Hitno | Savjet | Antivirus |

Započeo Edin, Januar 15, 2011, 00:04:14 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 5 gostiju pregledaju ovu temu.

microsoft security essential... antivirus od microsofta, osobno sam ga testo za 10 vrsta virusa/malwarea/trojana/keyloggera i sve je blokirao...

United Rol3Play Back Online
www.united-roleplay.com

...pozdrav za kraj...

Ovako Kaspersky je dobar ako ne igras igrice jer on se zavlaci svugdje
takodjer sam korsitio onaj microsoft doctor kako vec zadivio me je kako je nasao viruse :D
Zelis zaraditi sa iUreÄ'ajem ili Androidom?
Posalji mi svoj e-mail i prati upustva

www.speedtouch-samp.com

Citat: Djea_Djea poslato Januar 15, 2011, 11:41:18 PRE PODNE
Upravo sam skinuo AVG i necu reci odakle,nasao sam serial koji traje do 2018. godine :D Mogu ti reci da je epic i da sam ipak za njega. :)
Pogledaj sliku koju sam dao kao primjer, i ja imam taj isti do 26.2.2018 ja msm...

OK Hvala vam ... evo odlucio sam se za AVG pa ako neko ima key code taj do 2012 ako mu nije nesto da mi posalje na pm. Hvala svima na savjetima :D
Kada se kunem majkom mozda lazem, ali kada se kunem ocem govorim 100 % istinu! Majke mi!

Citat: Edin poslato Januar 15, 2011, 12:24:50 POSLE PODNE
OK Hvala vam ... evo odlucio sam se za AVG pa ako neko ima key code taj do 2012 ako mu nije nesto da mi posalje na pm. Hvala svima na savjetima :D
Nije do 2012 nego do 2018...

black_dota

Citat: BestOne.exe poslato Januar 15, 2011, 12:38:58 POSLE PODNE
Citat: Edin poslato Januar 15, 2011, 12:24:50 POSLE PODNE
Nije do 2012 nego do 2018...
ja mislim da imam negde 2018 il 2048 ne secam se idem da proverim

edit: utripovao sam se da je do 2048 ???

do 2018 isto ko vmaa xD
Poslednja Izmena: Januar 15, 2011, 15:51:09 POSLE PODNE od [IG]black_dota

A hebe mi ping ovaj AVG,moram ga iskljucujem dok igram...Ping mi ide i do 180  >:(

No matter how hard it is, how tough life gets, never ever give up. If you do, you never will know how close you were to making it.

Evo sad idem u studio i palim racunar, hocu da instaliram antivirus i izbacuje mi error neki... kontam ajd ostecena ta datoteka pa skidam novi antivirus i opet isto izbacuje error

Evo sta mi izbaci

Severity: Error
Error code: 0xE001D027
Error message: This olatform is not supported by this insatllation package. Please ensure that you have been downloading the correct package.
Additional message: An unexpected runtime error occurred.
Context: Initialization
Kada se kunem majkom mozda lazem, ali kada se kunem ocem govorim 100 % istinu! Majke mi!

Koji OS korsitis???
Ako imas npr 7dmicu ne skidaj za xp
Zelis zaraditi sa iUreÄ'ajem ili Androidom?
Posalji mi svoj e-mail i prati upustva

www.speedtouch-samp.com

black_dota

Citat: Edin poslato Januar 15, 2011, 16:08:11 POSLE PODNE
Evo sad idem u studio i palim racunar, hocu da instaliram antivirus i izbacuje mi error neki... kontam ajd ostecena ta datoteka pa skidam novi antivirus i opet isto izbacuje error

Evo sta mi izbaci

Severity: Error
Error code: 0xE001D027
Error message: This olatform is not supported by this insatllation package. Please ensure that you have been downloading the correct package.
Additional message: An unexpected runtime error occurred.
Context: Initialization

mozda vec imas antivirus

btw meni ne ide ping preko 40 na sampu sa avg

ovako imam win. 7 ali nema za win7 skinuti -.- ima za vistu 64bit, a kod mene je win7 64bit.

2. nemam nikakav antivirus instaliran

haha ja i ne koristim antiviruas xD

Posjetite nas i osjetite razliku
www.balkan-city.info

193.192.59.151:7788

Game monitor nije u 100% tocan tj uvjek pokaziva manje