Potencijalni skripter

Započeo wavefunction, Oktobar 17, 2009, 01:43:19 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Dolazim iz Mostara, imam 14 god, ucim programski jezik C++ i u skoli trenutno ucimo binariju. Kod C++a pocinjem ucit funkcije, jos malo pa cu progutat onu pocetnicku knjigu. Za ovaj forum sam cuo od dinka. Forum je ludji nego sto sam ocekivao. Dosta ludji. Mislim da cu postat redovit clan ovog sranja pa je to jedan od razloga zasto pravim ovu temu. Zelio bi napravit neki objective server kao naprimjer, eskort ruskog velikog dilera gunsima na aerodrom. ili kawasaki mod. 1 kawasaki, 1 vozac, 1 lik s puno mp5 municje i par huntera koji gone jadnike kroz autocestu. Yo get the idea!

AKO vam je dosadno, i trenutno, na ovom forumu niste da ucite skriptat ili tako nesto, usudio bi se rec, intelektualno, onda se regajte na ovu stranicu tako da kliknes na sliku. probaj pa i ti nadodaj refferale koji ce klikcat za tebe kao sto ces ti sad za mene xD

Dobrodosao i uzivaj ;)

GameMode je u izradi(0.1 %). Ovaj Game Mode nije edit bilo kojeg vec postojeceg gamemoda. Ovaj mod se radi od nule.

www.domino-samp.net | Portal i Forum Otvoreni
IP: 188.72.226.228:7777 | Server za zezanciju sa LARP modom.

ScorpioN

Dobrodosao!
Ako trebas pomoc C++ reci, jer ja znam ponesto C#, a isti je temelj (programski jezik C)

r4z0r

Dobrodosao , Uzivaj ! .. takav nam treba hehe  ;D

Citat: Lukaâ,,¢ poslato Oktobar 17, 2009, 13:09:15 POSLE PODNE
Dobrodosao!
Ako trebas pomoc C++ reci, jer ja znam ponesto C#, a isti je temelj (programski jezik C)
Ovo je ne tocno. C# je skrooz drugaciji od C-a, kao 1. cijeli je Objektno Orijentiran, kao 2. sranje je(moje misljenje i ostalih koji su probali) 3. sa C# nista neces naucit...

@wave ako si dosao do funkcija vjeruj ima jos mnogoooo vise(klase, template, manipulacija bitovima, vektori, itd.)

dobrodosao  ;D

znam klase, za ovo sam cuo u prolazu, a za vektore? wtf kralju? dobro nebitno, ovde sam da ucim skriptat, znam neke osnove osnova, al eto hocu da napravim pravu stvar. ii sta sve od C++a moram znat za skriptanja, da ne ucim napamet ko oni supljaci iz CHa?

AKO vam je dosadno, i trenutno, na ovom forumu niste da ucite skriptat ili tako nesto, usudio bi se rec, intelektualno, onda se regajte na ovu stranicu tako da kliknes na sliku. probaj pa i ti nadodaj refferale koji ce klikcat za tebe kao sto ces ti sad za mene xD