ST uništen

Započeo [ST]Injection, Oktobar 13, 2009, 23:46:14 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

U zadnjih 2 tjedna, SpeedTouch RPG server je pod konstantnim napadima! Sve je počelo kad su na prijevaru preko Korinog MSN-a uvalili meni skriptu za uzimanje passworda i tako mi provalili u MSN, mail, facebook, hosting i FTP od servera (i ja sam bio naivan, JBG). Maznuli su gamemode (ali AMX), pobrisali sve fajlove i igrače te stavili gamemode od CH servera. Naravno, reklamirali su CH i balkan samp preko imena našeg servera!

RijeÅ¡avanje istoga se odužilo zbog problema sa hostingom, tako da su hakeri doslovce tulumarili oko 2-3 dana na naÅ¡em hostu i stavljali gore Å¡to ih je volja. Mjenjali su password da mi nemožemo ući. Naravno, hakiran je i forum te je pobrisano pola baze podataka, uniÅ¡ten template i slično. Imao sam backup od 20.09. ove godine no zbog problema na hostingu (nemogućnost uploada backupa), potrajalo je dosta dugo dok hoster nije napokon uploadao taj backup. No, problemima nije kraj! SMF je nakon dizanja backupa poludio i skripte za login/logout su otiÅ¡le izvan funkcije, počeli su navirati errori a zadnji post je od početka sedmog mjeseca !?? A backup sam napravio 20.09  :(

U meÄ'uvremenu, uspjeli smo stabilizirati server, no ne zadugo! Flooderska ekipa je navalila i zadnjih 3-4 dana je server pod stalnim napadima! Kad god doÄ'em, neki igrači imaju IDeve preko 120, a od pretjeranog flooda, hosting (server) pada i do 5 puta dnevno! Sad su gore doÅ¡li sa nekim hackovima i počeli si davati levele. Stalno rade nove accountove i stavljaju slična imena head admina i okolo zezaju igrače.

Ovo nas je poprilično oštetilo jer su neki stari igrači otišli radit svoje servere ili su otišli na druge servere.

Danas sam došao na server i igrač Dajgoro_StaGjic (slično ime kao Dajgorovo) je imao gamemastera, level 13 i masakrirao je igrače okolo i psovao! Naši admin i gm leveli su kodirani i NEMOGUĆE ih je nikakvim cheatom postaviti! Jedino logičko objašnjenje je da su upali u host (FTP) i kod mene/dajgora/mikija vidjeli kod od admina/gamemastera i kopirali sebi! A nedavno smo mjenjali FTP pass, zna ga samo Dajgoro i jaaako je kompliciran, dug i pun znakova, brojeva i slova!

Govori se da su meni bili i u kompjuteru a nekim igračima su navodno rušili i Windowse! Ne sredi li se ovo, ST serveru će doći kraj! Ali, najjednostavnije je zatvorit server, no to bi značilo da se predajemo a to ja ne želim! No, nažalost, stradaju i moje web stranice koje su povezali samnom i stalno ih ruše! Moram radit backupove svaki jebeni dan!

Zašto se ovdje izjadam? Kao prvo, ovo je objašnjenje zašto naš server propada u zadnje vrijeme! Kao drugo, želim ukazati kakvih pedera ima a treće, mogli biste nešto poduzet u vezi toga!

Da navedem "počinitelje":
Stefan Trajković AKA Trajko AKA trk94 AKA Stefan_Trajkovski - "lider" hackerske bande, klinac koji je prvi "poveo" napad kad je meni hackirao mail i sve ostalo te sruÅ¡io server! TakoÄ'er je hakirao i forum, a navodno je on taj koji je njuÅ¡kao po naÅ¡im kompjuterima. Kasnije, kad smo server sredili, ponovno je doÅ¡ao i počeo prijetiti! Tražio je 1337 na serveru i admina na forumu i prijetio je ruÅ¡enjem servera i svih mojih stranica te uniÅ¡tavanjem sustava na mom kompu! Naravno, blockao sam ga i ignorirao!

