ST uništen

Započeo [ST]Injection, Oktobar 13, 2009, 23:46:14 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 6 gostiju pregledaju ovu temu.

dodem i ja vas floodat sa tas0m odjebite liku je dosadno i sad ga zezate ja cu floodat GF dok nepropadne, CH necu jer je Benjo bog i ima dobre viceve o Hitleru. A ostale ko stane na žulja

Koljeno over&out
Ja nisam hacker slomljenog srca i cvjetnoga ja sam hacker koji voli da prca meni inspiracija dolazi iz jaja....

to je istina veceras ce GF biti prazan 99%
Ja nisam hacker slomljenog srca i cvjetnoga ja sam hacker koji voli da prca meni inspiracija dolazi iz jaja....

zerocoolos

ajde banajte ovoga noobinu podlakticu jednom za stalno. Podlaktico ti nemas pojma o nikakvom hackanju i stoga se pokrij usima, takvi kao ti i taso ne bi mogli srusiti svoje windowse a kamoli neki server...  :D

Za Injectiona-a: svi napustaju delux host, a sto mislis zasto? Odgovor je sasvim jednostavan, nemaju nikakve zastite, kradu svima skripte(zato je i delux izbacen sa forum.sa-mp) kao i svi linkovi koje je on tamo stavljao su pobrisani... Odite lijepo na ServerFFS i nitko vas nece moci floodati...

Citat: [ST]Injection poslato Oktobar 14, 2009, 12:50:31 POSLE PODNE
Opet ste sto stvari raspisali... Mene boli kurac kako je usao, dali mojom naivnoscu ili bas hackom, ali on je nastetio mom serveru i to ja ne toleriram! Da mi je on direktno poslao file, ja nebi primio i nije se radilo o fajlu, ali on je to preko Korošeca, a u njega imam povjerenja i ja sam se na taj site registrirao, na moju grešku, sa istim passwordom koji imam i za MSN (nakon toga sam naučio koristiti više passworda pa ih zapisivat na papir da ne zaboravim).

Opet ne čitate moje postove kako treba! Ja sam rekao da vjerujem da CH nije bio kriv, ali budući da su oni ovo jednostavno ignorirali (citiram Benjamina: "dižete prašinu zbog gluposti"), smatram to nemarom...

Znam nemam dokaza, ali opet se treba nesto poduzet... Razgovarao sam sa Nikolom jučer, on je poÅ¡ten čovjek i rekao je da to neće ostaviti nerijeÅ¡eno! Zana će ispitivati i ispostavi li se da je on sudjelovao, izbacit će ga. A za trajka on ne odgovara, nego benjamin pa ću njemu opet "pit mozak"  ;D pa Å¡ta ako plača server? takvog da se drži u ekipi?? Pa niti da mi plača 500 slotova, nebi hakera držao u ekipi od servera... to je podlo i nisko i automatski smatram CH zajednicu krivu ako mi on stalno hakira a oni ne poduzimaju niÅ¡ta... K tome je i HEAD jednog servera! Ako niÅ¡ta drugo, krivac je CH CoD 2 server budući da je on vlasnik pa to utječe i na cijelu zajednicu...

Antivirusni sam imao, sa licencom i svime ali mi je licenca istekla i nije mi se dalo kupovat novi! Sad imam neki besplatni, i ponavljam NIJE BILO RIJEČ O FAJLU! Jednostavno su mi uvalili registraciju na neki tzv. fejsbuk preko Kore kojemu vjerujem... A u drugim slučajevima su upali direktno u host od Deluxa jer tamo je bio drugi password, a oni nemaju password recovery pa mi ga nije mogao ni preko maila dobit! To je vjerojatno bio baš hack... Sad sam skinuo KeyScrambler ili kako se već zove pa će valjda on nekako pomoć...

Zero, nemoš reći da je to samo zbog mog nemara... To je kao da pustiš otključanu kuću i netko te pokrade ili da ti provali i onda ti kažeš, nisi imao "antiprovalni" - Drugi put zazidaj vrata i prozore pa ti neće provaljivat... E pa nemože tako! Čak i da ja pustim otvorena vrata, on NEMA ŠTA upadati u moj objekat i uzimati moju imovinu! To je kažnjeno! Isto tako, dali hack ili moja naivnost, on nema šta dirati moj server osim ako mu ja to ne kažem da napravi! I to se smatra nanošenjem štete našem serveru! A ako je on iskoristio tvoju naivnost, to je usput i prijevara (kao kad te netko napije, vozi te kući i opljačka te a ti mrtav pijan tek ujutro skužiš). To je prijevara!

