[Pomoc]Sat

Započeo caupton, April 01, 2011, 17:27:27 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 5 gostiju pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim:Radim GF
Detaljan opis problema:Ovako poceo sam raditi svoj gamemod u desnom uglu sam uradio Txt-Dravove i sada imam problem posto ima onaj sat sto pokazuje vreme kako njega da uklonim?
Dio skripte://
Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno)://

ps.Hitno
Poslednja Izmena: April 01, 2011, 17:34:07 POSLE PODNE od Nikola_Hawks

Citat: Nikola_Hawks poslato April 01, 2011, 17:27:27 POSLE PODNE
Skripta koju koristim:Svoj GameMod
Detaljan opis problema:Ovako poceo sam raditi svoj gamemod u desnom uglu sam uradio Txt-Dravove i sada imam problem posto ima onaj sat sto pokazuje vreme kako njega da uklonim?
Dio skripte://
Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno)://

ps.Hitno

jucer ti je correli reko da lazes i ja ti kazem isto :) editas GF a govoris "radim mod od 0" :S :S
il je to GF od »0« :D [by bloodmaster] XD

poznaticovik

Ukloni fajl "gl_realtime" nešto tako iz mape filterscripts i izbriši njegovo ime u fajlu "server.cfg"

Pravila:

CitatZabranjeno je odgovarati na postove ukoliko nekome ne mozete dati savjet ili mu ne mozete pomoci!

OT:

Izbrisi gl_realtime FS ako je imas ili neku drugu ako si ubacivao sa samp foruma.

ili je samo otvori i izmeni poziciju.
Poslednja Izmena: April 01, 2011, 17:36:10 POSLE PODNE od [BU]Gotti747
Citat: ...Neno... poslato Januar 26, 2013, 23:31:02 POSLE PODNE
Poceo sam mapati i tu je doslo do problema.Nakon par mapa,vidio sam post Gottia i kaze da nista nevalja da je katastrofa,i pocnemo se svadjati,psovati.Popusimo bananu obojica,i nakon toga nesto sam napravio (mapu) i Gotti kaze dobra,uh reko opet me zajebava,i saljem ja njemu na pm reko ti mene zajebavas,kaze on ne,i pomirimo se.Nakon toga postali smo dosta dobri

edituj post ne vidi ti se.
Poceo sam mapati i tu je doslo do problema.Nakon par mapa,vidio sam post Gottia i kaze da nista nevalja da je katastrofa,i pocnemo se svadjati,psovati.Popusimo bananu obojica,i nakon toga nesto sam napravio (mapu) i Gotti kaze dobra,uh reko opet me zajebava,i saljem ja njemu na pm reko ti mene zajebavas,kaze on ne,i pomirimo se.Nakon toga postali smo dosta dobri

poznaticovik

Citat: [BU]Gotti747 poslato April 01, 2011, 17:35:49 POSLE PODNE
Pravila:

CitatZabranjeno je odgovarati na postove ukoliko nekome ne mozete dati savjet ili mu ne mozete pomoci!

OT:

Izbrisi gl_realtime FS ako je imas ili neku drugu ako si ubacivao sa samp foruma.

ili je samo otvori i izmeni poziciju.

A Å¡ta sam ja napisao omg? -.-"

A gde si se ti ovde pronasao, lol  :'(

Pogledaj sta je Karike napisao  :D

poznaticovik

Citat: [BU]Gotti747 poslato April 01, 2011, 17:45:43 POSLE PODNE
A gde si se ti ovde pronasao, lol  :'(

Ovdje?

CitatUkloni fajl "gl_realtime" nešto tako iz mape filterscripts i izbriši njegovo ime u fajlu "server.cfg"

I taj sam post napisao prije tebe -._"

Ok, nisam video jer sam pisao opsirniji odgovor od tvog, i ne spamaj sad  :-\  :-[

Citat: Matt� poslato April 01, 2011, 17:57:37 POSLE PODNE
Citat: Nikola_Hawks poslato April 01, 2011, 17:54:31 POSLE PODNE
Hoce li neko Pomoci

Sve sam ti napisao omg !

Shvatam ja tebe sve je to u redu,ali shati ti mene ja nemam FTP,vec sam na Kucnom Hostu i gl_realtime nema nigde!!

pa onda nadji u skripti.. ako neznas sve uklonit onda samo obrisi textdraw kojim se prikazuje vrijeme [ako to neznas ostavi se skriptanja :)] :S
probaj se malo sam snac ovako neces nikad nista naucit  :-X za svaku sitnicu otvaras 3 teme, jos malo pa ces postat ko onaj mirnas tajic  ???

pozz  8)

poznaticovik

1. Opcija u Gamemodu ti je skripta za sat.

2. FILTERSKRIPTA gl_realtime to obriši I NEĆE BITI SATA.

3. Ako opet napišeš "oce tko pomoci" smatrat ću pod time da nas podje**avaš