FactionGame RP/DM

Započeo Snich, Januar 26, 2011, 17:09:17 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Snich

Ja uopce nisam placao host, Nidza je ga placao, moja je samo skripta bila, jer smo se tako dogovorili..
Forum je bio free...

Dota, sledeci put nemoj govoriti nesto sto nema veze sa vezom! Nema teme gde ti nisi nesto srao... (Ti ces nesto da mu kazes -.- 6 si razred-zivot je pred tobom ,imas ti jos toga da naucis)

Snich govori istinu,mogu to da potvrdim jer ga poznajem!

Citat: [IG]black_dota poslato Januar 27, 2011, 15:42:30 POSLE PODNE
Citat: Snich poslato Januar 27, 2011, 15:17:10 POSLE PODNE
BestOne stvarno neznam sta da ti kazem, ali vjerujes da sam izgubio povjerenje.
Ja ikako da mogu, zakupio bi i najbolji host i najbolji domen, ali  nemogu, i nije me stid reci da zivim u siromasnoj sredini, tako i familiji.
Imam 23 godine i hranim oca pijanicu i sestru od 19 god.
Majku nemam, umrla je od najteze bolesti ovog vremena, tako da je sve na meni.
Drzao sam privatni InternetCaffe Club, ali mi i to propalo jer svaka kuca ima Net.
Nekad sam igrao na Balkan Undergroundu i imao sam postovanje, mnogi su me voljeli kao "insana".
Od otvaranja BU 2 put, igrao sam i kao dobar igrac i dobar RP-er dobio GameMastera, nakon toga sam i dobio Admina level1, ali se nasao "neko" ko mi je usao na ACC "ne bih ga imenovao" i pobanovao sve igrace, onda sam izgubio mjesto i kod Gigija i kod Frankieam, nakon cega sam se opredjelio da podognem svoj vlastiti server i da zapocnem svoju neku "novu evoluciju".
Naravno zbog neozbiljnosti mog suvlasnika, zatvorio sam FG i razmisljam sta sad dalje.

zbog te recenice mislim da laze,hranis celu porodicu a placas host i imas server

Odjebi

ON:

Ako hoces ( kad budem imo vremena ) da ti naskriptam mod i onda ga ti editas ( ako hoces ) , za uzvrat necu nista

Sandek_Biscic

Moze li mi neko reci kakva je komanda da napustis organizaciju pls trebam hitno!!!

Snich

Ako si admin /makeleader TvojID 0 ako si lider, izbacujes sa /uninvite ID

Citat: Sandek_Biscic poslato Januar 29, 2011, 20:44:29 POSLE PODNE
Moze li mi neko reci kakva je komanda da napustis organizaciju pls trebam hitno!!!

/quitfaction ?
MAP:

[MAP]Mall Caffe Bar
[MAP]Predsjednikova kuća
[MAP]Zatvor

Respect: Correlli, Momak, Zic, Nik, Blood, Neno, joxy, Hawks, Soprano ...

Sandek_Biscic

nije /quitfaction....
a hitno trebam pls nek mi neko kaze probao sam /napustiorg nije... isto..

Snich

/quitfaction, ta cmd uopste ne postoji, ali reci mi dali si admin na serveru ili lider ili mozda clan, jer ako si clan, nemozes da izadjes iz Org. dok te lider ne izbaci??

Sandek_Biscic

Aha to znaci da nije nikakve komande jedino te moze izbacit Lider aha dobro je onda...:)
tako se nemoze Igrac setat kad on oce iz ORG u org :D

Snich

Pa naravno legendo..
Sta si ti mislio, da svaki igrac kontrolise organizacije??
Admin (OWNER) daje Lidere organizacijama, a Lideri tih organizacija ubacuju i izbacuju clanove  ;)

Sandek_Biscic

Meni izbaci error kad ocu da compilam

C:\Documents and Settings\Stevan\Desktop\Server\gamemodes\FactionGame.pwn(10) : fatal error 100: cannot read from file: "a_npc"

Compilation aborted.Pawn compiler 3.2.3664           Copyright (c) 1997-2006, ITB CompuPhase

1 Error.

El zna neko u cemu je problem ?
Poslednja Izmena: Januar 31, 2011, 14:37:09 POSLE PODNE od [BE] SteXi.ıllı.

Snich

Ja obrisem to onda izbaci opet za neki include  ::)
i tako stalno

jos nest kad se ulogujem na rcon kucam /makeadmin moj id i 1338 kaze da nisam ovlascen :S
Poslednja Izmena: Januar 31, 2011, 15:53:39 POSLE PODNE od [BE] SteXi.ıllı.

Sandek_Biscic

Najveci level je 1340 :) za admina

LEVEL 1
LEVEL 2
LEVEL 3
LEVEL 4
1337Head Admin
1338skripter
1339suvlasnik
1340vlasnik

posto nisi admin moras ic u file filterscripts onda ides users i tamo imas svoju mapu kako si se registriro...
onda unutra mape adminlevel:1340 si daj jer je 1340 level najveci
Poslednja Izmena: Februar 04, 2011, 18:08:02 POSLE PODNE od Sandek_Biscic