Pomoc oko psa :D

Započeo [LH]Prozivka, Avgust 18, 2011, 19:37:33 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Citat: Prozivka poslato Avgust 18, 2011, 19:37:33 POSLE PODNE
Danas sam uzeo zenku americkog staforda medjutim cvili mi vec ceo dan bilo gde je, cak i pored nas, samo ako je mazimo onda ne cvili.

Molim vas odgovorite mi ako ste imali isti slucaj kod psa koliko je trajalo to cvilenje kod vas?
Izgleda da ovu noc necu spavati!  :'(

Pomoc
Hvala na odgovoru!  ???

Ja bi ti preporucio da uzmes pusku ubiii.

Citat: Dario_Choki poslato Avgust 19, 2011, 12:54:59 POSLE PODNE

Posjeti doktora,jer si retardiran.

Ma jos place, ja mislim da sam je prerano uzeo  ::)

ma samo trebas biti s njim sto vise igrat se mazit ga ceskat dresitar i za 2 dana nece vise vjeruj mi :))

Citat: Bobby_Zacharias poslato Avgust 19, 2011, 19:01:31 POSLE PODNE
ma samo trebas biti s njim sto vise igrat se mazit ga ceskat dresitar i za 2 dana nece vise vjeruj mi :))
e to to to  ;) da se navikne

Taman se navikla i sve, i ja sad dosao kuci ono svuda otrov za pacove po dvoristu lol -.-

[BUL]Salvatore

Citat: Dario_Choki poslato Avgust 19, 2011, 12:54:59 POSLE PODNE
Citat: Prozivka poslato Avgust 18, 2011, 19:37:33 POSLE PODNE
Danas sam uzeo zenku americkog staforda medjutim cvili mi vec ceo dan bilo gde je, cak i pored nas, samo ako je mazimo onda ne cvili.

Molim vas odgovorite mi ako ste imali isti slucaj kod psa koliko je trajalo to cvilenje kod vas?
Izgleda da ovu noc necu spavati!  :'(

Pomoc
Hvala na odgovoru!  ???

Nije tebi lako. :'(

Vi sta se glupirate, izadjite iz teme, ako se ponovi prijavljujem Smoderatoru

OT: Nisi je trebao jos uzeti, jer jos uvek mora biti cesto sa majkom. Igraj se sa njom, pokusaj je uvezbati da trci, da ne bude drvena marija nego stalno da se krece, onda je zdravo hrani ne kupuj je onu psecu hranu jos uvek. I nek upozna komsiluk dobro, da joj ne bude cudno kad vec pocne izlaziti iz dvorista. I NIKAD nemoj se derati na nju, nemoj pokusavati zadrzati losu volju u sebi, jer ona to oseti, uvek budi pozitivan kad si blizu nje, ja ti kazem, ako si mrzovoljan, nemoj joj prilaziti mnogo. Oni sve osete

poznaticovik

Da , imaš jednu odličnu emisiju "Dog Whisperer" (Šaptač Psima) jedan čovjek koji je vrhunski znalac u svemu u vezi pasa. Njega neki ljudi nazovu i onda on s njihovim psom trenira i riješi npr. nekog njegovog straha/lajanja i daje savjete vlasnicima. Meni je puno pomoglo.

Stari moj ja imam psa preko 6 godina (vucijak) i NIKAD,ali bas NIKAD ga nemoj uciti da spava u tvojoj kuci.

To je najveca greska,to sam ja uradio sa mojim psom,pa se on navikao i stvarno mi je bilo tesko da ga odviknem od toga.

A sto se tice tvojeg problema,provodi sto vise vremena sa njom,igrajte se ,itd.

Odi u veterinarsku stanicu,i kupi joj malu (MEKU) lopticu,jer je ona sada u fazi kada mora da formira zube,tako da mora nesto da glodje. :)

Nista posebno,samo da loptica nije tvrda.

Vremenom kada bude odrastao kupujes mu sve tvrdju lopticu.

Cim napuni neka 3 mjeseca,pocni da je setas,neka se malo disciplinuje.

Samo,ako je u startu ne budes ucio da ti ide pored noge,kasnije ce te muka ubit da je naucis,izgledat ce kao da ona tebe istrcava a ne ti nju. :)

Ako ti treba jos nesto,reci. :p

Server IP: 193.192.58.82:7782
Forum: www.balkan-underline.info

Proučiš mu neko sure ili neku Crkvenu pjesmicu, odma će ušutit xD
Poslednja Izmena: Avgust 22, 2011, 08:23:13 PRE PODNE od S|Michael

Respect to: $--L84S--$, EP,-300-, Extreme, Gonss, мσмαк. ^ [5], Alexandar? Coreli..

OTIÅ AO SA BALKAN-SAMPA. Kontakt: [email protected]

Mirnas_Tajic

ocete da vam ja kazem sta joj je? ja se razumijem u to pa ona je malo scence tako to rade male cuke one kad se najedu onda tako cvile nije joj nista ne boj se bolan to je takvo prirodno jel joj veliki stomak

poznaticovik

Citat: Mirnas_Tajic poslato Avgust 22, 2011, 22:34:57 POSLE PODNE
ocete da vam ja kazem sta joj je? ja se razumijem u to pa ona je malo scence tako to rade male cuke one kad se najedu onda tako cvile nije joj nista ne boj se bolan to je takvo prirodno jel joj veliki stomak

Ma razumiješ se ti šipak , ne znaš napisat štence a kamoli da išta razumiješ. Kakve veze ima veliki stomak? Uopće nije do toga. Pa zar nebi ti bio uplašen da te npr sa 5,6 godina odvedu od mame kod nekih udomitelja i nepoznatih ljudi , isto bi bio uplašen jel neznaš taj kraj niti te ljude , isto je tako od štenaca , plaše se prvih 2,3 tjedna onda se s vremenom prilagode.

Svako štence koje se odvede kao malo još od majke će biti uplašeno , nema šanse da odvedete nekog štenca kući da ima manje od 3 mjeseca a da neće bit uplašen ili sl.
Poslednja Izmena: Avgust 22, 2011, 22:40:26 POSLE PODNE od [ST] Matt!

Mirnas_Tajic

cuj momak ^^ nekontas se ti oko tog jer kad se mali pas puno najde onda se to desava pitaj veterninara ja vam kazem a vi eto nemojte slusat

poznaticovik

Citat: Mirnas_Tajic poslato Avgust 22, 2011, 22:42:16 POSLE PODNE
cuj momak ^^ nekontas se ti oko tog jer kad se mali pas puno najde onda se to desava pitaj veterninara ja vam kazem a vi eto nemojte slusat

Kontam da ti ne znaš sročit rečenicu kako spada te da uopće ne razumijem. Kako se štence može najest ako pije samo mlijeko? Eventualno da možda sredinu kruha rastopite u mlijeku pa da i to jede , nema teoretske da ga od tog boli trbuh i reci ti meni zašto štence cvili baš kad ga mi odvedemo od majke? Hmm ma sve je tu čudno ! Počne ih bolit trbuh tek kad ih odvedemo od majke , ha bože mučni glavom.