Kontakt: [email protected]   -    [email protected]    -     [email protected]

Zan AKA Zan_Gibson (ako se ne varam) - glavni pomagač Stefana, spominje se u hacku servera i foruma! Njega baš neznam osobno.

Nakon što je server stabiliziran, došla je nova ekipa fl00dera:
Stefan Taskovski aka Tas0 - fl00da konstanto server, svaki dan i to zato jer mu nisu htjeli dati invite u organizaciju ili slično! Mislim da ima i neke pomagače. Kontakt: [email protected]    -    [email protected]

Ovako, Taskovskom uglavnom nemožemo ništa jer ne igra ni na jednom serveru! Zaratio je protiv svik i tipičan je klinac-klošar koji oće malo slave... Ali što se Trajka i Zana tiće, Trajko je HEAD admina na CH CoD 2 serveru a Zan je admin na CH RPG/DM serveru!

Nebih krivio CH i vlasnika Benju jer nije on kriv što daje *i wont flame any more*ima važne pozicije. Ali ja sam ga kontaktirao u vezi toga i nije pokazao zanimanje za ovo, niti nije htjeo ih skinuti s admina i banati sa CH zajednice, tako da počinjem kriviti CH u vezi toga. Još se moram čut sa Claude_Speed-om i nadam se da će ih on banati ako ne, lijepo vam se piše CH! Ovo nije prijetnja nego će samo cijeli balkan doznati o ovome što ste nam učinili!

Kažem, vjerojatno CH zajednica nije kriva, ali treba poduzeti sankcije i kazniti *i wont flame any more*E! Takvi se nesmiju izvući...

Valja napomenuti kako su se koristili prljavim trikovima da bi uspjeli u planu! Marku Korošecu su uvalili istu foru ko i meni i maznuli mu MSN i preko njega uvalili meni, a njemu su vratili! Marko je mislio da je to napravio radi zabave, ali Trajkov cilj je bio da mene prevesla. Ako vam netko uvali nekakov facebook-nr ili slicno, NEMOJTE nasjedat! Nemojte primat nikakve cudne fajlove ili slicno!

Takoder, provalili su u account i na serveru i na forumu od Galeba Marina. Stavili su mu admina na forumu, kao i sebi kako bi posumnjao na njega a na serveru se pojavio usred hacka! Nisu novi accovi jer je Galeb imao registrirane i imao je dosta postova na forumu. Bas su mu provalili, vjerojatno preko mog accounta su mu mjenjali pass i stavili mu admina ili slicno!
Poslednja Izmena: Oktobar 13, 2009, 23:51:49 POSLE PODNE od [ST]Injection

nas su isto tako sjebali totalno, prica da nam je taso ko i vama al nebi znao tocno :O

Citat: Nik Delgad poslato Oktobar 14, 2009, 00:00:25 PRE PODNE
nas su isto tako sjebali totalno, prica da nam je taso ko i vama al nebi znao tocno :O

Uvijek iste pizde... Ali sve je OK dok ne taknu GF ili CH... Ali trebalo bi ucinit nesto i spasit nase servere... Treba im nekako dat batine, samo nemam nikakvih veza u njihovoj blizini a meni se neide zbog toga u Srbiju... Ali treba nesto poduzet... Konzultirat cu se sa jednim nasim adminom... Za Rijeku je uspio nabavit veze (dok smo mislili da je Kora kriv kome su podvalili), mozda bi mogao i nesto u Srbiji poduzet  ;D

Ajde ipak nismo spali tako nisko na batine!!!

Meni je vise dosta tog hackanja, ja sam rekoa mi ne hackamo, niti ne ocekujemo da nas neko hacka. Jednom prilikom sam uspio uhvatid nekog od tih hackera online i pittga zasto sve to? On meni a konkurencija sta i otisao offline. Jednostavno nek nas puste vise na miru ti hackeri a ko god bila ta nasa konkurencija neka izvoli dobit igrace tako da naprave bolji server od naseg!!!. Sta se tice Tasa ja neznam tocno sta on radi, igra na serveru redovito, a doduse mislim da je jedini sa kojim sam se ikad ista uspio dogovoriti!

