[GM] |FactionGame RolePlay V2.01|

Započeo Snich, April 16, 2011, 21:42:20 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 5 gostiju pregledaju ovu temu.

Snich jbg, bas mi je bedak kad vidim ovako lose zavrsetke! :-X
Tvoja stvar je sto stajes sa Skriptanjem, steta baciti to znanje, ali to je tvoja stvar i mozda je tako najbolje!
Skriptu nisam pogledao, ali verujem da je dobra.. ;)
BTW. Sretno u RL i uzivaj u zivotu!! :)
Poslednja Izmena: April 17, 2011, 09:45:36 PRE PODNE od N1n0

Zao mi je sto ti je propao server.
Poslednja Izmena: April 17, 2011, 09:48:31 PRE PODNE od Dario_Choki

Čitajući ovo stavljao sam se u tvoju poziciju, i ... uopšte mi nije bilo lako!
Veoma mi je žao šta se desilo sa serverom...
BTW mod je odličan i baš po mom ukusu...
Učim, učim, učiću, i nadam se, naučiću!   :D

Nemozes da se registrujes ukucas pass onda login i cuje se muzika ona i pojavis se nemozes da kucas nista ni auta nema ni nista bas.Ali svaka cast na trudu i zao mi je sto ti je server propao...

kada ti se stvori covjek sacekaj par sekundi pocece tutorijal i imaces RP pitanja i onda ce moci sve

Snich

Citat: Nikola I poslato April 17, 2011, 18:27:58 POSLE PODNE
Nemozes da se registrujes ukucas pass onda login i cuje se muzika ona i pojavis se nemozes da kucas nista ni auta nema ni nista bas.Ali svaka cast na trudu i zao mi je sto ti je server propao...

Kao sto sam vec i naveo u mojoj Biografiji da FG nema uopce bugova, sve je do vas znaci, kod mene sve savrseno radi, bas kao sto je i radilo na Hostanom Serveru... Pozzz

Jbg rekao sam prevelika je konkurencija da bi uspio xD ;)

Kao sto je rekao Anes,sve radi nema Bugova... !! cekaj 1 min i bice ok ;)

Lijepo uradjeno :)

Citat: Dario_Choki poslato April 17, 2011, 09:46:47 PRE PODNE
Zao mi je sto ti je propao server.
::)

Citat: Nikola_Hawks poslato April 17, 2011, 20:01:00 POSLE PODNE

Kao sto je rekao Anes,sve radi nema Bugova... !! cekaj 1 min i bice ok ;)

i to je bug/greska/propust :D

Snich...steta sto je propao server stvarno...mod je extra sve 10...ima bugova ali sve je resivo...hvala za GameMode

mozel mi neko objasniti kako da otvorim rampu kod burga i kako da otvorim rampu kod smecara ? a i koliko ima kuca i bizova za kupiti na modu i auta?

Citat: sampzone poslato April 17, 2011, 20:25:22 POSLE PODNE
mozel mi neko objasniti kako da otvorim rampu kod burga i kako da otvorim rampu kod smecara ? a i koliko ima kuca i bizova za kupiti na modu i auta?

rampu kod burga otvaras sa /burg

Pregledao sam mod predobar je svaka ti cast na trudu i steta sto si ga objavio bar po meni... i samo mi reci zasto mi javlja error za JunkBuster ??
Steta sto vam je propao server .

Snich

Citat: sampzone poslato April 17, 2011, 20:25:22 POSLE PODNE

Otvori malo skriptu, otvori malo oci, raspleti malo mozak, zasto za sitnicu pitas na Forum...
Kuca ima preko 100, auta ima preko 40 na prodaju, postoje 2 autosalona..

Rampa za smecara /smecar
Rampa za Automehanicara /automehanicar
Rampa za Kamiondziju /kamiondzija
Rampa za Burger /burg
Rampa za Carinu /carina (placas carinu)
Rampa od bande Faction Bikera /bikeri
Rampa od Honnor Crew /crew1  i   /crew2 (jer imaju 2 rampe)
Kapija od TEC-a /tec
Lift od TEC-a /gore

Jednostavno otvori skriptu , stisni CTRL+F i ukucaj "OnPlayerCommandText" (bez navodnih znakova naravno) i tu su ti osnovne komande..
Kacigu stavljas sa /kaciga a skidas sa /skinikacigu
Kad kupis masku u marketu ili kiosku,  kucanjem komande /maskon pojavljuje ti se maska na licu, /maskoff skida se sa lica...
Mnogo mnogo toga, mrsko mi pisat
Evente pokreces sa /eventi, zatim izabiras koji ces, kada izaberes event, igraci ti se pridruzuju sa /join...