.::All Saints RolePlay::.

Započeo BrOnG, Januar 11, 2010, 19:26:54 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Citat: [BM]Daka poslato Januar 11, 2010, 22:18:05 POSLE PODNE
Nije jedini ;)

Balkan Mafia ima to vec odavno ;)

mislim za CK

OK ja sam i napisao koliko ja znam  ;)

Citat: GGC poslato Januar 12, 2010, 10:09:34 PRE PODNE
jos jedan Balkan server -.- .. sve u svemu sretno

-.- sve u svemu hvala
Poslednja Izmena: Januar 12, 2010, 14:37:33 POSLE PODNE od TheSaint

Gotov sa SAMP - Proud vG Player
Visit Valhalla Gaming!

Sretno sa serverom
Respekt: [H]265, John, [03]Garsino, LordShigi, Dujma, Carlsson, Randy, Jacobs, Hu5o, Toni, Lukas, Curtis, Ivo, Hawks, Jack, Koksildo, gonss

Haha OMG => http://zaslike.com/files/9rd5urq94yqagvdsx3i.png [ovo nema nigdje]

Jos nesto, Zaboravio sam reci xD

Nije jedini ;)

mislim za CK

Zasto vi sa BMa uvijek morate ovo govno napisati (ispricavam se na izrazu), pa jel tak tesko rec "sretno sa serverom"...  >:(
Respekt: [H]265, John, [03]Garsino, LordShigi, Dujma, Carlsson, Randy, Jacobs, Hu5o, Toni, Lukas, Curtis, Ivo, Hawks, Jack, Koksildo, gonss

Haha OMG => http://zaslike.com/files/9rd5urq94yqagvdsx3i.png [ovo nema nigdje]

Lamine Diarra

Citat: [GG] ZicMortal poslato Januar 12, 2010, 16:02:57 POSLE PODNE
Jos nesto, Zaboravio sam reci xD

Nije jedini ;)

mislim za CK

Zasto vi sa BMa uvijek morate ovo govno napisati (ispricavam se na izrazu), pa jel tak tesko rec "sretno sa serverom"...  >:(

Pa jesam napiso Good luck >:(?! Osim ako ne mislis na Daku...... ;D

Zic potpisujem tvoj post.
Ali uredu
Poslednja Izmena: Januar 12, 2010, 16:53:14 POSLE PODNE od BrOnG
AS:RP V1.0 u izradi=35%

turker_kc

Ajde preseratori sutite lol

Hvalite vas "super jebeni GM koji ce biti najbolji na balkanu" i kazete da imate neke stvari koje nema niti jedan server na balkanu, a covjek vam je samo napiaso da to vec netko ima tako da ne serete bezveze, a vi onda opet serete, spusite se na zemlju ZOMG !

Citat: panda poslato Januar 12, 2010, 19:11:04 POSLE PODNE
Ajde preseratori sutite lol

Hvalite vas "super jebeni GM koji ce biti najbolji na balkanu" i kazete da imate neke stvari koje nema niti jedan server na balkanu, a covjek vam je samo napiaso da to vec netko ima tako da ne serete bezveze, a vi onda opet serete, spusite se na zemlju ZOMG !

ovo je zbilja nepotreban i besmislen komentar,ja nikada nisam rekao niti nikada neću reći da imamo najbolji GM na balkanu,samo sam govorio da ja mislim kako niti jedan server na balkanu nema Character Kill Å¡to meni nije jasno,igrao sam na mnogim serverima meÄ'u njima i ovi popularni svi i niti jedan to nema,na BM nisam igrao i nisam znao da oni to imaju,pa eto reko sam ok onda se ispričavam zbog greÅ¡ke ja sam napisao koliko ja znam..nitko nije rekao da to nema niti jedan server rekao sam da koliko ja znam i time sam htio naglasiti kako bi viÅ¡e servera tu opciju mogli obzirati poÅ¡to je to poticaj za RolePlay,samo eto mnogi se boje da bi gubili igrače,Å¡to ja razumijem,lijepo je to Å¡to BM ima CK oni i opčenito lijepo vode brigu u RolePlayu,jesam ja možda kako da to tvojim neobrazovanim riječnikom kažem "srao" kako imam "super jebeni GM"?Nisam i nemoj viÅ¡e pljuvati po ljudima,oni su bar rekli svoje miÅ¡ljenje dok ti bezveze gluposti pričaÅ¡,stavite lock,ljudi su vidjeli oglas i nema viÅ¡e Å¡to za reć,hvala!