Stvarno mi je vise dosta tih gluposti, ovo je vise nenormalno prije mjesec dana nije bilo ni blizu tome, dosad nikad nisu hacklali toliko!
Ako iko moze kakogod pomoci pomazite jer ovo je nenormalno!!!

kolko ja znam taso ti je u makedoniji...

Citat: D101h poslato Oktobar 14, 2009, 00:10:13 PRE PODNE
Ajde ipak nismo spali tako nisko na batine!!!

Meni je vise dosta tog hackanja, ja sam rekoa mi ne hackamo, niti ne ocekujemo da nas neko hacka. Jednom prilikom sam uspio uhvatid nekog od tih hackera online i pittga zasto sve to? On meni a konkurencija sta i otisao offline. Jednostavno nek nas puste vise na miru ti hackeri a ko god bila ta nasa konkurencija neka izvoli dobit igrace tako da naprave bolji server od naseg!!!. Sta se tice Tasa ja neznam tocno sta on radi, igra na serveru redovito, a doduse mislim da je jedini sa kojim sam se ikad ista uspio dogovoriti!

Stvarno mi je vise dosta tih gluposti, ovo je vise nenormalno prije mjesec dana nije bilo ni blizu tome, dosad nikad nisu hacklali toliko!
Ako iko moze kakogod pomoci pomazite jer ovo je nenormalno!!!

Hehe sad cemo se mi dva HEADa prepirat... Po meni je nize spasti na to da moljakas okolo pomoc nego batine... Ali ipak su to klinci... Trebalo bi nekako preko ISPa ili broja telefona obavijestit roditelje tih klinaca...

Da, iz Makedonije je i ja mislim... Trajkopeder je iz Srbije...

Taso je cudan da, igra svaki dan i zeli se popravit i moli nas za oprost a onda flooda zato jer nije invitean u organizaciju... A trajku neznam koji je kurac bio... Iz cista mira su napali

turker_kc

a jebiga sta ces....

ja cu samo reci da nemozes kriviti cijelu CH i to cu argumentirati jednim komentarom koje si ti dao  ;)

Citat: InjectionSpeedTouch server, kao i njegov tim, NE ODGOVARA za ono što rade naši igrači!

za ispade Trajka, Zana i Tasa, ti nemozes kriviti cijelu CH

dalje, mozda i nije bio Zan, jesi ti 100% siguran da je to bio on ?

Ne zaboravi da puno ljudi zeli sjebati i nas i vas...

Mogu i ja otici hackati neki server (kad bi znao lol) i potpisati se sa Injection, i ljudi ce mislit da si ti hackao  ;)

zerocoolos

kao prvo, kad ti netko podvali keylogera i napravi ti to sta ti je napravio to se ne zove hackom!!! tko ti je kriv sta primas svakakve fileove preko msn-a. I da, jesi mozda kada cuo za koji antivirusni, al recimo cijeli paket(ono sa anti spyware dodatko i tako dalje), koji ima akvtivnu zastitu? da si imao recimo avast ne bi mogao niti primiti na svoj komp keylogera, jer bi ga pri samom primanju on detektirao i blokirao...

A sad gledajte na mom primjeru, kada sam imao samparenu, ona nikada, ama bas nikada nije bila hackana niti floodana, a što mislite zašto? Odgovor je jednostavan, imao sam dobru zaštitu servera, ali i ponajprije imam odličnu zaštitu na kompu pa mi nitko ništa ne može podvaliti i te fore. A ti Injection ako se bavis web stranicama, onda ne mozes dobiti keylogera da ti neki balavac sve unisti, na to si prije trebao misliti i nabaviti adekvatnu zaštitu na kompu! Ja se isto bavim izradom web stranica(css templateove pravim za joomlu i drupal) i trenutno idržavam 3 stranice koje sam i sam izradio i zato sam oprezan.

To što se tebi(vama) desilo(mislim na server i forum ST-a), si sam kriv, tko te tjerao da primaš file za kojeg nemaš pojma čemu služi... A sad kad ti se to desilo ideš tu optuživat i pomagat da vam netko pomogne...

