Glavni razgovor #2

Započeo Correlli, Decembar 19, 2009, 15:32:42 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 4 gostiju pregledaju ovu temu.

Citat: Bloomer poslato Oktobar 13, 2010, 21:26:59 POSLE PODNE
moze mala pomoc oko maila imam jedan mail za hep.hr da posaljem poruku a mail je ovako [email protected] kako da saljem ili preko cega...:D Hitno

wtf??? posalji ovo preko maila onako kako si mi i objasno -_- jbt nista s nicim ,daj pojasni malo nista te nisam skont'o:D

Wtf Bloomer??? Mozes preko bilo kojeg mejla... @Skole.hr @hotmail.com @live.com @blablabla.com itd itd.......

ahh...ne  ;D
ja trebam posalt nekome na taj mail poruku...al preko cega da posaljem (gmail-a,e-pošte)?????????????

Citat: [Utopia]Rascal poslato Oktobar 13, 2010, 20:56:44 POSLE PODNE
ma de kakvi skola teska :D
ja 3 srednje pa lagano da lakse ne moze biti :P

ja 4. elektrotehnike i zabrinjava me matura i sve to :S

Bloomer - eto da skratimo pricu, posalji preko gmaila....

Ljudi sorry za ovaj offtopic ali javite mi kada ćete moći ovo u SA:MP-u. :D :P MTA <3 :-)
MTA SA: Texure based Advertisement System alpha

Citat: Nik Delgad poslato Oktobar 13, 2010, 22:03:01 POSLE PODNE
Ljudi sorry za ovaj offtopic ali javite mi kada ćete moći ovo u SA:MP-u. :D :P MTA <3 :-)
MTA SA: Texure based Advertisement System alpha

Haha brutala XD
There is no power like ///M Power
If One Day Speed Kills Me, Do Not Cry Because I Was Smiling!

Vidio to vec, ali ako gledas tako, to bi takoder bilo moguce u sampu, naravno teze, sa objectima, npr. ako igrac napise slovo "I" u recenici nekoj, onda mu ispise(createa) te i te objekte i oni tvore slovo "I" .. itd, ali bilo bi previse posla :D
Aequam memento rebus in arduis servare mentem.

Alo to bi bilo napisano s objektima, po meni glupo. :P Ovak slova na reklami su baš fensi.

Aj ovo mi je zadnji mta video da vam pokažem ovdje u chatu. Da ne idem offtopic. :P

MTA Mario Kart! :D

MTA Mario Kart promotion video
"Cuttingboard" - Balloon battle map - MTA Mario Kart resource by Puma

Pogledajte Na Youtubeu Remi Galiard Kangaroo i umrt cete od smijeha.. Takodjer pogledajte ostale Remieve videe!