Glavni razgovor #2

Započeo Correlli, Decembar 19, 2009, 15:32:42 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 7 gostiju pregledaju ovu temu.

Men sasvim uredu, malo mislim da će Lordek biti strog al jbga :D

Ne toleriram vrijeđanje/racizam/nacinalizam. U ostalim slucajevima necu biti tolko jako. :P
Poslednja Izmena: Avgust 20, 2010, 18:41:42 POSLE PODNE od LordShigi

RESPECT 4 EVER: John, GLC,bAndzi, Nikola, Sop, Zoki, Bruno_Venuti, Mele, Luka P,ExtremePower,Wang(neki kineski frajer)

NAJBOLJI CITATI:
Citat: [GF]Alive poslato Jun 24, 2010, 18:20:19 POSLE PODNE
Paizte ljud mozda je KayLoger! ! !
MOJI RADOVI:
[FS]Trofeji

po mom misljenju ovaj weite i zan su trebali dobiti, al sta je tu je :D nisu in ovi momci losi

Citat: Zan Mandic
Mi smo ovdje radi zabave, zabave ne samo nas nego i svih igrača koji igraju na našem serveru, zato nemojte banati ako vam neto kaže njube, cheateru ili tako nesta. Budite UZORNI, budite kao gns ili trmka.
|Head Admin svih CH CS servera | SAMP DM Administrator | CS Forum Administrator | SAMP Forum GMOD | CH CS Klan Leader ( Steam i Non Steam |

Hvala na čestitkama, trudit ću se da budem Å¡to pravedniji i aktivniji  (:
Povratak na balkan-samp  :)  15.01.2013. 
..   

Respect : [BP]HeLoX, Correlli, [CH:FR]Djea, LordShigi, LuKsA, BloodMaster, [H]265

Citat: [BP] AleeN ba! ^^ poslato Avgust 20, 2010, 21:33:00 POSLE PODNE

Alene, super si momak, Shigi i ti ste zasluženo dobili poziciju, samo Å¡to mi se kod tebe ne sviÄ'a aktivnost, ali sve 5 :D

Moje novo ime je gonss, pre bio Perke xD

Ko može primat Novu Gradišku 98,1 mhz nek sluša :D Jučer, danas i sutra Novogradiško glazbeno ljeto

Citat: [CH] Elmedinâ,,¢ poslato Avgust 20, 2010, 21:49:14 POSLE PODNE
Citat: [BP] AleeN ba! ^^ poslato Avgust 20, 2010, 21:33:00 POSLE PODNE

Alene, super si momak, Shigi i ti ste zasluženo dobili poziciju, samo Å¡to mi se kod tebe ne sviÄ'a aktivnost, ali sve 5 :D

Pa, zapravo, veoma sam aktivan, ali ovaj mjesec nisam mogao puno da budem online jer sam bio na moru. Inače, po par sati sam online minimalno.
Povratak na balkan-samp  :)  15.01.2013. 
..   

Respect : [BP]HeLoX, Correlli, [CH:FR]Djea, LordShigi, LuKsA, BloodMaster, [H]265

Po par sati može značit 3 sata max :D

Correlli

Poslednja Izmena: Avgust 20, 2010, 23:03:23 POSLE PODNE od Don Correlli

LJUDI! SMAK SVIJETA! CORR SE JAVIO I NASALIO HAHAHAHA :D

Correlli legenda hahah :D De dosadno mi, nabio 100 postova u jednom danu na MRP sad nemam šta radit, nesmijem postat više dobit cu ban :D

Napoleon ja sam Hrvek.. Onaj koji se rego 5 min poslje tebe i ima skoro isto postova ko ti :D

Vi ste neki žešći spammeri.

yep extreme, ja sam Hrvek, 70 postova u istom danu hhhh :D