Dobro, onaj hack je bio i prosao, nezalimose mi na to, nego na to sta i dalje pokusavaju hackat. Kad su hackali nisu usli preko gamemoda ili samp, nego su direkno hackali delux hosting i ja neznam koju zastitu da stavim. Vezi floda kogod da sam pitao niko nista nezna! Ja se bavim elektronikom i programiranjem, a nebavimse tolko mrezama i internet protokolima i tim stvarima, tako da neznam ni sam sta vise od toga, znam skriptat gamemd, skripte za stagod treba, al ovo konstantno hackane vise nemogu trpit. Istina je nije kriva CH za to, to su pojedinci, da su napravili tako nesto igraci sa st ja bi im sigurno mankuo admina ili sta vec imaju, to se ne tolerera, a tako nesto mi jedino ocekujemo od drugih servera. Kolko ja znam kad je server hackan pisaloje by zan trajkovski and taso i teamblue nesto...

Correlli

Citat: [ST]Injection poslato Oktobar 13, 2009, 23:46:14 POSLE PODNE
Stefan Trajković AKA Trajko AKA trk94 AKA Stefan_Trajkovski - "lider" hackerske bande, klinac koji je prvi "poveo" napad kad je meni hackirao mail i sve ostalo te sruÅ¡io server! TakoÄ'er je hakirao i forum, a navodno je on taj koji je njuÅ¡kao po naÅ¡im kompjuterima. Kasnije, kad smo server sredili, ponovno je doÅ¡ao i počeo prijetiti! Tražio je 1337 na serveru i admina na forumu i prijetio je ruÅ¡enjem servera i svih mojih stranica te uniÅ¡tavanjem sustava na mom kompu! Naravno, blockao sam ga i ignorirao!

Trajko je već odavno banan sa ovog forum zbog floodanja i slanja flood programa drugim ljudima.
Poslednja Izmena: Oktobar 14, 2009, 18:20:47 POSLE PODNE od Don Correlli

Citat: [ST]Injection poslato Oktobar 13, 2009, 23:46:14 POSLE PODNE
U zadnjih 2 tjedna, SpeedTouch RPG server je pod konstantnim napadima! Sve je počelo kad su na prijevaru preko Korinog MSN-a uvalili meni skriptu za uzimanje passworda i tako mi provalili u MSN, mail, facebook, hosting i FTP od servera (i ja sam bio naivan, JBG). Maznuli su gamemode (ali AMX), pobrisali sve fajlove i igrače te stavili gamemode od CH servera. Naravno, reklamirali su CH i balkan samp preko imena našeg servera!

RijeÅ¡avanje istoga se odužilo zbog problema sa hostingom, tako da su hakeri doslovce tulumarili oko 2-3 dana na naÅ¡em hostu i stavljali gore Å¡to ih je volja. Mjenjali su password da mi nemožemo ući. Naravno, hakiran je i forum te je pobrisano pola baze podataka, uniÅ¡ten template i slično. Imao sam backup od 20.09. ove godine no zbog problema na hostingu (nemogućnost uploada backupa), potrajalo je dosta dugo dok hoster nije napokon uploadao taj backup. No, problemima nije kraj! SMF je nakon dizanja backupa poludio i skripte za login/logout su otiÅ¡le izvan funkcije, počeli su navirati errori a zadnji post je od početka sedmog mjeseca !?? A backup sam napravio 20.09  :(

U meÄ'uvremenu, uspjeli smo stabilizirati server, no ne zadugo! Flooderska ekipa je navalila i zadnjih 3-4 dana je server pod stalnim napadima! Kad god doÄ'em, neki igrači imaju IDeve preko 120, a od pretjeranog flooda, hosting (server) pada i do 5 puta dnevno! Sad su gore doÅ¡li sa nekim hackovima i počeli si davati levele. Stalno rade nove accountove i stavljaju slična imena head admina i okolo zezaju igrače.

Ovo nas je poprilično oštetilo jer su neki stari igrači otišli radit svoje servere ili su otišli na druge servere.

