[POMOC]PS2

Započeo BloOm3R!, Februar 12, 2011, 10:36:05 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Preko cega mogu nasnimat igricu za playstation 2 jer dok kopiras samo datoteke na CD(DVD) onda neradi...za PS 1 sam bio snimao preko nekog programa i radilo je sad se nesjecam preko cega... :P

alcohol 120% ili DVD decrypter tak nesto...
Mike Marquez | House of Rave is Trippy Place ! |

poznaticovik

Citat: Rey_McShakur poslato Februar 12, 2011, 10:40:08 PRE PODNE
alcohol 120% ili DVD decrypter tak nesto...
Alcohol ne radi na Win 7 (znam jel sam testirao)
PowerISO ako imas win 7 kao ja odlican
For ya...

I'd catch a grenade for ya
Throw my hand on a blade for ya
I'd jump in front of a train for ya
You know I'd do anything for ya

BestOne.exe | Mapper | n00b Skripter | Bruno Mars Fan | Balkan SA:MP <3 | Fifa 11 <3

For ya...

da al nie rekao koe windowse ima bas ja znam...
Mike Marquez | House of Rave is Trippy Place ! |

poznaticovik

Pa s CloneDVD , to ti je najbolji jer ima baš opciju Game , baš da pržiš igru ja sam za PS1 preko ovog pržio i radilo mi je odlično

imam windows xp sp2  :( ako bi mi mogao netko preko TW-a pokazat... ???

Najednostavnije ti je preko Alcohola 120%....ovako trebas da uradis...ubacis DVD od igre u komp zatim otvoris Alcohol onda imas sa strane "Imagin making Wizard" Preko toga napravis ISO fajl...zatim kada ti se to napravi...otvori ponovo Alcohol pa imas Imagin Burning Wizard....kada tu kliknes Lociraj taj napravljeni ISO fajl i narezi ga na cd...

Napomena: Brzina narezivanje neka bude najmanja...da se podaci lepo upisu posto cesto izbijaju problemi sa ovim narezivanjem

@to da Alcohol ne radi na Win 7...Pokusaj x64 ili x32 verziju da skines ne mozes x32 verziju da stavis na win 7... xD

Jednostavno skines .ISO fajl i narezes najnormalnije preko PowerISO-a i to je to,meni je tako radilo uvek :)

EDIT: E da,zaboravio sam....Brzina rezanja OBAVEZNO na najsporije jer tako ocitava igricu kako treba :)
Poslednja Izmena: Februar 14, 2011, 13:43:06 POSLE PODNE od ♥ Love Is In The Air ♥

No matter how hard it is, how tough life gets, never ever give up. If you do, you never will know how close you were to making it.