[Pomoc]Sat

Započeo caupton, April 01, 2011, 17:27:27 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim:Radim GF
Detaljan opis problema:Ovako poceo sam raditi svoj gamemod u desnom uglu sam uradio Txt-Dravove i sada imam problem posto ima onaj sat sto pokazuje vreme kako njega da uklonim?
Dio skripte://
Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno)://

ps.Hitno
Poslednja Izmena: April 01, 2011, 17:34:07 POSLE PODNE od Nikola_Hawks

K4[Я]!K3

*

'Respect cannot be learned, it can only be earned.'

Citat: Nikola_Hawks poslato April 01, 2011, 17:27:27 POSLE PODNE
Skripta koju koristim:Svoj GameMod
Detaljan opis problema:Ovako poceo sam raditi svoj gamemod u desnom uglu sam uradio Txt-Dravove i sada imam problem posto ima onaj sat sto pokazuje vreme kako njega da uklonim?
Dio skripte://
Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno)://

ps.Hitno

jucer ti je correli reko da lazes i ja ti kazem isto :) editas GF a govoris "radim mod od 0" :S :S
il je to GF od »0« :D [by bloodmaster] XD

poznaticovik

Ukloni fajl "gl_realtime" nešto tako iz mape filterscripts i izbriši njegovo ime u fajlu "server.cfg"

Gotti747

*

Ne mogu da shvatim podelu, kao sto je balkanska...

Pravila:

CitatZabranjeno je odgovarati na postove ukoliko nekome ne mozete dati savjet ili mu ne mozete pomoci!

OT:

Izbrisi gl_realtime FS ako je imas ili neku drugu ako si ubacivao sa samp foruma.

ili je samo otvori i izmeni poziciju.
Poslednja Izmena: April 01, 2011, 17:36:10 POSLE PODNE od [BU]Gotti747
Citat: ...Neno... poslato Januar 26, 2013, 23:31:02 POSLE PODNE
Poceo sam mapati i tu je doslo do problema.Nakon par mapa,vidio sam post Gottia i kaze da nista nevalja da je katastrofa,i pocnemo se svadjati,psovati.Popusimo bananu obojica,i nakon toga nesto sam napravio (mapu) i Gotti kaze dobra,uh reko opet me zajebava,i saljem ja njemu na pm reko ti mene zajebavas,kaze on ne,i pomirimo se.Nakon toga postali smo dosta dobri

Gotti747

*

edituj post ne vidi ti se.
Poceo sam mapati i tu je doslo do problema.Nakon par mapa,vidio sam post Gottia i kaze da nista nevalja da je katastrofa,i pocnemo se svadjati,psovati.Popusimo bananu obojica,i nakon toga nesto sam napravio (mapu) i Gotti kaze dobra,uh reko opet me zajebava,i saljem ja njemu na pm reko ti mene zajebavas,kaze on ne,i pomirimo se.Nakon toga postali smo dosta dobri

poznaticovik

Citat: [BU]Gotti747 poslato April 01, 2011, 17:35:49 POSLE PODNE
Pravila:

CitatZabranjeno je odgovarati na postove ukoliko nekome ne mozete dati savjet ili mu ne mozete pomoci!

OT:

Izbrisi gl_realtime FS ako je imas ili neku drugu ako si ubacivao sa samp foruma.

ili je samo otvori i izmeni poziciju.

A šta sam ja napisao omg? -.-"

Gotti747

*

A gde si se ti ovde pronasao, lol  :'(

Pogledaj sta je Karike napisao  :D

poznaticovik

Citat: [BU]Gotti747 poslato April 01, 2011, 17:45:43 POSLE PODNE
A gde si se ti ovde pronasao, lol  :'(

Ovdje?

CitatUkloni fajl "gl_realtime" nešto tako iz mape filterscripts i izbriši njegovo ime u fajlu "server.cfg"

I taj sam post napisao prije tebe -._"

Gotti747

*

Ok, nisam video jer sam pisao opsirniji odgovor od tvog, i ne spamaj sad  :-\  :-[

Citat: Matt� poslato April 01, 2011, 17:57:37 POSLE PODNE
Citat: Nikola_Hawks poslato April 01, 2011, 17:54:31 POSLE PODNE
Hoce li neko Pomoci

Sve sam ti napisao omg !

Shvatam ja tebe sve je to u redu,ali shati ti mene ja nemam FTP,vec sam na Kucnom Hostu i gl_realtime nema nigde!!

K4[Я]!K3

*

'Respect cannot be learned, it can only be earned.'

pa onda nadji u skripti.. ako neznas sve uklonit onda samo obrisi textdraw kojim se prikazuje vrijeme [ako to neznas ostavi se skriptanja :)] :S
probaj se malo sam snac ovako neces nikad nista naucit  :-X za svaku sitnicu otvaras 3 teme, jos malo pa ces postat ko onaj mirnas tajic  ???

pozz  8)

poznaticovik

1. Opcija u Gamemodu ti je skripta za sat.

2. FILTERSKRIPTA gl_realtime to obriši I NEĆE BITI SATA.

3. Ako opet napišeš "oce tko pomoci" smatrat ću pod time da nas podje**avaš