Danas sam došao na server i igrač Dajgoro_StaGjic (slično ime kao Dajgorovo) je imao gamemastera, level 13 i masakrirao je igrače okolo i psovao! Naši admin i gm leveli su kodirani i NEMOGUĆE ih je nikakvim cheatom postaviti! Jedino logičko objašnjenje je da su upali u host (FTP) i kod mene/dajgora/mikija vidjeli kod od admina/gamemastera i kopirali sebi! A nedavno smo mjenjali FTP pass, zna ga samo Dajgoro i jaaako je kompliciran, dug i pun znakova, brojeva i slova!

Govori se da su meni bili i u kompjuteru a nekim igračima su navodno rušili i Windowse! Ne sredi li se ovo, ST serveru će doći kraj! Ali, najjednostavnije je zatvorit server, no to bi značilo da se predajemo a to ja ne želim! No, nažalost, stradaju i moje web stranice koje su povezali samnom i stalno ih ruše! Moram radit backupove svaki jebeni dan!

Zašto se ovdje izjadam? Kao prvo, ovo je objašnjenje zašto naš server propada u zadnje vrijeme! Kao drugo, želim ukazati kakvih pedera ima a treće, mogli biste nešto poduzet u vezi toga!

Da navedem "počinitelje":

Zan AKA Zan_Gibson (ako se ne varam) - glavni pomagač Stefana, spominje se u hacku servera i foruma! Njega baš neznam osobno.

Nakon što je server stabiliziran, došla je nova ekipa fl00dera:
Stefan Taskovski aka Tas0 - fl00da konstanto server, svaki dan i to zato jer mu nisu htjeli dati invite u organizaciju ili slično! Mislim da ima i neke pomagače. Kontakt: [email protected]    -    [email protected]

Ovako, Taskovskom uglavnom nemožemo ništa jer ne igra ni na jednom serveru! Zaratio je protiv svik i tipičan je klinac-klošar koji oće malo slave... Ali što se Trajka i Zana tiće, Trajko je HEAD admina na CH CoD 2 serveru a Zan je admin na CH RPG/DM serveru!

Nebih krivio CH i vlasnika Benju jer nije on kriv što daje *i wont flame any more*ima važne pozicije. Ali ja sam ga kontaktirao u vezi toga i nije pokazao zanimanje za ovo, niti nije htjeo ih skinuti s admina i banati sa CH zajednice, tako da počinjem kriviti CH u vezi toga. Još se moram čut sa Claude_Speed-om i nadam se da će ih on banati ako ne, lijepo vam se piše CH! Ovo nije prijetnja nego će samo cijeli balkan doznati o ovome što ste nam učinili!

Kažem, vjerojatno CH zajednica nije kriva, ali treba poduzeti sankcije i kazniti *i wont flame any more*E! Takvi se nesmiju izvući...

Valja napomenuti kako su se koristili prljavim trikovima da bi uspjeli u planu! Marku Korošecu su uvalili istu foru ko i meni i maznuli mu MSN i preko njega uvalili meni, a njemu su vratili! Marko je mislio da je to napravio radi zabave, ali Trajkov cilj je bio da mene prevesla. Ako vam netko uvali nekakov facebook-nr ili slicno, NEMOJTE nasjedat! Nemojte primat nikakve cudne fajlove ili slicno!

Takoder, provalili su u account i na serveru i na forumu od Galeba Marina. Stavili su mu admina na forumu, kao i sebi kako bi posumnjao na njega a na serveru se pojavio usred hacka! Nisu novi accovi jer je Galeb imao registrirane i imao je dosta postova na forumu. Bas su mu provalili, vjerojatno preko mog accounta su mu mjenjali pass i stavili mu admina ili slicno!
Za Trajka znam da hacka,ali Zan njega znam i onnehacka,nego neko kopira njegov nick  ;)
A ocito me nezanima ko sta i kako rusi,sve dok mene neko nedira  ;D

edit:I meni je Trajko poslao keylogger,ali nezna samo on da hacka  :D :D
Poslednja Izmena: Oktobar 14, 2009, 08:42:19 PRE PODNE od [CH]Aleksa

Pozdrav!

