Glavni razgovor #2

Započeo Correlli, Decembar 19, 2009, 15:32:42 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 9 gostiju pregledaju ovu temu.

Correlli

Citat: [MRP&CH]Vilko | ♦ ♣ ♥ ♠ » poslato Avgust 21, 2010, 15:35:52 POSLE PODNE
Ovo Correlli nevidi: - Daj Gunjač kvariš Correlliju dan, a ak njem kvariš kvariš i meni jer će biti onda ljut :D

Ovo Vilko ne vidi: Eh, takvi mi ga ne mogu pokvarit. 8)

Trazim ljude koji imaju iskustva sa cam hack i fraps

Citat: [SA]Stormer poslato Avgust 21, 2010, 16:05:42 POSLE PODNE
darko nista ti se neobaziri na takve.. oni su uzvisenija gospoda od nas i vode glavnu rijec.. pusti ih i meni su postovi nestajali al nisam tio da bude svade..posto je vec sada ima previse  8) Sam ti uzivaj xD

S ljudima koji imaju takav stav tako se i osjecam.

RESPECT 4 EVER: John, GLC,bAndzi, Nikola, Sop, Zoki, Bruno_Venuti, Mele, Luka P,ExtremePower,Wang(neki kineski frajer)

NAJBOLJI CITATI:
Citat: [GF]Alive poslato Jun 24, 2010, 18:20:19 POSLE PODNE
Paizte ljud mozda je KayLoger! ! !
MOJI RADOVI:
[FS]Trofeji

Ko je uzvišenija gospoda? Ja? Corr je nešto veće od mene i tebe, al i ja i on smo ljudi, ljudska bića :)

Ovo administratori i smodovi nemogu vidjeti: - Jbm im majku na jednoom serveru :)

Correlli

Citat: [SA]Stormer poslato Avgust 21, 2010, 16:05:42 POSLE PODNE
darko nista ti se neobaziri na takve.. oni su uzvisenija gospoda od nas i vode glavnu rijec.. pusti ih i meni su postovi nestajali al nisam tio da bude svade..posto je vec sada ima previse  8) Sam ti uzivaj xD
Citat: [SA]Stormer poslato Avgust 21, 2010, 16:29:51 POSLE PODNE
Ma daj ajde.. previse bulaznite.. ovaj je forum prerasto u dvije stvari,a to su SPAM i SVADJA.
Tu vise se vodi razgovor kako je neko amater i takve stvari,a ovima sto im treba pomoc odvaze se njih 5-6 koji su jos na nekoj razini normale..
Ja mislim da ovo nevodi nigdje tj. nicem normalnom... odkad znam za ovu stranicu,a to je dosta dugo vode se ratovi izmedju servera,ownera i igraca..
Umjesto da si medusobno pomazemo u razvojima servera.. nemora to bit bog zna kakva pomoc..uopce ni netreba bit pomoc dosta je samo da nereklamirate po nasim serverima..
Ovom forumu bi bilo prikladnije ime "Balkan SA-MP 3 world war".

Ako ti šta ne paše onda možeš otiči.

Banao sam puno korisnika prije da bi napravio barem malo mira na ovoj zajednici, i majke mi moje banat ću ih joÅ¡ viÅ¡e ako treba jer ne želim da opet netko počinje svaÄ'u kao Å¡to se je to prije deÅ¡avalo (možda se i sječaÅ¡ ako si bio tada registriran).

Tako da gospodine "druže" ako ti ne paše administracija ove zajednice.. pa mi te ne silimo da budeš ovdje. Možeš komotno otiči jer za ljudima sa iskvarenim mislima nećemo žaliti, vjeruj mi. =)

A sada mislim da je dosta oko te rasprave. :)
Poslednja Izmena: Avgust 21, 2010, 16:50:15 POSLE PODNE od Don Correlli

Samo da te ispravim, nije analogni nego digitalni. Analogni koristimo vec desetljecima.

RESPECT 4 EVER: John, GLC,bAndzi, Nikola, Sop, Zoki, Bruno_Venuti, Mele, Luka P,ExtremePower,Wang(neki kineski frajer)

NAJBOLJI CITATI:
MOJI RADOVI:
[FS]Trofeji

To sam gledao prije četri-pet godina, pa sam pao sa stolice.... To ili nešto slično na taj fazon....
Povratak na balkan-samp  :)  15.01.2013. 
..   

Respect : [BP]HeLoX, Correlli, [CH:FR]Djea, LordShigi, LuKsA, BloodMaster, [H]265

Correlli

Citat: [SA]Stormer poslato Avgust 21, 2010, 17:22:46 POSLE PODNE
Ja imam velik respect prema tebi i administraciji,ali bolan pa djaba je to banat on ode na drugi komp i opet ispocetka... ovaj demir ima jedno 10 accountova bgt ja bi ga palijom ganjo xD..

Ne brini za takve kao Å¡to je Demir. Takvi dobiju range ban, i ako im se opet uspije vratit onda im opet damo zabranu.

Omg ja mislio da ce auto biti nevidljiv ali onda BUU xD
vidite ovo http://killerjo.net/

A probajte ovaj teski maze, jbt moras imati skroz mirnu ruku. http://www.maniacworld.com/maze_game.htm

NAJBOLJI CITATI:
MOJI RADOVI:
[FS]Trofeji

Correlli

Te fore su već sve zastarile. :D

Sve te fore prepadanja sam pregledao, i svaki put sam se trznuo, iako sam znao da će neÅ¡to da iskoči  xD 
Povratak na balkan-samp  :)  15.01.2013. 
..   

Respect : [BP]HeLoX, Correlli, [CH:FR]Djea, LordShigi, LuKsA, BloodMaster, [H]265

A ste probali notpron? To je definitivno najteza zagonetka na internetu, dosao sam do 63 lvl u nekih 3mjeseca. A ima ih mislim užasno puno.

NAJBOLJI CITATI:
MOJI RADOVI:
[FS]Trofeji

Citat: LordShigi poslato Avgust 21, 2010, 17:49:17 POSLE PODNE
A ste probali notpron? To je definitivno najteza zagonetka na internetu, dosao sam do 63 lvl u nekih 3mjeseca. A ima ih mislim užasno puno.

do 80 pa do -30

jebes to dodes na 79 imas 2 pilule crvenu i plavu stisnes na neku i napises pw i user ok i dodem na 80 i pise ti nes da ti majmuni skacu :S i odusto