Pomoc oko psa :D

Započeo [LH]Prozivka, Avgust 18, 2011, 19:37:33 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 4 gostiju pregledaju ovu temu.

Evo stavio sam je u kutiji u hodnik, ne cvili vise, preko noci kad cvilila odnecu je da se ise*** i ispisa napolju i malo da je prosetam, pa cu je vratiti nazad. Ovako cu je drzati preko noci da spava unutra nedelju dana pa cu je pustit jednu noc da vidim kako ce reagirati.

Molim vas nemojte lockati temu, ako neko jos ima nekih predloga.
Kako hranite svog psa?
Malo mi pricajte..

Lepo su ti rekli,pas je cvileo zato sto je bio izuzetno uplasen jednostavno nije lako da se promeni sredine,vide nove ljude,novo okruzenje vremenom ce se privici i bice sve ok. :)
A hranis ga normalno :S kakvo je to pitanje jbt xD ako je stene mleko,kad odraste hranu za pse a ako je neki dzukac das mu da jede sve zivo on ne probira ... :D
Poslednja Izmena: Avgust 18, 2011, 21:30:34 POSLE PODNE od MonuX

Ma pitam kako ga hranite domacom hranom i to, Americki Staford je :)

Aha,ma to sve zavisi kako se je on navikao do sada probaj prvo sa domacom moj predlog.

Ako ima 6 nedelja, normalno da se boji..

ja sam isto tako imao psa sa nekih 6/7 nedelja, i isti slucaj, drzi ga u kuci neko vrijeme, samo pazi nemoj predugo kao sto sam ja, pa nisam mogao da ga odviknem od kuce hah :)

To je dobro,treba da se privikava na novu sredinu.

hahaha... on pasa 6 tjedana ostavlja vanka,drži ga u kuci, ali ga izvodi cesto, i brate nemas problema

E blago vama zavidim vam sa tim psima ....Ja sam uzeo sibirskog haskija i pas nije normalan...dok je bio mali bio je dobar i sve ali sam vec ima 2 i po godine i nece da bude u dvoristu ni u boksu samo bjezi ko lud i onda ga nema po 3 dana ...svu zivinu i ostale zivotinje kolje jede ma joooj ..  :-X :-X boks 2 metra i on ga preskoci,samo sto je lijep skroz a ovako majstor je za bjezanje za razbacivanje stvari za deranje obuce i to  :D :D :D ...Al' volim ga nekako i sta cu sad  :D :D :D :D i da kad je pun mjesec zavija ko vuk probudi sav komsiluk   :D :D :D

Hahaha ja bi bio zadovljan takvim psom  ;D

Slušaj ovako, ja imam labrador-retrivera.
I kada sam ga dobio držao sam ga u kući jer nije bio gotov boks.
Ubacio sam mu jednu kutiju u kojoj je spavao i bio je miran, stavim ga pored kreveta i spavamo zajedno.
Provodio sam bukvalno ceo dan sa njim, gde i ja tamo i on.
Nikada mi nije pišao ili kakio unutra, kada hoće da odradi posao samo zacvili i pustim ga napolje.
Unutra je živeo 3 nedelje i onda sam ga prebacio u boks, nije se bunio puno.
Cvileo je nekih 2 sata i onda je shvatio da mu je to novi dom i legao da spava.
Znači trebaš provesti puno vremena sa njim i biće sve uredu.
Ali nemoj samo da sediš pored njega, mazi ga, igraj se sa njim, dresiraj ga.
I nemoj NIKADA da se dereš na njega ili da ga biješ, to je najgore. (mislim zbog gluposti)
Ako nešto pogrešno uradi samo vikni FUJ, ako ne posluša onda ga lupi MALO po dupetu i vikni ponovo (ne previše jako).

Nadam se da sam ti pomogao, to ti je nešto najvažnije. ;)
Poslednja Izmena: Avgust 19, 2011, 02:58:17 PRE PODNE od Marko_Bavarac

Citat: Prozivka poslato Avgust 18, 2011, 19:37:33 POSLE PODNE
Danas sam uzeo zenku americkog staforda medjutim cvili mi vec ceo dan bilo gde je, cak i pored nas, samo ako je mazimo onda ne cvili.

Molim vas odgovorite mi ako ste imali isti slucaj kod psa koliko je trajalo to cvilenje kod vas?
Izgleda da ovu noc necu spavati!  :'(

Pomoc
Hvala na odgovoru!  ???

Imam ga ja i to dva valjda mu nesto ne odgovara mozda zato sto je dosao kod tebe,nova sredina i to,cekaj da se prvo navikne pa onda nece cvileti  ;D

Jarane da ti ja kazem, uzmes fino pola kile cevapa u mesnici pa ti i on zajedno zamezite i onda ga mos na mjesec slat nece ti ni pmislit da cvili, jos jedan prijedlog, ako imas strik svezan negdje oko kuce svezi ga onom kukom za to da moze hodat malo dalje po basci da je iznjuska itd.

Citat: JuustyGe poslato Avgust 19, 2011, 07:01:49 PRE PODNE
Jarane da ti ja kazem, uzmes fino pola kile cevapa u mesnici pa ti i on zajedno zamezite i onda ga mos na mjesec slat nece ti ni pmislit da cvili, jos jedan prijedlog, ako imas strik svezan negdje oko kuce svezi ga onom kukom za to da moze hodat malo dalje po basci da je iznjuska itd.
Ti to ozbiljno?  :-[