Glavni razgovor #2

Započeo Correlli, Decembar 19, 2009, 15:32:42 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

BalkanGaming

Citat: Don Correlli poslato Novembar 07, 2010, 19:23:18 POSLE PODNE
Moj način nije takav. Danas napraviš forum i kažeš da će mod uskoro a sutra ti korisnici već izgube zanimanje za projekat. Otvorit ću forum par dana ili tjedan dana prije nego što server bude proradio.
[/quote]
Upravu si, ali znas sta trebas, napravit jedan acc Don Correlli da ti bude upaljen cesto ali na internte explore.
I napravis pravi acc neki andjelko npr... da niko nezna i onda ce ti spammat samo na taj don.

Correlli

Citat: cookie poslato Novembar 07, 2010, 19:27:22 POSLE PODNE
Upravu si, ali znas sta trebas, napravit jedan acc Don Correlli da ti bude upaljen cesto ali na internte explore.
I napravis pravi acc neki andjelko npr... da niko nezna i onda ce ti spammat samo na taj don.
Znam, ali na forumu ću djelovati sa svojim imenom, a na serveru nemam nikakvog zanimanja igrati pod tim imenom, osim kad budu neki eventi ili nešto slično.

Ustvari kad smo već kod toga, mogu spomenuti onima koji čekaju na moj server da će in-game registracija biti onemogućena. Registracija će biti moguća samo preko foruma, a na serveru će se koristiti isto korisničko ime i lozinka kao na forumu (ista SQL baza). Tako da korisničko ime na forumu ne mora biti Ime_Prezime (RP način), jer će se tek kod stvaranja lika na serveru odabrati "Ime Prezime". Taj sustav o stvaranju lika na serveru sam već pokazao na ovom forumu (Master & Character Account System). Znači korisnički račun koji se registrira na forumu je "Master name" a lik koji se napravi na serveru je "Character name". Najviše možete napraviti 3 likova (Characters) na jedan korisnički račun (Master account).
Poslednja Izmena: Novembar 07, 2010, 19:53:24 POSLE PODNE od Don Correlli

BalkanGaming

Citat: Don Correlli poslato Novembar 07, 2010, 19:43:10 POSLE PODNE
Citat: cookie poslato Novembar 07, 2010, 19:27:22 POSLE PODNE

Znam, na forumu ću djelovati sa svojim imenom, ali na serveru nemam nikakvog zanimanja igrati pod tim imenom, osim kad budu neki eventi ili nešto slično.
Ccc, znao sam ja da si ti pametan. A ti dolazis iz slovenije odalke si tocno iz slovenije ? Jer imam brata u Kranju.

Correlli

Citat: cookie poslato Novembar 07, 2010, 19:48:54 POSLE PODNE
Ccc, znao sam ja da si ti pametan. A ti dolazis iz slovenije odalke si tocno iz slovenije ? Jer imam brata u Kranju.

Velenje.

BalkanGaming

Citat: Don Correlli poslato Novembar 07, 2010, 19:52:24 POSLE PODNE
Citat: cookie poslato Novembar 07, 2010, 19:48:54 POSLE PODNE

Velenje.
Bio sam tamo, ljep grad. Zaboravio sam kako se zove ono sto je slicnko kao dvorac.

Correlli

Citat: cookie poslato Novembar 07, 2010, 19:55:29 POSLE PODNE
Bio sam tamo, ljep grad. Zaboravio sam kako se zove ono sto je slicnko kao dvorac.

Hm.. Velenjski grad, Šaleški grad, Grad Turn, Vila Herberstein, ..? Ne znam na šta misliš točno.

BalkanGaming

Citat: Don Correlli poslato Novembar 07, 2010, 20:00:19 POSLE PODNE
Citat: cookie poslato Novembar 07, 2010, 19:55:29 POSLE PODNE

Hm.. Velenjski grad, Šaleški grad, Grad Turn, Vila Herberstein, ..? Ne znam na šta misliš točno.
Ona tvrdjava kao dvorac, pod dno malo sivlje a gore bjelo, i oni krovici mali crveno/narancasto.

Odustao sam od Servera, poklonio Forum!

I sad se razmisljam sta da radim sa modom ??? Sta mi vi predlazete ?

EDIT: Da objavim ? Da poklonim nekom ? ili.....
Poslednja Izmena: Novembar 07, 2010, 20:08:31 POSLE PODNE od Marjan_DeFox
â"Œâˆ©â"(â—•_â—•)â"Œâˆ©â"

Respect to: (à¥"_à¥") - ČιѕÑ,σ яÑ"кяÑ"αÑ,ινησ - (à¥"_à¥") , [Saw]BloodMaster

â"Œâˆ©â"(â—£_â—¢)â"Œâˆ©â"

BalkanGaming

Citat: Marjan_DeFox poslato Novembar 07, 2010, 20:07:49 POSLE PODNE
Odustao sam od Servera, poklonio Forum!

I sad se razmisljam sta da radim sa modom ??? Sta mi vi predlazete ?

EDIT: Da objavim ? Da poklonim nekom ? ili.....
Objavi, jer ce nekim pocetnicima trebat.(mislim ako nisu svjesni skrpitat pa samo da izmjenu ime u gamemodu)

Correlli

Citat: cookie poslato Novembar 07, 2010, 20:01:39 POSLE PODNE
Ona tvrdjava kao dvorac, pod dno malo sivlje a gore bjelo, i oni krovici mali crveno/narancasto.
Da ne misliš na ovo?

BalkanGaming

Citat: Don Correlli poslato Novembar 07, 2010, 20:11:38 POSLE PODNE
Citat: cookie poslato Novembar 07, 2010, 20:01:39 POSLE PODNE
Da ne misliš na ovo?

E to brate. Neznam jeli dvorac ili sta vec nego kad sam dolazio u velenje vidio sam to odozdo. Svidja mi se, a sta je to tocno ?

ccc, ja se neÅ¡to zezam, skriptam, al kad čitam o LI:RP, opadne mi želja odma  -.-   Sad mi se samo igra tamo  :r
Povratak na balkan-samp  :)  15.01.2013. 
..   

Respect : [BP]HeLoX, Correlli, [CH:FR]Djea, LordShigi, LuKsA, BloodMaster, [H]265

BalkanGaming

Citat: AlÑ"Ñ"N MÑ"кA. poslato Novembar 07, 2010, 20:18:52 POSLE PODNE
ccc, ja se neÅ¡to zezam, skriptam, al kad čitam o LI:RP, opadne mi želja odma  -.-   Sad mi se samo igra tamo  :r
Meni je najdrazi mobitel koji lici na mobitel z GTA IV

Correlli

Citat: cookie poslato Novembar 07, 2010, 20:14:05 POSLE PODNE
E to brate. Neznam jeli dvorac ili sta vec nego kad sam dolazio u velenje vidio sam to odozdo. Svidja mi se, a sta je to tocno ?
E da, to je Velenjski grad, ustvari dvorac.

Imaš ovdje mnogo slika ako te zanima.

BalkanGaming

Citat: Don Correlli poslato Novembar 07, 2010, 20:20:01 POSLE PODNE
Citat: cookie poslato Novembar 07, 2010, 20:14:05 POSLE PODNE
E da, to je Velenjski grad, ustvari dvorac.

Imaš ovdje mnogo slika ako te zanima.
E zanima me, hvala ti mnogo  ;)