Pomoc oko psa :D

Započeo [LH]Prozivka, Avgust 18, 2011, 19:37:33 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Danas sam uzeo zenku americkog staforda medjutim cvili mi vec ceo dan bilo gde je, cak i pored nas, samo ako je mazimo onda ne cvili.

Molim vas odgovorite mi ako ste imali isti slucaj kod psa koliko je trajalo to cvilenje kod vas?
Izgleda da ovu noc necu spavati!  :'(

Pomoc
Hvala na odgovoru!  ???

vjerovatno se prepala i boji zato cvili i kad je mazis prestane

samo je vodi u setnju8 i provodi sta vise vremena sa njon...prestat ce vjeruj mi!!!!

Pa ne mogu je jos setati ima samo 6 nedelja  :-[

Meni ti je istotako bilo s psom.
Navečer kad ideš spavat stavi neku kutiju i psa u nju i diraj ga rukom i on će normalno spavat. Tako sam ja to riješio.
(u mene je bio maltezer hhahahahha)

Ma lepo cu ga u ponoc staviti da spava na svoje mesto, pomaziti ga kad zaspe odem u kucu i cao.
Valjda ce uspet :D

Citat: Prozivka poslato Avgust 18, 2011, 20:02:22 POSLE PODNE
Ma lepo cu ga u ponoc staviti da spava na svoje mesto, pomaziti ga kad zaspe odem u kucu i cao.
Valjda ce uspet :D

zas ga nepustits u kucu dok je mal? stavi mu kosaru u hodnik i zatvoris vrata...
Mape:

))-((

Filescripte:

Dexy's Speedo/Fuel

Gamemodes:

))-((

SampArena FOREVER <3

Zato sto ce se naviknut na unutra Dexy

A da uzmes noz i rjesis ga...nece ti vise cvilit a bit ce uz tebe cijelo vrijeme!!

znam ja sta joj je  ;D ;D ;D ;D
Trebao si cekati da prodje jos 2 mjeseca clivi zbog kuje (svoje mame) Isto problem je bio i kod mene pa sam vratio psa nazad u leglo

Citat: ToMa poslato Avgust 18, 2011, 20:21:04 POSLE PODNE
A da uzmes noz i rjesis ga...nece ti vise cvilit a bit ce uz tebe cijelo vrijeme!!

Sta si ovime htio postic?

[quote author=[B-City] Petar Pan link=topic=29937.msg225371#msg225371 date=1313691878]
znam ja sta joj je  ;D ;D ;D ;D
Trebao si cekati da prodje jos 2 mjeseca clivi zbog kuje (svoje mame) Isto problem je bio i kod mene pa sam vratio psa nazad u leglo
[/quote]

Vjerovatno je to
Poslednja Izmena: Avgust 18, 2011, 20:26:33 POSLE PODNE od [GENIUS GAMING]Jizzy

[BUL]Salvatore

Vrlo si duhovit.
Poslušaj Dexya, možda je upravu.

Tebi triba dat ban for life. -.-

Ja bi tebi sikeru u glavu sta mislis da tebi netko uzme noz i razreze te  :'( :'(

poznaticovik

Moj savijet ti je da provodiš s njom što više vremena možeš , cvili zato što je uplašena , pošto je tek došla u novi dom. Tako je i moja ženka (Zlatni Retriver) stara je bila mjesec i po i bio sam stalno s njom igrao se i nakon tjedan dana već se počela privikivat i nije cvilila.

Upoznaj je sa okolinom , pusti je nek njuška po dvorištu , nekad je izvedi van dvorišta nek bude na ulici ali budi s njom , ja sa svojim psom budem isto van dvorišta da upozna okolinu , nekad ode i sama ali se vrati brzo.