New Generation | Role Play [OTVARANJE 26.12.2009]

Započeo boosteR^ speedUP 2x, Decembar 08, 2009, 12:14:00 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 5 gostiju pregledaju ovu temu.

Prije svega pozdrav svim igracima

Dosao sam predstaviti server koji otvaramo 26.12 ukratko o njemu

www.ng-samp.com
IP: 78.46.96.115:7777
New Generation

Organizacije[8]:
-Ballas > Banda specificna po tome sto njeni clanovi nose odjecu ljubicaste boje.
-GSF > Groove Street Families-Banda specificna po tome sto njeni clanovi nose odjecu zelene boje.
-LSV > Los Santos Vagos - Banda specificna po tome sto njeni clanovi nose odjecu zute boje.
-VLA > Varios Los Aztecas - Banda Specificna po tome sto njeni clanovi nose SVIJETLO plave MARAME.
-LSPD > Los Santos Police Department - Policija los santosa...
-FBI > Federal Bureau of Investigation - Organizacija koja se bavi rijesavanjem vecih okrsaja bandi i bori se protiv terorizma.
-Hitman > Organizacija ciji clanovi "RJESAVAJU" narucena ubojstva...
-Licenser > Organizacija ciji se clanovi bave "PRODAVANJEM" licensi/dozvola...
Poslovi[19]:
-Detektiv > Bavi se pronalazenjem osoba...
-Ovdjetnik > "IZVLACI" ljude iz zatvora i tuzi policiju/drzavu da njegov sticenik dobije malo pomilovanje kod policije(Trazenoj osobi smanjiva wanted level za 1)
-Mehanicar > Popravlja auta i puni auta gorivom...
-Cuvar > Cuva osobe koje ga unajme ili objekte(da cuva neku 'trgovinu' od lopova)
-Vozac Autobusa > SAMO IZVANLINIJSKE VOZNJE(Ako netko unajmi autobus,vozacu dadne novac a putnici se ukrcaju) - Linijske voznje po gradu voze >BOTOVI<
-Boksac > Boksuje u boksackim mecevima...
-Dostavljac Novina > Novine koje Novinari objave i koje netko naruci Dostavljac Novina dostavlja...
-Vozac Kamiona > Dostavlja 'PRODSE' po citavom gradu(prodsi se sada vise trose i svi bizzevi ih trose pa je dobar posao sada)
-Taxi Vozac > Vozi musterije u taksiju i dobiva 80% cifre koju TAKSIMETAR otkuca(20% ide u taxi bizz)
-Novinar > Pise novine i prodaje ih...placa zavisi o potraznji novina...
-Sladoledar > Prodaje sladolede igracima(koji pune health) u kombiju koji samo on moze voziti...
-Prodavac Hot Dogova > Prodaje HotDog igracima(koji pune health) u kombiju koji samo on moze voziti....
-Cistac Ulice > Vozenjem specijalnih VOZILA kroz checkpointe (cestom) zaradjuje novac...
-Doktor > Lijeci ljude u svome vozilu za novac...
-Zigolo/Prostitutka > Pruza xXx usluge svojim musterijama za novac...
-Diler Droge > Prodaje drogu...
-Diler Oruzjem > Prodaje oruzje na ILEGALAN nacin(za kupiti oruzje kod Dilera Oruzjem vam netreba dozvola za oruzje)
-Lopov > Bavi se provalama u kuce i preprodavajuci namjestaj zaradjuje novac/pljacka trgovine
Server je dorada GF moda(svaki balkanski server je dosad bio dorada GF moda Namigujem ) , na modu sam radio vise od 4 mjeseca.
Na server ima Car Ownership sistem(kupovina auta koje je samo vase i gdje upisete /parkiraj tu se vazda spawna)...trenutno auta za kupovinu ima 50 ali do otvorenja cu ubaciti jos 50-100
Radnja servera se odvija u Los Santos koji sam sredio(pomoglo mi je jos par ljudi Namigujem ) prosto toliko da grad osvjezimo malo...
Svi bizzovi na serveru se nalaze u Los Santosu(ne kao u nekih servera pola u LS pola u SF Namigujem ) + dodao sam dodatnih >>>10<<< bizzova koje na drugim serverima nemozete pronaci Namigujem
Kuca na serveru trenutno ima 80 ali namjeravam ubaciti jos 50 ili 60(sve imaju KUCNA AUTA)
Kada ulazite na server nemorate vise kucati /register ili /login nego vam sada automatski 'DIALOG' dolazi na sredinu MONITORA gdje upisivate svoj PASSWORD
Na server je NEMOGUCE "uletjeti" sa minigunom i stvarati KAOS => AUTO-BAN
Server novac je NEMOGUCE hackirati(stvoriti sa cheatom)...takodjer sam kolicinu novca smanjio(dobivanje novca i troskovi) tako da je sada sve vise realnije....
/ad nemoze koristiti level 1 i /ad se SAMO ispred ADVERTISE(CNN) bizza moze koristiti(nemora se vise cekati 60 sekundi izmedju 2 reklame)
SVI poznati bugovi u GF modu su popravljeni...
Sve "BAZE" od organizacija su sada realnije napravljene i lijepo izgledaju a jos bolje 'funkcioniraju' Jezik
Dodan ZATVOR u los santosu(ne koristimo obicni zatvor u LSPD Zgradi)
Napravio sam nekoliko UTRKA sa checkpointima(DRAG RACE,RALLY RACE,CROSSER RACE,STREET RACE...)
Paintball(bizz) se sada odrzava na BRODU i laksi je/zabavniji za igrati...
Kada SKROZ izgubite health > sljedecih 60 sekundi lezite u bolnici i 'odmarate' se od ozljeda jer su vam doktori JEDVA spasili zivot pa morate malo da odmarate...
Dodano novih 10 'stvari' koje mozete kupiti u 24/7,,,necu vam reci koje da nesto sacuvamo i za otvorenje Namigujem
-Dodana je MARINA(mala> u njoj ima 10 jahti/brodova)
-Admin levela sada ima 5(nema vise 1337 i 1338)> lvl 5 je head admin > admini 90% komandi nemogu koristiti ako nisu ADMINONDUTY>>>da bi se sprijecilo 'zlostavljanje' admin komandama<znaci ako je adminonduty NA DUZNOSTI je i tada NESMIJE se vozati sa igracima nego samo mora obavljati admin posao< a kada je offduty smatrajte ga OBICNIM igracem
-GameMaster sistem<pomazu novim igracima i imaju potrebne komande za to<samo komande mogu koristiti kada su ONDUTY a tada moraju SAMO obavljati svoj posao a ne zafrkavati se po serveru...

