Glavni razgovor #2

Započeo Correlli, Decembar 19, 2009, 15:32:42 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 5 gostiju pregledaju ovu temu.

Citat: Dado_Capelletti poslato Oktobar 12, 2010, 23:48:56 POSLE PODNE
ajmo se svi skripteri maperi i svi koji nesto znaju a nemaju svoj server skupit ovdje i napravit jedan dobar server,opis i forum... idemo oborit rekord :) :) :) :) :) :) :)

Svi zainteresirani dodjite na forum
Zainteresirani add me na msn
[email protected]
hahahah ti radi sam ako znas

Citat: [βР] AlÑ"Ñ"N MÑ"кA poslato Oktobar 09, 2010, 16:25:08 POSLE PODNE
Hvala Svima, nego znate li Å¡ta mi je sve potrebno da frozen throne igram online ? Npr. one maze mape i tako to... Frozen Throne ofc, patch neki... ?

:-*

sorry na kasnom odgovoru ali nisam vidio..evo sta ti treba :)
Skines Garena,registrujes se i vidjeces igre koje mozes igrati...
onda odes na www.getdota.com i odatle ih stavis u mape...

Ako oces ja imam sve sta treba,to sam uzeo preko USB-a pa ako ne nadjes mogu ti ja poslati preko TimeViewera

haha ja već skontao, pomogao mi je jedan...  Nezz mu ime na forumu  xD  Fala mu uglavnom   :-*

Citat: Dado_Capelletti poslato Oktobar 12, 2010, 23:48:56 POSLE PODNE
ajmo se svi skripteri maperi i svi koji nesto znaju a nemaju svoj server skupit ovdje i napravit jedan dobar server,opis i forum... idemo oborit rekord :) :) :) :) :) :) :)

Svi zainteresirani dodjite na forum
Zainteresirani add me na msn
[email protected]

Haj nećemo. To su predložili svi ambiciozni dječaci sa ovog foruma hahahaha

E, da.... Kod Warcraft III : The Frozen Throne-a, meni nekad izbaci, bude mi plav ekran, beginning psyhical memory dump i tako dalje piÅ¡e... I prije par dana mi je to na drugim igrama... Pa, je li to do graficke ili ?   :r
Povratak na balkan-samp  :)  15.01.2013. 
..   

Respect : [BP]HeLoX, Correlli, [CH:FR]Djea, LordShigi, LuKsA, BloodMaster, [H]265

Updataj graficku, i trebas najnoviji patch, nisam vise duugo dotu igro(igram LoL) pa zato neznam tocno koji je najnoviji patch, mislim da 1.24d

Skini takoder warkeyse za lakse upravljanje herojima(HOTKEYSI)
Aequam memento rebus in arduis servare mentem.

Dobio komad iz zemljopisaaa :) Nasca iz engleskog me cetri put danas otvorila, i posto sam Kreso ^^ Podsjecam ju na nekog kresu

Kreso - najgori ucenik u nasem razredu. Extra bezobrazan a tek to ponasanje... Neznam dal se to moze opisat...

Jbte, prosle godne jedva neku dvojku iz biologije izvuko... Kad danas odjednom test... Pisali sad o sexu, kurcevima itd. Jbte nisam ucio a sve napiso... Jbte kak je osmi razz tezak,, ali eto, sad u srednju jos malo.... Nekako ce mi biti zao sto se rastajemo, mislim da ce mi biti gl'upo sa novim razom na godnu, ali eto... Nemogu vjerovat kako je ovih 8 godina brzo proslo... Kad se sjetim 4-6 razred, jedva cekamo da zavrsimo osmi i onda idemo iz ove skole, a sad nam dodje da placemo jer je ovo naj razred na svjetu...

--//8. D. 4Ever\\--

ko to igra dotu preko garene ??xD nek se javi na PM da odigramo jednom partiju da pokazem kako se igra :D

igram ja  :) ali nemoj biti grub pocetnik sam  :-\

addaj me na gareni za prijatelja... nick: rascal93
pa bi sutra mogli odigrat jednu partiju ,ako budem kod kuce
Poslednja Izmena: Oktobar 13, 2010, 20:03:41 POSLE PODNE od [Utopia]Rascal

Citat: [Saw]BloodMaster poslato Oktobar 13, 2010, 15:44:29 POSLE PODNE
Kreso - najgori ucenik u nasem razredu. Extra bezobrazan a tek to ponasanje... Neznam dal se to moze opisat...

Jbte, prosle godne jedva neku dvojku iz biologije izvuko... Kad danas odjednom test... Pisali sad o sexu, kurcevima itd. Jbte nisam ucio a sve napiso... Jbte kak je osmi razz tezak,, ali eto, sad u srednju jos malo.... Nekako ce mi biti zao sto se rastajemo, mislim da ce mi biti gl'upo sa novim razom na godnu, ali eto... Nemogu vjerovat kako je ovih 8 godina brzo proslo... Kad se sjetim 4-6 razred, jedva cekamo da zavrsimo osmi i onda idemo iz ove skole, a sad nam dodje da placemo jer je ovo naj razred na svjetu...

--//8. D. 4Ever\\--

Ako ti je sad teÅ¡ko kako ćeÅ¡ tek kad doÄ'eÅ¡ u srednju Å¡kolu  :-X

Ucit, ucit i samo ucit + ucit...

ma de kakvi skola teska :D
ja 3 srednje pa lagano da lakse ne moze biti :P

A kaj si upiso? Ja planiram elektrotehnicar za racunalstvo ili telekomunikacije...

elektroteknicka skola sam ja xD
znaci tehnicar racunarstva..

moze mala pomoc oko maila imam jedan mail za hep.hr da posaljem poruku a mail je ovako [email protected] kako da saljem ili preko cega...:D Hitno