FactionGame RP/DM

Započeo Snich, Januar 26, 2011, 17:09:17 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Snich

Ne moras da mi placas niti zelim novac, Mod pripada Balkan Samp Community-u i tako i ostaje, a hvala ti ako mislis da je mod ono okay...Napominjem: Da sam htio da prodajem mod, napisao bih to na drugom topicu, ali NE, ne zelim novac, ne zelim prodati...
Mozda ali samo Mozda da ga dalje budem editao, ali ako budem, ona ce to biti nesto veliko, ali ce opet pripasti Balkan Sampu

Nemoj odustati, neka te ovo samo ojaca !!!
Kr0s3
is back...

[FilterScript] BizzSystem
[FilterScript] Dinamicno Rotiranje Objekata

[MAP] BalkanNation: BalkanTV

[Tutorial] VrsteVozila
[Tutorial] Razne boje sa starim bojama
[Tutorial] Radenje RPG moda "od 0"

Ukoliko trebate pomoc u skriptanju, neznate nesto napraviti ili neznate popraviti neki bug slobodno me PM...
Voljan sam pomoci svakome, jer kada sam ja ucio meni nitko nije...

Ukoliko nas podupires stavi na svoj profil,
skripta online uskoro

www.balkan-nation.com

Snich

Ne Nidzo zao je meni tebe, koliko sam ti samo puta rekao "nemoj ni pomisljati Nidzo da reklamiras, polako imat cemo igrace, akobogda,"
Da si me slusao, ova skripta ne bi zavrsila ovde, vec bi bila na hostu pa makar samo ja i ti nja njoj igrali...
Isam znas kakve sam planove imao, i sam znas da sam ti se svaki dan na Skaype obracao ""Nidzo, napravio sam nesto novo, ajde na Testni da vidis""

A Nidza reklamira  nas server tamo negdje
:'( :'( :'( :'( :'( :'(
Mogao bi da placem..aaa

Jbg..mozda sam pogresio,ali gotovo je sad  :(

Ja mislim da jesi i ako ce mi ovo pomoci mislim da je za tvoje dobro bolje da si zadrzao ovo ali Hvala u svakom slucaju a cu ovaj mod da korsitm makar ga korsitilo jos 10 drugih servera :D

poznaticovik

PreviÅ¡e nepotrebnih textdrawova ubačeno  :)

Citat: Snich poslato Januar 26, 2011, 22:25:10 POSLE PODNE
Ne Nidzo zao je meni tebe, koliko sam ti samo puta rekao "nemoj ni pomisljati Nidzo da reklamiras, polako imat cemo igrace, akobogda,"
Da si me slusao, ova skripta ne bi zavrsila ovde, vec bi bila na hostu pa makar samo ja i ti nja njoj igrali...
Isam znas kakve sam planove imao, i sam znas da sam ti se svaki dan na Skaype obracao ""Nidzo, napravio sam nesto novo, ajde na Testni da vidis""

A Nidza reklamira  nas server tamo negdje
:'( :'( :'( :'( :'( :'(
Mogao bi da placem..aaa

Huh :)
Ovako, ja bi mogao sa tobom da radim GM ako zelis, mogao bi i placati host... Vidim da znas skriptat i htio bih bit suradnik s tobom, editali bi ovaj mod jos 20% i polako... Molim te, javi se ako oces... Of course znam skriptat
For ya...

I'd catch a grenade for ya
Throw my hand on a blade for ya
I'd jump in front of a train for ya
You know I'd do anything for ya

BestOne.exe | Mapper | n00b Skripter | Bruno Mars Fan | Balkan SA:MP <3 | Fifa 11 <3

For ya...

Snich

BestOne stvarno neznam sta da ti kazem, ali vjerujes da sam izgubio povjerenje.
Ja ikako da mogu, zakupio bi i najbolji host i najbolji domen, ali  nemogu, i nije me stid reci da zivim u siromasnoj sredini, tako i familiji.
Imam 23 godine i hranim oca pijanicu i sestru od 19 god.
Majku nemam, umrla je od najteze bolesti ovog vremena, tako da je sve na meni.
Drzao sam privatni InternetCaffe Club, ali mi i to propalo jer svaka kuca ima Net.
Nekad sam igrao na Balkan Undergroundu i imao sam postovanje, mnogi su me voljeli kao "insana".
Od otvaranja BU 2 put, igrao sam i kao dobar igrac i dobar RP-er dobio GameMastera, nakon toga sam i dobio Admina level1, ali se nasao "neko" ko mi je usao na ACC "ne bih ga imenovao" i pobanovao sve igrace, onda sam izgubio mjesto i kod Gigija i kod Frankieam, nakon cega sam se opredjelio da podognem svoj vlastiti server i da zapocnem svoju neku "novu evoluciju".
Naravno zbog neozbiljnosti mog suvlasnika, zatvorio sam FG i razmisljam sta sad dalje.

black_dota

Citat: Snich poslato Januar 27, 2011, 15:17:10 POSLE PODNE
Ja ikako da mogu, zakupio bi i najbolji host i najbolji domen, ali  nemogu, i nije me stid reci da zivim u siromasnoj sredini, tako i familiji.
Drzao sam privatni InternetCaffe Club, ali mi i to propalo jer svaka kuca ima Net.
Nekad sam igrao na Balkan Undergroundu i imao sam postovanje, mnogi su me voljeli kao "insana".
Od otvaranja BU 2 put, igrao sam i kao dobar igrac i dobar RP-er dobio GameMastera, nakon toga sam i dobio Admina level1, ali se nasao "neko" ko mi je usao na ACC "ne bih ga imenovao" i pobanovao sve igrace, onda sam izgubio mjesto i kod Gigija i kod Frankieam, nakon cega sam se opredjelio da podognem svoj vlastiti server i da zapocnem svoju neku "novu evoluciju".
Naravno zbog neozbiljnosti mog suvlasnika, zatvorio sam FG i razmisljam sta sad dalje.
mislim da lazes ali ok

Snich

LAZEM!!!
Kako se usudjujes da to kazes!!!

black_dota

cristiane

Citat: [IG]black_dota poslato Januar 27, 2011, 15:35:57 POSLE PODNE
mislim da lazes ali ok
Mislim da nema potrebe to da laze,jer to bi samo ne normalna osoba mogla lagati

black_dota

zbog te recenice mislim da laze,hranis celu porodicu a placas host i imas server