-komanda /reportbug [BUG] za lakse i bolje prijavljivanje BUGOVA INGAME<da nemorate svaki put na forumu slike stavljati ovo ce spremiti text koji napisete u [BUG] i vasu trenutnu poziciju
-mozete sakriti broj na mobitelu <<zafrkavati'/ili nesto drugo ilegalno>> druge ljude...

-animacije na serveru veoma realne i sve rade(za ljepsi gameplay)
-ljepse CHAT boje(ugodnije oku)
-bande imaju svoj mali 'RACUN' na koji svatko stavlja novac(i on se sprema) a samo leader moze podignuti novac
-kada clan jedne bande udje u teritorij druge bande >toj drugoj bandi dodje notifikacija da je clan suprotne bande u njihovom podrucju
-kada pisete nesto u obicni CHAT na vasem liku se automatski aktivira animacija(pomicanje ruku i lagano gibanje tijela>SIMULACIJA PRICANJA) koja se sama iskljucuje ovisno o broju slovu koliko ste u obicni CHAT napisali
-u svaki BURG/PIZZA PLACE se moze uci u kupiti JELO/PICE...
-nocni klub PigPen je otvoren...moze se kupovati pice unutra...
-nocni klub Alahambra je otvoren...moze se kupovati pice unutra...
-payday je potpuno preradjen...> sami cete skontati...svidjet ce vam se 100% Namigujem
-nije vise /gps da vam prekaze izbor nekih lokacija pa vam bude tamo checkpoint nego /map
-kada kupite bolji mobitel imate opciju /gps koja vam izbaci vase trenutne koordinate(uskoro tutorijal kako koristiti /gps sistem)
-na mobitelu mozete odabrati koju cete TARIFU>
*TARIFA BROJ 1*
Placate koliko pricate
+Nikada vam na racunu nemoze nestati
-Nemozete prebacivati kredit sa racuna nekome drugom na racun(MINI-TRANSFER novca)
*TARIFA BROJ 2*
Kupite BON od 10â,¬/20â,¬/50â,¬ i ako potrosite sav kredit prekine vam se veza i vise nemozete zvati dok ne nadoplatite racun SmjeÅ¡ko
+Mozete kredit sa svoga racuna prebaciti na neciji i tako mu pomoci u neprilici ili mu platiti neki dug ako vi imate dosta novca na racunu
-Signal za mobitele ubacen> na nekoliko mjesta su postavljeni ODASILJACI signala i samo u radiusu od nekoliko kilometara mozete zvati/slati sms drugim osobama =)
-Sada postoji SERVER_LOG GOTOVO svega> da mozemo nadzirati ko je napravio nesto lose i da imamo vise informacija ako se nesto desi na serveru(netko nekoga prevari za novce ili tako nesto...)
-Server optimiziran i sada trosi 3 puta manje memorije hosteru(sto znaci nebi trebalo biti nikakvog preopterecenja ako vise igraca dodje na server itd...)
-Server lokacija NIJE vise u Americi(kao sto je nekad bio xD )...sada je mnogo blize i ping je uobicajen umjesto prijasnjih 200-200 sada je 60-70 Smješko

Dodajemo josh neke stvari,bicete obavesteni

Pozdrav i GL^HF
Poslednja Izmena: Decembar 08, 2009, 12:14:46 POSLE PODNE od h00d

JimmA1 gamemode.. malo editan-.- .. lose
Aequam memento rebus in arduis servare mentem.

