FactionGame RP/DM

Započeo Snich, Januar 26, 2011, 17:09:17 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Snich

// autor teme je zatrazio lock
Poslednja Izmena: Februar 22, 2011, 18:50:33 POSLE PODNE od yamaha

Citat: Snich poslato Januar 26, 2011, 17:09:17 POSLE PODNE
Pozz, evo stavljam svoju skriptu na Forum, jer sam odlucio da ne vodim vise FactionGame Server, iz sljedecih razloga:

1. Ne zelim da ko misli da reklamiram po drugim serverima, jer nisam od tog tipa, nasuprot, protiv toga sam
2. Ne zelim da skriptam i da radim server, mada sam bio u planu dosta dosta toga da odradim jer dosta toga i znam, razlog  je "necu da mi osobe dolaze na Server "hebu mrtvu mater , zbog tudje krivice", ja kad sam vidio slike na Forumu od Nidzinog reklamiranja, smucilo mi se.
3.Ovu skriptu dajem jer ne mislim vise da skriptam, mozda poneku FS ili nesto, ali da editujem GM "NIKAD VISE"

Gamemod je edit Balkan Underground moda, i nadam se da ce nekom posluziti.
Gamemod sam sam radio, bez necije pomoci i bez necijeg upletanja.
Mrsko mi da pisem organizacije, dovoljno ih ima.
Na modu sam radio oko 10 dana.
Nije kompletan zavrsen.
I jos da kazem, izvinuo bih se vlasniku ovog servera, na kom su pucale reklame, jer zaista nisam imao pojma da se FactionGame reklamira.
Toliko od mene, a evo skripte sa full filovima...

http://www.2shared.com/file/XMy4tZS0/FactionGame.html
gamemod nisam ni gledo.
Ali pusti ti budale poput njih boli te k**** ti znas da nisi ti,a tko sta drugi misli o tome boli te briga.
Ko psuje na srvru imas /ban komandu,ako nemas dacu ti je ja.

Snich

Ma legendo, na vrh k****a mi svega, i psovanja i drugih omalozavanja
Imao sam u planu da budemo jedna zajednica, da bude sve okay, da budemo kao svi "normalni" serveri...
Zelio sam da se svi medjusobno postujemo, da budemo ljudi a ne vukovi, ali NE, nekome to nije cilj...
Svoje dragocjeno vrijeme sa ulagao na ovaj server, mislio kako cu, svaki dodani objekat sam 5 puta promislio "dali treba tu da postavim"
ONi koji me znaju, znjau da nisam los i da sam protiv reklame kao i ostalih negativnih uticaja koji bi i ostalim i sebi donijeli smao ZLO

Snich brate sta uradi skloni ovo ! :(  :'( :'(

Respekt:
eXtreme
BloodMaster
Paradox

Citat: John_DillingthonEldin_Omanovic mi je ukrao auto.

Svjedok: Emir_Scofield.

nes malo sam gledo ali dobra je mapa na spawnu i zamisao di da se spawnas...

Snich

Da, spawn mi se najvise svidja, cak sam mislio da uradim da igraci level 1 mogu da rentaju sobe u onom hotelu gdje se igrac lvl1 spawna, naravno sobe bi bile 20-30 dolara jer sam odlucio da cjene stavljam kao u RL
"dodjes do recepcije, ukucas /hotel, izbaci se dijalog sa 2 mogucnosti "Iznajmi sobu i Otkazi iznajmljivanje" nakon toga kliknes na Iznajmi ako nemate iznajmljenu sobu ili Otkazi iznajmljivanje ako vec iznajmljujete sobu.
Kada kliknes na iznajmi sobu, pojavi se marker gdje ti se nalazi soba :)
Al gotovo sad, puste zeljeee

na skali od 1 do 10 po meni ti dibijas 11 za mod meni se svidja bas po mom ukusu mozda ga stavim na server ko zna :D

Snich

Hvala Nikola

Samo da nagovjestim, zasigurno neznate comande za baze sto sam ja pravio:
The Escobar Cartel posjeduje lift koji podize i spusta auta, komanda je /gore ,  kapija za izlaz iz baze TEC-a je /tec a privatne celije za kindapovanje koje sam napravio su /celija1 otvara prvu celiju i /celija2 otvara drugu celiju.
47th Street kapija se otvara sa /otvorikapiju
ITG (integral news report) kapij se otvara sa /itg

Evo planiram da zavrsim jos ovaj posao sto sam kenuo, naime pravim posao po imenu "viljuskar".
Odete do informatora, izaberete posao "viljuskar" nakon toga odete na dati marker za posao viljuskara i uzmete taj posao, nakon toga kucate /posao i podignte datu kutiju i odnesete je na drugi dati marker, i sve tako, veoma zgodan posao sa nekom djelimicnom zaradom od 50-100 dolara zavisi koliko radite.
Objekte koje treba da dizete i nosite su obicne drvene kutije koje sam jednostavno dodao na MTA i ubacio u skriptu, naravnokada zvrsite s poslom, kutije se resetiraju.....
Ako uradim taj posao upload cu ponovo samo PWN..   ;)  ;)  ;)

Mod ti je carski :)
Stvarno si dobar skripter (za svoje znanje)... Cestitam ;) 10/10
For ya...

I'd catch a grenade for ya
Throw my hand on a blade for ya
I'd jump in front of a train for ya
You know I'd do anything for ya

BestOne.exe | Mapper | n00b Skripter | Bruno Mars Fan | Balkan SA:MP <3 | Fifa 11 <3

For ya...

Snich

Hvala kralju...Ali vjeruj da je ovo samo jedna 0 od onog sto sam nameravao...

Citat: Snich poslato Januar 26, 2011, 20:58:12 POSLE PODNE
Hvala kralju...Ali vjeruj da je ovo samo jedna 0 od onog sto sam nameravao...

Nitko ti ne kaze da ovo nemozes nastaviti, jednostavno jos editas (ima puno posla) i mod ce ti biti odlican, nema veze sto si objavio ovo (ak editas jos 10% bit ce to drugi mod)
For ya...

I'd catch a grenade for ya
Throw my hand on a blade for ya
I'd jump in front of a train for ya
You know I'd do anything for ya

BestOne.exe | Mapper | n00b Skripter | Bruno Mars Fan | Balkan SA:MP <3 | Fifa 11 <3

For ya...

Snich

hmmm....Maybe you're right

Ali bi ipak upload-ovao na Balkan Samp  :-\  :-*

Koje su komande za event naso sam samo /eventi i join ae pls mi kazi da se ne mucim mnogo

Snich

/bstarto
/bstartc
/cstarto
/cstartc
/rstarto
/rstartc
/count za pocetak eventa
/vozila iizaberes vozila za event

huhhhhhh otvori malo skriptu i CTRL+f onda ukucas NRG i nadji sve za evente  ;)  ;)  ;)

Ukloni download odavde platicu ti puno molim te mod mi se mnogo svidja pls ko je skinuo skinuo ali nemoraju bas svi da imaju mod molim te! Platicu ti!!!
Poslednja Izmena: Januar 26, 2011, 22:15:13 POSLE PODNE od Nikola_Krstic