Bildanje

Započeo BloOm3R!, Jun 18, 2011, 22:51:44 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Zanima me kako najbolje i najbrze doc do savršenog tijela bildanjem :D
Imam 15 god 55 kila i 163 visok...kojim mogucnostima doc do jacih misica ?

Bez nepotrebnih komentara molim  ???  :D
Poslednja Izmena: Jun 18, 2011, 22:52:07 POSLE PODNE od BloOm3R!

Vjezba, vjezba i vjezba... :)

koji nacin ? nemam utege  :D

i da mislio sam to kod kuce a ne teretana  :P

moze popis vjezbi (nacina)

Ovako, posto si jos u razvoju nemoj uopste pocinjati sa tegovima jer ce ti znatno usporiti rast....mozes i prestati rasti...

Evo sta ti ja predlazem tako sam i ja pocinjao...

Sklekovi, trabusnjaci, tracanje, propadanje i zgibovi...

Znaci odlucis da vezbas dnevno odvojos 1h do 2 za opcetak 1 h dok ne uhvatis ritam i kondiciju...

Znaci ides Sklekove, pa trbusnjake(tako da odmoris ruke), zatim zgibove, pa opet trbusnjake(to je opet odmaranje ruku) i na kraju propadanje...vec nakon prvog meseca ces primetiti rezultate u koliko budes redovan sa time i uporan
//

Citat: BloOm3R! poslato Jun 18, 2011, 22:54:30 POSLE PODNE
koji nacin ? nemam utege  :D

i da mislio sam to kod kuce a ne teretana  :P

moze popis vjezbi (nacina)

imam 15 godina, 55 kila i oko 180 visok, ja iskreno treniram kosarku i idem na to pa posle u bildere, al evo ti savet:

Prvo sklekovi, pa propadanja i trbusnjaci, ali trbusnjake kreces sa skroz savijenim kolenima, da bi dobio tamo gde su ti rebra misice .. eto ti !

cristiane

Nemoj do 18-te ići u teretanu niti dizati tegove,jer još uvijek rasteš ako budeš bildao širit ćeš se,pa će te za koju godinu lakše biti preskočiti nego zaobići.
Moja ti je preporuka da se baviš nekim sportom,najbolje je plivanje ili fudbal,uz to zdrava hrana i dnevne vježbe.Sve što je potrebno jest strpljenje i vrijeme.

Ja imam 15 godina treniram tenis, i kosarku, radim sklekove,trbusnjake,svaki dan trcim po 2 km,zgibovi nekad i to je to :)

Citat: BloOm3R! poslato Jun 18, 2011, 22:51:44 POSLE PODNE
Bez nepotrebnih komentara molim  ???  :D
moram :D
djeco moja jedite nesquik  kakvo bildanje :D xD

Citat: Koksildo poslato Jun 18, 2011, 23:01:30 POSLE PODNE
Nemoj do 18-te ići u teretanu niti dizati tegove,jer još uvijek rasteš ako budeš bildao širit ćeš se,pa će te za koju godinu lakše biti preskočiti nego zaobići.
Moja ti je preporuka da se baviš nekim sportom,najbolje je plivanje ili fudbal,uz to zdrava hrana i dnevne vježbe.Sve što je potrebno jest strpljenje i vrijeme.

i ovo  ::)

:D sve je to lijepo i krasno...
ja igram futbal ono tu i tamo nekad skoro cijeli dan jedem onak po seljackom meso (dosta masno ponekad),jaja,puno kruha :D i izbjegavam dosta juhu.
pocet cu sad da vidim sta ce biti mislim vec sam 2-3 dana onak nest umjereno

btw.sta je propadanje ??? nikad cuo ni vidio

Citat: BloOm3R! poslato Jun 18, 2011, 23:07:03 POSLE PODNE
:D sve je to lijepo i krasno...
ja igram futbal ono tu i tamo nekad skoro cijeli dan jedem onak po seljackom meso (dosta masno ponekad),jaja,puno kruha :D i izbjegavam dosta juhu.
pocet cu sad da vidim sta ce biti mislim vec sam 2-3 dana onak nest umjereno

btw.sta je propadanje ??? nikad cuo ni vidio

prvi primer na koji sam naletio :D

http://www.youtube.com/watch?v=PXDKNydo284
//

Mikic95

Moj frend (ima 15 godina) ide u teretanu već nekih 7-8 mjeseci i pije proteine, al to mu ništa ne znači jer još uvijek nemože nabit masu.
Kao što Koksildo kaže, bolje čekat 18-19 godina pa onda krenit.

Na cem nek radim propadanje xD ^^

nisam nesto debeo to bi mi i trebalo barem nekih 5-10 kila jos

nejdu mi ni trbusnjaki na parketu xD boli me sve na trdom moze na krevetu to ?
Poslednja Izmena: Jun 19, 2011, 10:01:05 PRE PODNE od BloOm3R!

Citat: [LYG] ναηιâ,,"â,,"α.αмχâ—,, â,,–¹ poslato Jun 18, 2011, 23:12:26 POSLE PODNE
Ja imam 14 , visok sam metar i vjetar (165) i imam 65 kg , i sad me je lakse preskocit nego zaobic,
mene isto zanima kako da smrsavim jel imam dosta slanine (sala) na sebi,zgibove nemougu radit jel nemam jake ruke,isto tako nisam neki trkac (ne trcim puno).

Ovako...to sto si rekao da nemas jake ruke...

ovako dao sam mu ja vec sta da radi... kazes nemas jake ruke nemoj onda uraditi 10 sklekova uradi 2...postepeno povecavaj koko budes povecavao snagu i kondiciju... nisi dobar trkac...svaki dan trci...svaki dan trci duze za 5 metara, bices nakon 1 mjesec dosta izdrzljiviji i duze ces moci da trcis....

za sada propadanje i zgibove ostavi...radi sklekove trbusnjake i trci

EDIT: Bloomer sastavi 2 stola izmedju ostavi razmak savij noge i pici :D za pocetak :D
Poslednja Izmena: Jun 18, 2011, 23:17:07 POSLE PODNE od Ralph
//

nemam bas slabe ruke drzim se na ovom
po 115 sekundi od skoro sve snage...trcim dobro i sve pet sam bi trebao trbusnjake i sklekove ^^ a to i sad radim xD po 10 svake 2min

btw...na toj slici nije covjek dignut a ja to dignut rukama po 115 napravim :D
Poslednja Izmena: Jun 18, 2011, 23:21:30 POSLE PODNE od BloOm3R!

Citat: BloOm3R! poslato Jun 18, 2011, 23:20:51 POSLE PODNE
nemam bas slabe ruke drzim se na ovom
po 115 sekundi od skoro sve snage...trcim dobro i sve pet sam bi trebao trbusnjake i sklekove ^^ a to i sad radim xD po 10 svake 2min

nije fazon drzati se :D to cure rade tako one ako zele da bildaju :D

http://www.youtube.com/watch?v=U6YUnGbwxR8

to radi :D
//