Old Generation RP - Otvaranje foruma, te nagovještaj otvorenja servera

Započeo [OG] Baja, Jun 16, 2011, 18:31:58 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 4 gostiju pregledaju ovu temu.

Prije svega, pozdrav svim korisnicima raznih gaming portala, foruma i sl.

Želimo Vas obavijestiti da se otvorila nova Gaming zajednicama koja posjeduje svoje SA:MP i CS 1.6 servere. SA:MP server se otvara krajem ove sedmice, tj. najvjerovatnije u nedjelju. Do kraja sedmice će biti otvorene prijave za moderatore, lidere, admine i game mastere. NaÅ¡ SA:MP mod je raÄ'en od 0, dakle nije nikakav edit već nekog postojećeg moda. Na serveru će biti strict RP, sviÄ'alo se to nekome ili ne.  Moramo podvući da naÅ¡ server teži ka Å¡to većem RP-u, i svaka "greÅ¡kica" će se kažnjavati. Naravno, ukoliko ste novi biće vam detaljno objaÅ¡njeno Å¡ta ste pogrijeÅ¡ili. Cilj nam je postati najbolji RP server na Balkanu, te se nadamo da ćemo u tome i uspjeti. CS 1.6 serveri će doći u toku sljedeće dvije sedmice, i imati ćemo 4 CS 1.6 servera. TakoÄ'er, biće otvorene prijave za admine za CS servere. NaÅ¡a stranica je www.og-samp.org i tu vas očekuje dobra "raja" gdje ćete se moći lijepo družiti i steći nova prijateljstva.

Veliki pozdrav od trojice vlasnika servera,
Administracija OG Communitya.  :)

...Neno...

Svidja mi se forum.Imate domenu,jos da vidimo mod i opis.

Sretno u daljem radu. :)

Forum joÅ¡ nije zavrÅ¡en, trebaju se dodati joÅ¡ neki modovi i sl. ali to će biti uraÄ'eno do sutra. Opis stiže najvjerovatnije u petak ili eventualno u subotu. Nadamo se da će vam se svidjeti, hvala :)


Hvala, da napomenem samo, otvorene su prijave za moderatore. Sutra u 10h ujutro se otvaraju prijave za lidere i GM-e a prijave za admine u 19h.

Opet ja sponzor :DD Ofc  da je brzo kad je jedini host na solidnom VPSu :D Jos samo sredim usrani forum veceras oko 2 reinstalacija pa ce biti i portala i svega :) Hvala :)


Citat: dingospo.TITO poslato Jun 16, 2011, 22:37:58 POSLE PODNE
Opet ja sponzor :DD Ofc  da je brzo kad je jedini host na solidnom VPSu :D Jos samo sredim usrani forum veceras oko 2 reinstalacija pa ce biti i portala i svega :) Hvala :)
Ko je tebe Å¡ta pitao?  :D

Citat: [GFR i CH] [C]rac[K] poslato Jun 16, 2011, 22:42:17 POSLE PODNE
Odličan forum, odlična domena, brz forum! ;)
To je sve što vam treba, i naravno odličan GM :)
Uz Božiju pomoć i to će biti, hvala i sretno nam :D


Citat: [rajvoSA:MP] CadrRa poslato Jun 16, 2011, 23:07:04 POSLE PODNE
samo hardcore rp,to trazim :)
Naravno, bolje 10 hard core RP-era nego 100 no lajfera/botova. Svejedno, ko god je željan naučiti nešto o RP-u tu smo ;)

Koliko % otprilike vam je zavrsen mod ?
Citat: ...Neno... poslato Januar 26, 2013, 23:31:02 POSLE PODNE
Poceo sam mapati i tu je doslo do problema.Nakon par mapa,vidio sam post Gottia i kaze da nista nevalja da je katastrofa,i pocnemo se svadjati,psovati.Popusimo bananu obojica,i nakon toga nesto sam napravio (mapu) i Gotti kaze dobra,uh reko opet me zajebava,i saljem ja njemu na pm reko ti mene zajebavas,kaze on ne,i pomirimo se.Nakon toga postali smo dosta dobri



Lepo, svidja mi se forum, videcemo mod, sretno

Citat: [LYG] $--L84S--$ poslato Jun 17, 2011, 00:50:02 PRE PODNE
btw vidim stara ekipa sa afrike tu ?

Hehe, da, under,baja, i jos neki :)