Potencijalni skripter

Započeo wavefunction, Oktobar 17, 2009, 01:43:19 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

znas sta ti treba za PAWN ? osnove C-a.. i jos je typeless znaci nema vrsta varijabli, itd.

OOP-a uopce nema  ;)

turker_kc

Citat: wavefunction poslato Oktobar 17, 2009, 16:01:23 POSLE PODNE
znam klase, za ovo sam cuo u prolazu, a za vektore? wtf kralju? dobro nebitno, ovde sam da ucim skriptat, znam neke osnove osnova, al eto hocu da napravim pravu stvar. ii sta sve od C++a moram znat za skriptanja, da ne ucim napamet ko oni supljaci iz CHa?

glava ti suplja bote glupi

ma znam jednog lika sa CH koji je tako ucio napamet... ma nije bitno. ispricavam se svima koji su clanovi CH zajednice.   angel

aj malo sam gledao tutorijale i mogu rec da ste vi likovi napravili dobar poso.

AKO vam je dosadno, i trenutno, na ovom forumu niste da ucite skriptat ili tako nesto, usudio bi se rec, intelektualno, onda se regajte na ovu stranicu tako da kliknes na sliku. probaj pa i ti nadodaj refferale koji ce klikcat za tebe kao sto ces ti sad za mene xD

r4z0r

Scriptanje ucit napamet ?? panda pridruzujem se rjecima " bote glupi " .. stvarno si glup , nesto tako nije moguce naucit napamet kako ti kazes posto je to vise kontanje nego ucenje .. mozes li ti predmet matematiku ucit na pamet ? ne nemozes  e u tom je kvaka i molim nevrijedaj CH-ovce zat sto su oni zacece san andreas multiplayera na nasim prostorima  ???

isto kao sto normalni ne kontaju razmisljanja ludjaka, tako i mi nemozemo skontat lika koji uci napamet skriptanje. to ti je nesto kao kad netko uci a nerazumije zasto je to tu i to mu je malo teze shvatiti pa uci napamet.

EDIT: nasao sam rijeci: TAJ LIK NIJE DOSLOVNO UCIO NAPAMET, NEGO JE SKRIPTAO BEZ RAZUMIJEVANJA.
Poslednja Izmena: Oktobar 17, 2009, 19:35:34 POSLE PODNE od wavefunction

AKO vam je dosadno, i trenutno, na ovom forumu niste da ucite skriptat ili tako nesto, usudio bi se rec, intelektualno, onda se regajte na ovu stranicu tako da kliknes na sliku. probaj pa i ti nadodaj refferale koji ce klikcat za tebe kao sto ces ti sad za mene xD

turker_kc

Citat: wavefunction poslato Oktobar 17, 2009, 19:24:57 POSLE PODNE
isto kao sto normalni ne kontaju razmisljanja ludjaka, tako i mi nemozemo skontat lika koji uci napamet skriptanje. to ti je nesto kao kad netko uci a nerazumije zasto je to tu i to mu je malo teze shvatiti pa uci napamet.

EDIT: nasao sam rijeci: TAJ LIK NIJE DOSLOVNO UCIO NAPAMET, NEGO JE SKRIPTAO BEZ RAZUMIJEVANJA.

LoL

i takvih na ovom forumu ima koliko ?

Sad ti meni reci, koliko ljudi ima na ovom forumu da skriptaju i da ZNAJU sto rade, znaci mogu svi napravit po tutu, sklepati nesto,trazeci pomoc itd, ali onih koji stvarno nesto znaju ima jako malo...

