[Pomoc] /b chat problem

Započeo Matteo, Maj 28, 2011, 12:12:06 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Citat: ♪♪Kruno1407 SoaD Macaskillッ.cpp poslato Maj 28, 2011, 14:23:05 POSLE PODNE
Nece ti radit zbog boja..definiraj ili samo promjeni boje da ti nebude ono SIVA ili COLOR_BLACK

@Johnny[E] Nije velik dugacak je :D
jes ti normalan, kakve veze boje imaju s ovim, pa da je tako morao bi sve jednu boju razlicito definiriati, daj plesni se
Uskoro novi stunt server iStunt. DoÄ'ite i zabavite se!

Dizajniram za $$$
Popis stvari koje radim:

Wallpaper √  Signature ×  Logo √  Dizajn stranice (Ne kodiranje) √  Baner √  Avatar √  Animacija √  Intro √

Johnny

Citat: [AG] System32 poslato Maj 28, 2011, 14:24:28 POSLE PODNE
Citat: ♪♪Kruno1407 SoaD Macaskillッ.cpp poslato Maj 28, 2011, 14:23:05 POSLE PODNE
Nece ti radit zbog boja..definiraj ili samo promjeni boje da ti nebude ono SIVA ili COLOR_BLACK

jes ti normalan, kakve veze boje imaju s ovim, pa da je tako morao bi sve jednu boju razlicito definiriati, daj plesni se
[color=] Misli jer su ovde drugacije boje definisane kod njega se crna ne zove CRNA nego BLACK znaci kod mene je CRNA kod nejga COLOR_BLACK :) :) :D

CitatNece ti radit zbog boja..definiraj ili samo promjeni boje da ti nebude ono SIVA ili COLOR_BLACK

@Johnny[E] Nije velik dugacak je
Isti ku*ac.

System ja nisam reko da definira svaku boju posebno nego da je definira jer ce mu izbacit da je nedefiniran tip..sad kuzis
i da ..osamario sam se samo za tebe srce :*

Citat: ♪♪Kruno1407 SoaD Macaskillッ.cpp poslato Maj 28, 2011, 14:39:54 POSLE PODNE

System ja nisam reko da definira svaku boju posebno nego da je definira jer ce mu izbacit da je nedefiniran tip..sad kuzis
i da ..osamario sam se samo za tebe srce :*

Znam ispravit errore, komandu cu si spremit, sada sam vec sve promijenio, ako ce mi ikad trebat ubacit cu je, hvala svejedno :D
Kruno, dobre mape ;) Sad ja sve na skripto sad jos moram sve namapat  8)

Citat: ♪♪Kruno1407 SoaD Macaskillッ.cpp poslato Maj 28, 2011, 14:58:20 POSLE PODNE
Tnx matteo :)

Moze znaci ovo pod kljuc!

Jos nes... Govorio si za boje... Vidim da je moguce u jednom redu imat vise boja... U tekst napisatt ""COLOR_taita"tralalalalalalal" i onda SendClientMessage(playerid, -1, string) itd, ali meni izbaci errore,  mozda treba novija verzija imam jos onaj prvi R1 od 0.3c

imas 0.3c colors
Uskoro novi stunt server iStunt. DoÄ'ite i zabavite se!

Dizajniram za $$$
Popis stvari koje radim:

Wallpaper √  Signature ×  Logo √  Dizajn stranice (Ne kodiranje) √  Baner √  Avatar √  Animacija √  Intro √

Sve sredjeno, hvala svima sto su pomogli :D, Admin moze lock!
Ko hoce neka mi se javi na PM, sutra imam mali test GM-a pa da vam dam ip :D