Odgovor 1: Ne krivimo mi CH za to niti optužujemo da je CH kriv ali su pojedinci to jest tim od CH to skrivio...
Stoga bi ako je CH fer trebao oćitati bukvicu tima koji su to napravili, zabiti im ban i sa servera i sa foruma te ukoliko se opet približe opet ih banati i tako dalje... dakle nije CH krvi veći pojedinci ali te pojedince CH treba kazniti...

Odgovor 2: Randy nije uzima file ( Keyloger ) preko msn-a već su mu uvalili neku foru da rade novi face ( facebook.bla blabla  tako dalje... )
I to smo rijeili ali problem je sad to floodanje koje neprestano traje...

No jabuka ne pada daleko od stabla kakav roditelj takav sin a ako im je sin idiot takav je i roditelj koji odgaja neodgojeno derite!
Treba im zvati socijalnu i postali im doma da ih malo upozore šta im sin radi i da ga nauće odgajati!!

Morat ćemo neÅ¡to poduzeti a za sada molimo CH da neÅ¡to poduzme s tom njihovom ekipom i takoÄ'er upozore svoju ekipu da malo manje reklamiraju na naÅ¡em serveru i tako dalje kao to smo mi već nae... iako znamo da se ne odgovara za pojedince ali bilo bi lijepo da barem upozorite...

Pozdrav!

Sta da vam odgovorim na ovo?
Nemate neke dokaze da su to oni bili. Mislim, za trajka vjerujem, on je cak koliko znam i CH pokusao hakati i sl stvari i ovdje je dobio BAN.
Sto se tice tog Zan-a, za njega prvi put cujem ali vidim da neki govore da on ne hakira pa onda ako nemate konkretni dokaz onda je moguce da je netko namjerno napravio njegov nick i usao na server kao sto se i dogada vrlo cesto.
Dalje spominjete hakiranje, nije to hakiranje. Ti si svojom odlukom pustio covjeka da ti ude u kompjuter i uzme podatke koji mu trebaju, ti si pristupio toj stranici i unio svoje podatke ili si jednostavno prihvatio neki file i to znaci da si ga sam pustio unutra.
To je tvoja greska znaci.
Ne vidim razloga da krivis CH, jer CH sigurno nije rekla unistite ST, barem koliko ja poznajem vlasnika i admina to sigurno nisu ucinili.
Sto se tice gamemode-a, pa to svi znamo i to je i pisalo na ovom forumu negdje koliko se sjecam da je negdje bio procurio mode od CH-a ali samo .amx cini mi se...
Ovdje samo sebe mozete kriviti jer ste pustili sami da vam uzmu podatku.
Sto se tice floodera, pff pa ko ce to uloviti, to trpis jedno vrijeme dok im ne dosadi i gotovo, jer koliko znam i GF i CH budu isto cesto floodani pa ljudi opet cekaju jer tu nema neke pomoci trenutno.

I mogu reci da mi ovaj nacin optuzivanja ide malo na zivce, optuzujete nekoga bez dokaza i na osnovu nekih pojedinaca optuzujete cijelu organizaciju.
Cak sam se i raspitao oko tog head admina na cod2 sto ima trajko i dobio sam odgovor da trajko i financira taj server pa stoga da je i admin, ali ce to biti CH server znaci.
Pa sad ti zamisli, kako moze skinuti admin mjesto nekome tko placa taj server? To je isto kao da mi sad tebi skinemo admin mjesto i upravljamo serverom a ti ga ko budala placas.

EDIT: I ako bih mogao jos primjetiti, vi cupici se na ovom forumu ne pojavljujete sve dok vas netko ne napadne i tako svaki put.
Poslednja Izmena: Oktobar 14, 2009, 10:48:12 PRE PODNE od admin

Mi krivimo ove iz tog team blue.

Nismo jos dosli do toga da je server unisten.