Bullet
Correli
Matej
Trawis

i sta ja znam jos njih par (sry ljudi nemogu se sjetit svih xD)

evo, ja osobno trudim skontat sve sta radim. Istina, po tome ja malo duze ucim, ali kralju, ja kad naucim, ne zaboravljam

r4z0r

Pa to ti je kao ucit vozit biciklo xd .. ja sam kreno od  kuca i bizova pravio po nekim serverima onak radi reda pomagao, a ev sad imam svoj gamemod koji dobro prolazi ! :) ..
Sad kuzim pojam scriptanje na pamet ..     scriptanje na pamet = editovanje ( prevodjenje hahhaa )

ScorpioN

Citat: JoeBullet v2.1 poslato Oktobar 17, 2009, 15:50:12 POSLE PODNE
Citat: Lukaâ,,¢ poslato Oktobar 17, 2009, 13:09:15 POSLE PODNE
Dobrodosao!
Ako trebas pomoc C++ reci, jer ja znam ponesto C#, a isti je temelj (programski jezik C)
Ovo je ne tocno. C# je skrooz drugaciji od C-a, kao 1. cijeli je Objektno Orijentiran, kao 2. sranje je(moje misljenje i ostalih koji su probali) 3. sa C# nista neces naucit...

@wave ako si dosao do funkcija vjeruj ima jos mnogoooo vise(klase, template, manipulacija bitovima, vektori, itd.)

dobrodosao  ;D
1. boldano: Aj sad obrazloži to malo
2. boldano: To je tvoje mišljenje, druge nemoj uopće uključivati niti govoriti u njihovo ime, ako je nekomu C# sranje neka slobodno kaže
3. boldano: Vec sam dosta naucio i radim na prvim manjim programima (tipa text editor, web browser (bez da je temeljen na Internet Exploreru), spammer programe (hehe i to je nesto))

Ne želim se svaÄ'ati sa tobom, nego samo iznosim svoje miÅ¡ljenje, a tako isto i ti svoje.
A ja sam uzeo C# baš iz razloga što mi je dosta ljudi sa BUG Foruma to preporučilo.

Correlli

Prestanite sa svaÄ'anjem i off-topikom viÅ¡e.

Pozdrav,
   Correlli

Citat: Lukaâ,,¢ poslato Oktobar 17, 2009, 22:18:37 POSLE PODNE
Citat: JoeBullet v2.1 poslato Oktobar 17, 2009, 15:50:12 POSLE PODNE
Citat: Lukaâ,,¢ poslato Oktobar 17, 2009, 13:09:15 POSLE PODNE
Dobrodosao!
Ako trebas pomoc C++ reci, jer ja znam ponesto C#, a isti je temelj (programski jezik C)
Ovo je ne tocno. C# je skrooz drugaciji od C-a, kao 1. cijeli je Objektno Orijentiran, kao 2. sranje je(moje misljenje i ostalih koji su probali) 3. sa C# nista neces naucit...

@wave ako si dosao do funkcija vjeruj ima jos mnogoooo vise(klase, template, manipulacija bitovima, vektori, itd.)

dobrodosao  ;D
1. boldano: Aj sad obrazloži to malo
2. boldano: To je tvoje mišljenje, druge nemoj uopće uključivati niti govoriti u njihovo ime, ako je nekomu C# sranje neka slobodno kaže
3. boldano: Vec sam dosta naucio i radim na prvim manjim programima (tipa text editor, web browser (bez da je temeljen na Internet Exploreru), spammer programe (hehe i to je nesto))

Ne želim se svaÄ'ati sa tobom, nego samo iznosim svoje miÅ¡ljenje, a tako isto i ti svoje.
A ja sam uzeo C# baš iz razloga što mi je dosta ljudi sa BUG Foruma to preporučilo.

Aj probaj napravit SA-MP plugin sa C#  :D

ScorpioN

Ma necu,nevolim drugima ukrast posao heheh
Šalim se, nemam blage kako napravit, i neznam jel se uopće može

EDIT: aj necemo offtopic
Poslednja Izmena: Oktobar 17, 2009, 22:28:55 POSLE PODNE od Lukaâ„¢

Pa ne moze, to ti i hocu reci, i nemoze se jos puno toga.

Sry za offtopic correli vise necu  ;)

Vecina clanova te pozdravila,posto je ovo preslo u offtopic ovo cu Lockat...

Jos jednom Dobrodosao i nadam se da ces pronaci ono sto te zanima ;)
Poslednja Izmena: Oktobar 19, 2009, 16:24:14 POSLE PODNE od dinkO14