Ponavljam treći put, NIJE BIO KEYLOGGER nego prijevara preko frenda.

A što se zaštite tiće, od kad imam stranice ili bilo šta na internetu, NIKAD NIKOME NIJE PALO NI NA PAMET DA HAKIRA! Dok nismo ušli u SAMP vode! Tu smo upoznali te balavce i kad im je dosadilo hakiranje servera, prešli su na moje web stranice i sad mi je žao što sam uopće radio server, ali tada to nisam mogao znati jer tih balavca nije bilo u toj mjeri kad smo mi startali server! Tako da sam prije jednostavno navikao da nitko ne hakira.

Da bi barem hakirali s razlogom, ali ne nego oni to rade iz zabave ili ucjenjuju! Koji će vrag trajku HEAD admin na našem serveru kad uopće ne igra !? Nek nosi svoje smrdljivo dupe natrag na CH, odakle je i došao !!

I da, dajgoro dobro kaze... To je rijeseno, i ako ne poduzmete nesto sa Trajkom, nije mi bitno jer sad se udaljio... valjda mu dosadilo... Ali ako se ponovi, trebat ce nesto poduzet da prestane! Problem su jebeni floodovi... Stoput je Dajgoro pricao sa Delux teamom da oni instaliraju neki anti flood ili nekakve zastite ali nemoze se nista... Ne pomaze ni range ban ili slicno jer koriste proxy...

I od tih silnih hackova, poludio je i moj hoster za stranice! Reko je da ce on osobno "posjetiti" te likove kad bude puko.

I da, jedno je meni skinut... Ja kao prvo nikome nisam hakirao, kao drugo, ovo je baš moj server i da nesto hakiram mogli biste samo oblatiti naš server i slično, dok je trajko HEAD! To što plača, ne znaći da je i kompletan vlasnik. Vlasnik je po meni CH zajednica i onda za nemar ja uvijek teretim CH zajednicu.

Dobro si primjetio, admine! A Å¡ta bi ja trebao, gubit vrijeme na chatanje!? Pa svaki forum je ovdje da pomogne ljudima... Buduci da nisam skripter, ne treba mi nikakva pomoc, a svratim tu i tamo da vidim ako ima nekih novosti, ali ne postam da me nebi optuzili za SPAM. A kad se tako nesto desi, onda mi forum koristi...

A sta se Offtopic i slicnih podforuma tice, nije ovaj forum za to! ovaj forum je za SAMP a ako ocu offtopic, imam account na forum.hr i tamo pricam na takvim podforumima. A jedini forumi na kojima visim i bas postam i pomazem drugima, a drugi meni su elektro forumi, buduci da mi je audio tehnika glavni i pravi hobi i jedina stvar koju radim sa zanimanjem, za sebe, bez obzira na novac i slicno... Ostale forume koristim jedino kad meni treba, tako da otvorim temu, postavim pitanje i ocekujem odgovor...

Imas nesto protiv toga !? reci, napustit cu ja ovaj forum ako imas nesto protiv toga... Ali ako ocekujes od mene da cu tu visit, zaboravi... SAMP mi je tek mala zabava, a ne neki glavni hobi i nemam vremena njemu se posvetit...

Citat: D101h poslato Oktobar 14, 2009, 12:45:39 POSLE PODNE
Mi krivimo ove iz tog team blue.

Ma to su Team *i wont flame any more*i... Kakav hacking team, molim te... Ako misle da su face jer hakiraju lokalne SAMP servere, nisko su spali... Rekao sam trajku, ako se oce dokazivat nek hacka google, facebook ili youtube, a ako nista, barem index.hr ili forum.hr.