DOBAR DOBAR....
sjajan edit cestitam posjetit cu vas pa da vidim

Citat: GGC poslato Decembar 08, 2009, 13:06:00 POSLE PODNE
JimmA1 gamemode.. malo editan-.- .. lose

Nemoras srat po svima,mislis da ti je server najbolji e pa nije!!!!

zasto 26.12 ajme meniii daj otvori 24 ili 23  hh ocu igrat

Ubacicemo jos mnostvo stvari do 26 :D,zato je 26...

nego registruj se na nash forum...prijave za organizacije su otvorene

www.ng-samp.com

GL^HF

Evo jos jednog balkanskog servera...po tekstu se cini dobar...

mislim da niti jedan server nece puno uspjeti dok ne napravi svoj mod(znaci od 0).

edit: al kad jedan napravi, onda ce i drugi vjerovatno htjeti, al ce vec biti prekasno jer su svi presli na ovog koji je prvi napravio... to je samo moje misljenje  ;)
Poslednja Izmena: Decembar 08, 2009, 22:15:01 POSLE PODNE od JoeBullet v2.1

Citat: JoeBullet v2.1 poslato Decembar 08, 2009, 22:14:08 POSLE PODNE
mislim da niti jedan server nece puno uspjeti dok ne napravi svoj mod(znaci od 0).

edit: al kad jedan napravi, onda ce i drugi vjerovatno htjeti, al ce vec biti prekasno jer su svi presli na ovog koji je prvi napravio... to je samo moje misljenje  ;)

Hmmm, ti si odlican skripter... Pa sta onda to ne napravis :D ??

turker_kc

Citat: Mute poslato Decembar 09, 2009, 00:45:03 PRE PODNE
Citat: JoeBullet v2.1 poslato Decembar 08, 2009, 22:14:08 POSLE PODNE

Hmmm, ti si odlican skripter... Pa sta onda to ne napravis :D ??

Zato jer je ljencina x)

Nece ga napravit jer su to price za malu djecu.Kolko puta je vec dokazano da igracima uopce nije bitan gamemode?Pa pogledajte GF,imaju 40igraca na NIKAKVOM modu,pogledaj GG skino obicni mod s neta i stavio na server i ima 20 igraca dnevno,na nicemu.Koda igrac koji nezna barem malo o skriptanju zna jel mod editiran ili je napravljen od 0,ne da nezna niti ga nezanima.

a eto sad ti don corleone radi mod od 0 pa ces vidjet jel nece imati puno igraca...

Citat: dinkO14 poslato Decembar 09, 2009, 09:37:52 PRE PODNE
Nece ga napravit jer su to price za malu djecu.Kolko puta je vec dokazano da igracima uopce nije bitan gamemode?Pa pogledajte GF,imaju 40igraca na NIKAKVOM modu,pogledaj GG skino obicni mod s neta i stavio na server i ima 20 igraca dnevno,na nicemu.Koda igrac koji nezna barem malo o skriptanju zna jel mod editiran ili je napravljen od 0,ne da nezna niti ga nezanima.

a vas nije skinut sa neta.. GF malo editan -.- moj je bar LARP editan
Aequam memento rebus in arduis servare mentem.

Citat: JoeBullet v2.1 poslato Decembar 09, 2009, 10:09:58 PRE PODNE
a eto sad ti don corleone radi mod od 0 pa ces vidjet jel nece imati puno igraca...

On ne radi balkanski server ;)

Citat: GGC poslato Decembar 09, 2009, 10:36:44 PRE PODNE
Citat: dinkO14 poslato Decembar 09, 2009, 09:37:52 PRE PODNE

a vas nije skinut sa neta.. GF malo editan -.- moj je bar LARP editan

Editan?Na serveru se nevidi nista editano osim mozda promjenjih imena organizacija(ako i to) + dodani gamemasteri ;) Uglavnom nezelim ovdje ulazit u raspravu o tome...

Correlli

Citat: dinkO14 poslato Decembar 09, 2009, 10:41:05 PRE PODNE
Citat: JoeBullet v2.1 poslato Decembar 09, 2009, 10:09:58 PRE PODNE

On ne radi balkanski server ;)

Ako je rijeć o meni onda je Don Correlli a ne Don Corleone. A server neće biti SAMO Balkanski.
Gamemode jest važan za većinu igraća, tako sam barem ja vidio.

I molim vas da prestanete više sa offtopikom.
Poslednja Izmena: Decembar 09, 2009, 12:42:49 POSLE PODNE od Don Correlli