Visit Valhalla Gaming!

turker_kc

Citat: BrOnG poslato Januar 11, 2010, 19:26:54 POSLE PODNE

Kada igrač umre ima hrpa RolePlay pravila koja ga upozorava kako se treba ponašati,ovdje smo imali namjeru da se igrači što više boje smrti i da ne ubijaju,kao prvo naša policija je postavila izrazito stroge kazne za ubojstva te tako namjerava spriječiti ubojstva.Dok vi umrete padne vam svo oružje kojega nosite te 40% novaca koje nosite sa sobom(zato pazite na novce i spremajte ih u banku jer ako imate 1milijun kod sebe izgubiti 40% od toga je puno) i drugi to mogu pokupiti sa poda,kada umrete pojavite se u bolnici kod operacijske sale.Ovaj server dosad koliko ja znam jedini na Balkanu podržava Character Kill odnosno ubijanje lika da je on baš mrtav,mrtav kao nema ga više i nemože više igrati sa tim likom,to je po meni vrlo dobra stvar pošto sam unaprijedio onaj CK sustav iz klasičnog Godfathera i sredio vrlo dobar i realan CK sustav.Character Kill odlično koristi za povečavanje faktora straha kada ste u otmici ili sa bandama,jer tako nećete raditi Powergaming i glumiti heroja ili ne glumiti strah,više o Character Killu pročitajte na našem websiteu i forumu.

Koliko ja tu vidim tu pise nesto drugo nego ono sta ti objasnjavas ::)

Lamine Diarra

Posetiću vas zato sto ste lepo objasnili, a ne kao neki samo nabiju dve-tri rečenice...... :P.

Citat: panda poslato Januar 12, 2010, 19:34:14 POSLE PODNE

prestani viÅ¡e spamat,već sam ti 100 puta rekao pokraj ove žute rečenice si zaboravio pročitati koliko ja znam,nisam znao da Balkan Mafia to ima,ja sam napisao KOLIKO JA ZNAM to nema niti jedan drugi server na balkanu a ne to nema niti jedan drugi server na balkanu zato smo mi najbolji i morate igrati kod nas  >:(

Visit Valhalla Gaming!

Hvala Alex.Tako se to priča, a ne kao neki samo napadaju bez razloga!!
AS:RP V1.0 u izradi=35%

turker_kc

Citat: TheSaint poslato Januar 12, 2010, 19:46:48 POSLE PODNE

prestani viÅ¡e spamat,već sam ti 100 puta rekao pokraj ove žute rečenice si zaboravio pročitati koliko ja znam,nisam znao da Balkan Mafia to ima,ja sam napisao KOLIKO JA ZNAM to nema niti jedan drugi server na balkanu a ne to nema niti jedan drugi server na balkanu zato smo mi najbolji i morate igrati kod nas  >:(

Pa onda valjda prvo provjeri zomg ::)

ne melji gluposti unaprijed ::)

Citat: panda poslato Januar 12, 2010, 20:07:29 POSLE PODNE
Citat: TheSaint poslato Januar 12, 2010, 19:46:48 POSLE PODNE

Pa onda valjda prvo provjeri zomg ::)

ne melji gluposti unaprijed ::)

ja bih trebao ići od servera do servera i gledati tko to ima po forumima bih tražio i spitavao admine ima li ovaj server CK?!Pa pola njih(osim BM-a i nekih) bi me pitalo što ti je sad to...Zato sam rekao ako se ne varam,a varao sam se i što onda?e pa merry christmas za spamere...stavite lock,ljudi su vidjeli oglas ;)

Visit Valhalla Gaming!

Bok

*