Glavni razgovor #2

Započeo Correlli, Decembar 19, 2009, 15:32:42 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 9 gostiju pregledaju ovu temu.

nastoe

Correlli slucajno sam ti zajebo post, mislio sam da sam stisnuo citat a stisnuo sam edit i sjebo sam srry

evo i mene ljudi nakon dugo vremena hehe  ;D ;D

Correlli

Citat: [LB]Weite.psd poslato Avgust 21, 2010, 14:21:24 POSLE PODNE
Corelli jos malo pa ces me prestic xD
Zavisi koliko si još aktivan sa spamanjem. :D

Citat: ExtremePower poslato Avgust 21, 2010, 14:27:48 POSLE PODNE
Correlli slucajno sam ti zajebo post, mislio sam da sam stisnuo citat a stisnuo sam edit i sjebo sam srry
Nema veze, vratio sam kako je bilo. :)
Poslednja Izmena: Avgust 21, 2010, 14:33:13 POSLE PODNE od Don Correlli

Citat: Don Correlli poslato Avgust 21, 2010, 14:31:40 POSLE PODNE
Citat: [LB]Weite.psd poslato Avgust 21, 2010, 14:21:24 POSLE PODNE
Corelli jos malo pa ces me prestic xD
Zavisi koliko si još aktivan sa spamanjem. :D

Citat: ExtremePower poslato Avgust 21, 2010, 14:27:48 POSLE PODNE
Nema veze, vratio sam kako je bilo. :)

Nisam vise samo pomazem u web dizajn i tu malo chatam xD btw pogledajte ovo One thing, One war - SA-MP (HQ)

Pokusat cu nesto slicno da snimim na LB ali nevjerujem da cu uspit zato sto tamo oni neznaju se ponasat na dragu kad napravimo a ne kad cemo film snimat

a ljepa vam kultura brisat postove -.-'

Correlli

Citat: [MRP]Gunjac poslato Avgust 21, 2010, 14:50:00 POSLE PODNE
a ljepa vam kultura brisat postove -.-'

Tek si doÅ¡o nazad i po tvom drugom postu već vidim Å¡ta opet planiraÅ¡. Prekini dok nije opet izbila neka svaÄ'a. Ovo je samo upozorenje.
Poslednja Izmena: Avgust 21, 2010, 14:53:50 POSLE PODNE od Don Correlli

ja niÅ¡ta neplaniram dolazin u miru neželim nikakvu svaÄ'u ni probleme a to je drugo Å¡ta ima ovde osoba koje me ne trpe ali eto pokazuju svoj karakter i njima na duÅ¡u...

Correlli

Citat: [MRP]Gunjac poslato Avgust 21, 2010, 14:55:55 POSLE PODNE
ja niÅ¡ta neplaniram dolazin u miru neželim nikakvu svaÄ'u ni probleme a to je drugo Å¡ta ima ovde osoba koje me ne trpe ali eto pokazuju svoj karakter i njima na duÅ¡u...

Po tvojim postovima sve vidim. Već sam ti rekao, prekini dok opet nije izbila neka svaÄ'a, a možeÅ¡ zavrÅ¡iti kao r4z0r, panda i ostali kompanjoni ako tako želiÅ¡.
Poslednja Izmena: Avgust 21, 2010, 14:58:33 POSLE PODNE od Don Correlli

nastoe

Gunjac nemoj sada i na to odg. samo promjeni temu i to je to

ma odgovorio sam al eto briÅ¡e neko post..ugl samo ću reć da se neželim svaÄ'at i krÅ¡it pravila i neželim viÅ¡e o tome jer san doÅ¡a isključivo da se posvetim gaming lifeu  ;D

Correlli

Onda to i čini, i kraj rasprave.

Ovo Correlli nevidi: - Daj Gunjač kvariš Correlliju dan, a ak njem kvariš kvariš i meni jer će biti onda ljut :D

Valjalo bi otvorit Movie Server xD

Citat: [MRP&CH]Vilko | ♦ ♣ ♥ ♠ » poslato Avgust 21, 2010, 15:35:52 POSLE PODNE
Ovo Correlli nevidi: - Daj Gunjač kvariš Correlliju dan, a ak njem kvariš kvariš i meni jer će biti onda ljut :D

nije gunjač nego gunjac i molim te nemoj više počimat

Citat: dinkO14 poslato Avgust 21, 2010, 15:40:09 POSLE PODNE
Valjalo bi otvorit Movie Server xD

dobra ideja dinko i da balkan samp ima vlastitu SA:MP filmsku produkciju hehe  ;D