Edit: Nije samo problem sta su hackali, nego njihovo dodatno reklamiranje ch, tim nacinom hackeri unistavaju ugled ch, od tada kadgod se nesto dogodi igraci odma ono ch. To je sve pocelo prije mjesec dana, prije za tako nesto nikad cuo. Treba tom hackanju stat vise na kraj, jer ne samo da to nama rade, nego svima, i svaki put u ime negog servera, samo da bi nas urotili. Kad su nas hackali prije nego sta su stavili ch natpis bioje od geforce, al na kratko... Sta se mene tice ovo vise nije samo stvar ST, i ovo bi trebalo u neki drugi topic...
Poslednja Izmena: Oktobar 14, 2009, 13:25:38 POSLE PODNE od D101h

Opet ste sto stvari raspisali... Mene boli kurac kako je usao, dali mojom naivnoscu ili bas hackom, ali on je nastetio mom serveru i to ja ne toleriram! Da mi je on direktno poslao file, ja nebi primio i nije se radilo o fajlu, ali on je to preko Korošeca, a u njega imam povjerenja i ja sam se na taj site registrirao, na moju grešku, sa istim passwordom koji imam i za MSN (nakon toga sam naučio koristiti više passworda pa ih zapisivat na papir da ne zaboravim).

Opet ne čitate moje postove kako treba! Ja sam rekao da vjerujem da CH nije bio kriv, ali budući da su oni ovo jednostavno ignorirali (citiram Benjamina: "dižete prašinu zbog gluposti"), smatram to nemarom...

Znam nemam dokaza, ali opet se treba nesto poduzet... Razgovarao sam sa Nikolom jučer, on je poÅ¡ten čovjek i rekao je da to neće ostaviti nerijeÅ¡eno! Zana će ispitivati i ispostavi li se da je on sudjelovao, izbacit će ga. A za trajka on ne odgovara, nego benjamin pa ću njemu opet "pit mozak"  ;D pa Å¡ta ako plača server? takvog da se drži u ekipi?? Pa niti da mi plača 500 slotova, nebi hakera držao u ekipi od servera... to je podlo i nisko i automatski smatram CH zajednicu krivu ako mi on stalno hakira a oni ne poduzimaju niÅ¡ta... K tome je i HEAD jednog servera! Ako niÅ¡ta drugo, krivac je CH CoD 2 server budući da je on vlasnik pa to utječe i na cijelu zajednicu...

Antivirusni sam imao, sa licencom i svime ali mi je licenca istekla i nije mi se dalo kupovat novi! Sad imam neki besplatni, i ponavljam NIJE BILO RIJEČ O FAJLU! Jednostavno su mi uvalili registraciju na neki tzv. fejsbuk preko Kore kojemu vjerujem... A u drugim slučajevima su upali direktno u host od Deluxa jer tamo je bio drugi password, a oni nemaju password recovery pa mi ga nije mogao ni preko maila dobit! To je vjerojatno bio baš hack... Sad sam skinuo KeyScrambler ili kako se već zove pa će valjda on nekako pomoć...

Zero, nemoš reći da je to samo zbog mog nemara... To je kao da pustiš otključanu kuću i netko te pokrade ili da ti provali i onda ti kažeš, nisi imao "antiprovalni" - Drugi put zazidaj vrata i prozore pa ti neće provaljivat... E pa nemože tako! Čak i da ja pustim otvorena vrata, on NEMA ŠTA upadati u moj objekat i uzimati moju imovinu! To je kažnjeno! Isto tako, dali hack ili moja naivnost, on nema šta dirati moj server osim ako mu ja to ne kažem da napravi! I to se smatra nanošenjem štete našem serveru! A ako je on iskoristio tvoju naivnost, to je usput i prijevara (kao kad te netko napije, vozi te kući i opljačka te a ti mrtav pijan tek ujutro skužiš). To je prijevara!

Ponavljam treći put, NIJE BIO KEYLOGGER nego prijevara preko frenda.