I gledajte, stalno reklamiraju Croherzegovinu! Blate vas, pa poduzmite nešto! Nitko nemože bit siguran dali ih je CH head poslao ili nije... Kad vidiš reklamu CH na hackanom serveru, odmah sumnja na CH... Jer ja uglavnom gledam sa kojeg servera su došli igrači, a ne zanimaju me pojedinci... Pa se kaže: "hackao nas GF" ili "hackao nas CH". A tek onda se ide u raspravu tko je odgovoran... Ako je riječ o pojedincu, head dotičnog servera ga kazni, a ako je riječ baš o serveru, kazni se server pljuvanjem, i omaložavanjem tog servera, tako da se svima pokaže kako dolaze do igrača...

Cemu onda ovolika uzbuna ako ti je samp tek mali dio zabave.
Iskreno, da sam ja na njihovom mjestu ja isto ne bih reagirao. Jer krivo nastupate. Poceli ste sa optuzbama CH i direktno CH zajednice i ocekujete onda da vam vlasnik pomogne.
Samo jedno znam, ovdje ce sad biti problema i necu se mijesati u to vise uopce.
Samo navlacite na sebe bezveze, citam jutros mail od head-a CH-a i pise da mu floodaju server a jedini ko ima interes za to ispada da ste vi i sad su oni tamo poludjeli i imam osjecaj da ce ovdje doci do "rata" i pametnije bi bilo da svi stanete na vrijeme inace ce netko ostati bez servera kako je pocelo, a u ovom slucaju mislim da cete vi izvuci deblji kraj zato kazem i vama i CH-ovcima na vrijeme stanite.

turker_kc

Citat: [ST]Michele poslato Oktobar 14, 2009, 10:31:38 PRE PODNE
Pozdrav!

Odgovor 1: Ne krivimo mi CH za to niti optužujemo da je CH kriv ali su pojedinci to jest tim od CH to skrivio...
Stoga bi ako je CH fer trebao oćitati bukvicu tima koji su to napravili, zabiti im ban i sa servera i sa foruma te ukoliko se opet približe opet ih banati i tako dalje... dakle nije CH krvi veći pojedinci ali te pojedince CH treba kazniti...

Odgovor 2: Randy nije uzima file ( Keyloger ) preko msn-a već su mu uvalili neku foru da rade novi face ( facebook.bla blabla  tako dalje... )
I to smo rijeili ali problem je sad to floodanje koje neprestano traje...

No jabuka ne pada daleko od stabla kakav roditelj takav sin a ako im je sin *i wont flame any more* takav je i roditelj koji odgaja neodgojeno derite!
Treba im zvati socijalnu i postali im doma da ih malo upozore šta im sin radi i da ga nauće odgajati!!

Morat ćemo neÅ¡to poduzeti a za sada molimo CH da neÅ¡to poduzme s tom njihovom ekipom i takoÄ'er upozore svoju ekipu da malo manje reklamiraju na naÅ¡em serveru i tako dalje kao to smo mi već nae... iako znamo da se ne odgovara za pojedince ali bilo bi lijepo da barem upozorite...

Pozdrav!

e pa vidis ne bih se slozio da te pojedince treba kaznit, jer isto tako kad je bilo govora da vasi igraci reklamiraju vi ste ih odbacili komentarima da vi niste krivi sto vasi igraci rade i da ih necete kaznit, zbog cega bi sad netko na CH trebao stradat (a niti neznate dal su to sigurno bili oni lol) ako niste niti vi kaznjavali

Citat: panda poslato Oktobar 14, 2009, 13:16:24 POSLE PODNE
Citat: [ST]Michele poslato Oktobar 14, 2009, 10:31:38 PRE PODNE
Pozdrav!

Odgovor 1: Ne krivimo mi CH za to niti optužujemo da je CH kriv ali su pojedinci to jest tim od CH to skrivio...
Stoga bi ako je CH fer trebao oćitati bukvicu tima koji su to napravili, zabiti im ban i sa servera i sa foruma te ukoliko se opet približe opet ih banati i tako dalje... dakle nije CH krvi veći pojedinci ali te pojedince CH treba kazniti...

Odgovor 2: Randy nije uzima file ( Keyloger ) preko msn-a već su mu uvalili neku foru da rade novi face ( facebook.bla blabla  tako dalje... )
I to smo rijeili ali problem je sad to floodanje koje neprestano traje...

No jabuka ne pada daleko od stabla kakav roditelj takav sin a ako im je sin *i wont flame any more* takav je i roditelj koji odgaja neodgojeno derite!
Treba im zvati socijalnu i postali im doma da ih malo upozore šta im sin radi i da ga nauće odgajati!!

