New Generation | Role Play [OTVARANJE 26.12.2009]

Započeo boosteR^ speedUP 2x, Decembar 08, 2009, 12:14:00 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Baff

Citat: GGC poslato Decembar 08, 2009, 13:06:00 POSLE PODNE
JimmA1 gamemode.. malo editan-.- .. lose
Ispravka
OBICNI gf...malo editan?...ovo sam zapisao sto sam se mogao sjetiti u 10 minuta dok sam pisao o serveru...ima jos mnogo toga...uostalom...skripta je medju jacim na balkanu<<(uzmimo u obzir da je od corellia 'internacionalni' :P )

Bullet> I ti vise i sam znas da to sto pricas je samo sapunjanje mačora :D > Nas par bi voljelo igrati na takvom serveru sto nije GF edit ali to bi bilo mozda nas par...jer su balkanci navikli na GF i ne odmicu se od njega...

GGC>  :-*

BTW: Vidim malo ovaj GGC serucka malkice pa sam se naprosto morao javit :) Prije sta je bilo izmedju mene i ovog foruma( xD ) cemo zaboraviti(nadam se) pa idemo laganini...

xD.. ja samo kazem..

nista GL sa serverom  :-*
Poslednja Izmena: Decembar 09, 2009, 22:34:03 POSLE PODNE od GGC
Aequam memento rebus in arduis servare mentem.

Baff

Citat: GGC poslato Decembar 09, 2009, 22:33:27 POSLE PODNE
xD.. ja samo kazem..

jes brate ti kazes...ali to sta ti kazes kada ja to cujem na msnu da mi lik kaze "ajde otvori server samo na sekundu da vidim kakav je jer ionako svi na balkan-sampu znaju od kojeg si edita radio mod" mene natjera da moram da se regujem ovdje te da saznam da si ti to "SAMO REKO" . . .

Mislim ono...

Pozdravljam mamu,tatu i sve vas u studiju i reziji.

Mislim ono.. svi imaju gf edit.. neko ima larp edit(koji je takoder edit GFa), neko obicni GF edit, neko WC-RP edit.. koji je isto edit GFa..

pa ono, balkanci bas vole nekako taj GF xD

xD.. ja samo kazem..

Don't srach to match

Za one koji neznaju Engleski:
Ne Sračkaj previse

Citat: jopas poslato Decembar 10, 2009, 15:11:50 POSLE PODNE
xD.. ja samo kazem..

Don't srach to match

Za one koji neznaju Engleski:
Ne Sračkaj previse

hahahahhahaahahhaaaa

Baff

Citat: GGC poslato Decembar 10, 2009, 14:23:59 POSLE PODNE
Mislim ono.. svi imaju gf edit.. neko ima larp edit(koji je takoder edit GFa), neko obicni GF edit, neko WC-RP edit.. koji je isto edit GFa..

pa ono, balkanci bas vole nekako taj GF xD

samo razlika je sto si ti uzeo LARP mod koji je mnogo sredjeniji od obicnog GF-a i preveo si nesto...promjeno spawnove...malo 'osvjezio' mod i to je to...

Dok sam ja uzeo OBICNI gf mod,,,preveo sve,,,i +veci je LARP moda za 10k redova(a bar 3x manje trosi memorije)...

BTW: Kazes ti ne kazes...ocito je ovo sto je rekao JOPAS(car) zato zamolio bih te da uradis to kako ti je on rekao(don't srach too much)  ;)

E to je ono o cemu ja pricam... server se negleda po tome kakav je gamemode..

Gleda se po tome koliko igraca ima i koliki je nivo zabave i RolePlaya na serveru.

Sad sto se vi tu prepirete ko ima kakav mod; uzalud vam to.
Svi ste od nekog "kopirali" editali itd.  >:(
Respekt: [H]265, John, [03]Garsino, LordShigi, Dujma, Carlsson, Randy, Jacobs, Hu5o, Toni, Lukas, Curtis, Ivo, Hawks, Jack, Koksildo, gonss

Haha OMG => http://zaslike.com/files/9rd5urq94yqagvdsx3i.png [ovo nema nigdje]

Kakav JOPAS?:S .. larp mod je po meni najbolji gamemode.. bar po meni, najveci lvl rpa.... a to da sam ja malo preveo i promjenio spawnove.. napravio sam i vise, al nemam ja vremena, nisam ti ja nolifer ko ti -.-

aj admini lock temu da nebude svadje

LOL,provalu poput tvoje dugo nisam cuo,na LARPU je najveci nivo RP-a.Nivo RP-a moze bit visok neovisno o gamemodu.
Poslednja Izmena: Decembar 10, 2009, 22:27:19 POSLE PODNE od dinkO14

Baff

ma oke ajde skontali smo lik je njub samo zna seruckat ;) (s ovim bi ti zelio rec da se ne javljas vise u temu ovu i da ne offtopicaris)

nego necemo vise off topicarit ;)

a jos manje se svadjat ;)  :-*

Hah Baff jeli to onaj stari NG xd

Odsutan dok ne doÄ'em.