A što se zaštite tiće, od kad imam stranice ili bilo šta na internetu, NIKAD NIKOME NIJE PALO NI NA PAMET DA HAKIRA! Dok nismo ušli u SAMP vode! Tu smo upoznali te balavce i kad im je dosadilo hakiranje servera, prešli su na moje web stranice i sad mi je žao što sam uopće radio server, ali tada to nisam mogao znati jer tih balavca nije bilo u toj mjeri kad smo mi startali server! Tako da sam prije jednostavno navikao da nitko ne hakira.

Da bi barem hakirali s razlogom, ali ne nego oni to rade iz zabave ili ucjenjuju! Koji će vrag trajku HEAD admin na našem serveru kad uopće ne igra !? Nek nosi svoje smrdljivo dupe natrag na CH, odakle je i došao !!

I da, dajgoro dobro kaze... To je rijeseno, i ako ne poduzmete nesto sa Trajkom, nije mi bitno jer sad se udaljio... valjda mu dosadilo... Ali ako se ponovi, trebat ce nesto poduzet da prestane! Problem su jebeni floodovi... Stoput je Dajgoro pricao sa Delux teamom da oni instaliraju neki anti flood ili nekakve zastite ali nemoze se nista... Ne pomaze ni range ban ili slicno jer koriste proxy...

I od tih silnih hackova, poludio je i moj hoster za stranice! Reko je da ce on osobno "posjetiti" te likove kad bude puko.

I da, jedno je meni skinut... Ja kao prvo nikome nisam hakirao, kao drugo, ovo je baš moj server i da nesto hakiram mogli biste samo oblatiti naš server i slično, dok je trajko HEAD! To što plača, ne znaći da je i kompletan vlasnik. Vlasnik je po meni CH zajednica i onda za nemar ja uvijek teretim CH zajednicu.

Dobro si primjetio, admine! A Å¡ta bi ja trebao, gubit vrijeme na chatanje!? Pa svaki forum je ovdje da pomogne ljudima... Buduci da nisam skripter, ne treba mi nikakva pomoc, a svratim tu i tamo da vidim ako ima nekih novosti, ali ne postam da me nebi optuzili za SPAM. A kad se tako nesto desi, onda mi forum koristi...

A sta se Offtopic i slicnih podforuma tice, nije ovaj forum za to! ovaj forum je za SAMP a ako ocu offtopic, imam account na forum.hr i tamo pricam na takvim podforumima. A jedini forumi na kojima visim i bas postam i pomazem drugima, a drugi meni su elektro forumi, buduci da mi je audio tehnika glavni i pravi hobi i jedina stvar koju radim sa zanimanjem, za sebe, bez obzira na novac i slicno... Ostale forume koristim jedino kad meni treba, tako da otvorim temu, postavim pitanje i ocekujem odgovor...

Imas nesto protiv toga !? reci, napustit cu ja ovaj forum ako imas nesto protiv toga... Ali ako ocekujes od mene da cu tu visit, zaboravi... SAMP mi je tek mala zabava, a ne neki glavni hobi i nemam vremena njemu se posvetit...

Citat: D101h poslato Oktobar 14, 2009, 12:45:39 POSLE PODNE
Mi krivimo ove iz tog team blue.

Ma to su Team Idioti... Kakav hacking team, molim te... Ako misle da su face jer hakiraju lokalne SAMP servere, nisko su spali... Rekao sam trajku, ako se oce dokazivat nek hacka google, facebook ili youtube, a ako nista, barem index.hr ili forum.hr.

I gledajte, stalno reklamiraju Croherzegovinu! Blate vas, pa poduzmite nešto! Nitko nemože bit siguran dali ih je CH head poslao ili nije... Kad vidiš reklamu CH na hackanom serveru, odmah sumnja na CH... Jer ja uglavnom gledam sa kojeg servera su došli igrači, a ne zanimaju me pojedinci... Pa se kaže: "hackao nas GF" ili "hackao nas CH". A tek onda se ide u raspravu tko je odgovoran... Ako je riječ o pojedincu, head dotičnog servera ga kazni, a ako je riječ baš o serveru, kazni se server pljuvanjem, i omaložavanjem tog servera, tako da se svima pokaže kako dolaze do igrača...