Moj prvi MIX .....

Započeo <=[♫]M-Gun[♫]=>, Mart 23, 2011, 21:24:33 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

http://www.youtube.com/watch?v=apTEyOrbgIM&feature=channel_video_title

Ev posto je ovo offtopic chat...zelio bih vam predstaviti svoj prvi MIX .... molio bih da iskreno komentirate...MIX sam radio 2 dana .... molim samo ljubitelje narodne glazbe da ovo komentiraju i gledaju jer sam radio za Narodnjacki Club gdje radim ... hvala ;) :D

Nije lose ;) s kojim programom radis?
Citat: Correlli poslato Maj 03, 2011, 17:45:02 POSLE PODNE
Citat: Petar_Black poslato Maj 03, 2011, 17:19:10 POSLE PODNE
Ohh..Nisam se nadao da ce ovakve odlicne ocene biti..:D..Na prvoj stranici sve 0/10 a na drugoj 100000/10 :D...Hvala puno..:DD :-*

U moju si temu došao, a ne u svoju...
Hahahah koji isus izgubio se malo :D

black_dota

Mozda lik ima full opremu a ne preko programa, inace uglavnom se koristi Virtual DJ

Dobro ti je ovo, i ako nesto nevolim narodnjake, ali glupo ti je ovo sto pesmu tek tako promeni.

Ima nekih par gresaka u intru,slab je prelaz iz jedne pesme u drugu,a i odabir pesama nije nesto..

Eto,iskren komentar :)

No matter how hard it is, how tough life gets, never ever give up. If you do, you never will know how close you were to making it.

Mikic95

lol, ne svida mi sex. pa u kojem ti klubu radis, da mie znat xD

Balkan Family RP [2] Ã— www.balkan-family.info × RP

Terron James [2] Ã— ADMINISTRATOR × Admin [Lead ]

Jako jako los prelaz iz pjesme u pjesmu.. Puno se osjeti mjenajnje ritma ;)

Prolaz u pjesme je los, al ok za pocetnika.

Cobra 11

preostro mjenjanje pjesama (prelazi), ali ako je prvi, ok...pogledja jos koji tut i bit ce to dobro ;)
Citat: Originally Posted by WackoX
Originally Posted by WackoX
If i steal a television at a store, am i still legal if i put a sign on it saying "COPYRIGHT © ELECTRONIC STORE"?

Car :D...

Aaa prvi mi je MIX ,tako da jos uvjezbavam prijelaze,a to slusam Eminema...al poso ne bira pjesme :D