Glavni razgovor #2

Započeo Correlli, Decembar 19, 2009, 15:32:42 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 7 gostiju pregledaju ovu temu.

Citat: Marjan_DeFox poslato Novembar 04, 2010, 20:37:02 POSLE PODNE
Zna neko kako da u MTA staklo stavim da lezi.... Probao sam sve moguce! Svasta moze samo ne moze da lezi xD! Zna neko kako ako je moguce uopste?

'si probao kombinaciju CTRL + Page UP / Down  ?
Povratak na balkan-samp  :)  15.01.2013. 
..   

Respect : [BP]HeLoX, Correlli, [CH:FR]Djea, LordShigi, LuKsA, BloodMaster, [H]265

Jesam.... Sve sam isprobavao! I svakave poze hoce! Samo nmg da ga stavim da lezi... -.-'
â"Œâˆ©â"(â—•_â—•)â"Œâˆ©â"

Respect to: (à¥"_à¥") - ČιѕÑ,σ яÑ"кяÑ"αÑ,ινησ - (à¥"_à¥") , [Saw]BloodMaster

â"Œâˆ©â"(â—£_â—¢)â"Œâˆ©â"

pravim blogoce preko HTML,cijena 5 eura  :D

Zna neko kako da u MTA staklo stavim da lezi.... Probao sam sve moguce! Svasta moze samo ne moze da lezi xD! Zna neko kako ako je moguce uopste?
jednostavno..oznaci taj objekat staklo..pritisnes F3 i mjenjas koordinate x,y,z i x,y,z

Citat: mafica poslato Novembar 05, 2010, 22:17:10 POSLE PODNE
jednostavno..oznaci taj objekat staklo..pritisnes F3 i mjenjas koordinate x,y,z i x,y,z

Auu... Bas ja znam kordinate lezeceg stakla... -.-'

Imam jos jedno pitanje vezano za MTA! Bio mi zapucao MTA i morao sam da ga reinstaliram! I sad su mi mape ostale u kompu! Kako da ih ubacim u MTA da mogu da ih editujem ???

pf... Evo ja sam u nedoumici....

Dali da:

Nastavim editati GF edit i da imam rp kao svaki drugi server...

Nastavim raditi svoj stunt server od >0<?

Ili pak da krenem RP od nula i da zavrsim za oko 20 godina xD

Radi nestos to niko nema od >0<

Citat: Marjan_DeFox poslato Novembar 05, 2010, 22:18:54 POSLE PODNE
Imam jos jedno pitanje vezano za MTA! Bio mi zapucao MTA i morao sam da ga reinstaliram! I sad su mi mape ostale u kompu! Kako da ih ubacim u MTA da mogu da ih editujem ???

hahah. A jesi probao "Load" možda?  :D
Povratak na balkan-samp  :)  15.01.2013. 
..   

Respect : [BP]HeLoX, Correlli, [CH:FR]Djea, LordShigi, LuKsA, BloodMaster, [H]265

Citat: AlÑ"Ñ"N MÑ"кA. poslato Novembar 06, 2010, 09:59:00 PRE PODNE
Citat: Marjan_DeFox poslato Novembar 05, 2010, 22:18:54 POSLE PODNE

hahah. A jesi probao "Load" možda?  :D

koji kralj

---------------

Evo odlucio sam da cu editati gf i nastaviti praviti stunt server... kako mi bude volja... Oba ce biti gotova za 69godina xD

aaa jedva cekam Little italy roleplay da se zavrsi pa da pocnem opet da se gazim ja msm imace preko 300 igraca xD

zajebace los santos roleplay

pCarLic je dozvola za voziti! Kako se pise za ostale dozvole.....? Pravim polaganje pa mi treba!

Hvala.... :D

Citat: Stefan_Dominic poslato Novembar 06, 2010, 16:14:04 POSLE PODNE
aaa jedva cekam Little italy roleplay da se zavrsi pa da pocnem opet da se gazim ja msm imace preko 300 igraca xD

kad se otvara i koji je to IP..:D ma nece to zajebat ni CRO a ne LS RP xD

Citat: mafica poslato Novembar 07, 2010, 13:08:36 POSLE PODNE
Citat: Stefan_Dominic poslato Novembar 06, 2010, 16:14:04 POSLE PODNE

kad se otvara i koji je to IP..:D ma nece to zajebat ni CRO a ne LS RP xD

Nema jos IP... Nece zajebati ni CRO.?Ocito da neznas o cemu pricas. -.-'  Owner Little Italy je Correli i bice gotovo za oko 2-3 meseca!Bar je tako rekao

ZicMortal

Citat: Marjan_DeFox poslato Novembar 07, 2010, 13:43:17 POSLE PODNE

Nema jos IP... Nece zajebati ni CRO.?Ocito da neznas o cemu pricas. -.-'  Owner Little Italy je Correli i bice gotovo za oko 2-3 meseca!Bar je tako rekao
jbt pa reci da je Correli..xD..pa tu moram igrat pa makar...:D Moguce je svasta...msm za obaranje rekorda na Balkanu najbolji srvr