Morat ćemo neÅ¡to poduzeti a za sada molimo CH da neÅ¡to poduzme s tom njihovom ekipom i takoÄ'er upozore svoju ekipu da malo manje reklamiraju na naÅ¡em serveru i tako dalje kao to smo mi već nae... iako znamo da se ne odgovara za pojedince ali bilo bi lijepo da barem upozorite...

Pozdrav!

e pa vidis ne bih se slozio da te pojedince treba kaznit, jer isto tako kad je bilo govora da vasi igraci reklamiraju vi ste ih odbacili komentarima da vi niste krivi sto vasi igraci rade i da ih necete kaznit, zbog cega bi sad netko na CH trebao stradat (a niti neznate dal su to sigurno bili oni lol) ako niste niti vi kaznjavali

Slazem se sa Pandom. Toga se ne sjecate, znate samo doci i kukati kad se vama nesto dogada a kad su vasi dolazili onda je bilo "Mi ne odgovaramo za postpuke svojih igraca tj mi ne mozemo utjecati na njih" takav je komentar bio. Pa vidis, ne mogu ni ja sad na svoje utjecati.
Uostalom nadite mi neki konkretan dokaz i rijesit cemo i to nekako.
Otkrijem li da je Zan umijesan maknut cu ga sa admin mjesta.
Ali isto tako ova floodanja sto su pocela sad, ja jedino na koga mogu sumnjati je na vas.
A ako na kraju saznam da ste to vi, pa onda vam ni ne moram govoriti sta ce biti sa serverom.
Mogu biti dobar a mogu biti i opak, dok ne diras u mene dobar sam i pomoci cu, ali mi prilozi dokaze ili nesto sl.
Takoder jos jedna cinjenica na koju su svi ovdje zaboravili, vi ste na pocetku bili izricito protiv ovog foruma, to se ja sjecam jer sam ja postao na vas forum o ovome forumu i pitao ocete se prikljuciti, vi i GF ste tada bili jedini koji su odbili zapravo GF je na pocetku i bio pristao i sad na kraju trazite pomoc ovdje heh, ali dobro valjda se svako jednom opameti.
Uglavnom rekao sam vam sve, sad je sve na vama...

napravis reverse engineering na keyloggeru i mozes mu saznat email user i pass, ftp user i pass ili na sta vec salje  thumbsup

e nisu oni bullet pametni toliko vidis da nisu znali da je keylogger ja imam reci samo da nedirate CH ko je bude diro a ja cu otkriti ko je dirao taj ce nahebati samo radi 2 ljudi to su NIKOLA koji je ljut na mene ali je lik bog i ja mislim da nisam upoznao tako inteligenog covjeka vec godinama i Benjamina koji je Hitler :D

Nabavi nickove a IP cu naci od ST

Kao sto rekoh, Benjamine i Cupici bolje rijesite ovo izmedu sebe jer ce otici na siroko i zato cu i lockati ovu temu..

matejdz

I CH stalno FLOODAJU. Nije kriva CH zajednica, nego pojedinci i zato ti se pobrini za te pojedince, a ne za CH zajednicu.
Necu jamciti za nikoga, ali za Zana bih dao desnu ruku da nije, a za Trajka... Mali prst na lijevoj ruci...

Correlli

Evo ban za Koljeno zbog prijetnje da će floodati drugi server.

Citat: [CH]matejdz poslato Oktobar 14, 2009, 15:00:49 POSLE PODNE
I CH stalno FLOODAJU. Nije kriva CH zajednica, nego pojedinci i zato ti se pobrini za te pojedince, a ne za CH zajednicu.
Necu jamciti za nikoga, ali za Zana bih dao desnu ruku da nije, a za Trajka... Mali prst na lijevoj ruci...
Ne daji ni nokat za njega. Ako možda neznaš, ali napravio je i svoj hakerski forum a i poznat je po tome da se zanima za hakiranje (i ako mene pitaš, nema baš pojma, samo programe koristi kao sva ova djeca koja misle da su hakeri).

@Za sve druge: Ne krivite cijelu zajednicu zbog par pojedinaca. Probajte to riješiti sa zajednicom koliko se da ali nemojte je obtuživati ako nije ona kriva.

Pozdrav,
   Correlli