Hitno | Savjet | Antivirus |

Započeo Edin, Januar 15, 2011, 00:04:14 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Molim savjet ( "naziv" ) za NAJJACI ANTIVIRUS koji postoji da skinem ili da kupim. Znaci radi se o racunaru koji koristim u muzickom studio gdje snimam pjesme... radi se o vrlo jakom racunaru tako da svaki dan dolaze pjevaci razni pa se u racunar ubacuju razni diskovi, usb, i ostala sranja koja su zarazena. Tako da mi dadnete savjet za neki dobar JAK antivirus ...

HVALA
Kada se kunem majkom mozda lazem, ali kada se kunem ocem govorim 100 % istinu! Majke mi!

Mikic95

Neznam koliko je "JAK" i "dobar"  ali ja koristim Avast i sve radi super, nemam nikakvih problema.

kaspersky je najbolji, samo nije free... premda imas trial verzije koje traju 30 dana...

Ja koristim Avast najnoviji,skino sam besplatan key i radi sve super..Sve sam radi

Koliko sam cuo Kapeski je vise za gamere,sto se mene tice,kod mene dolaze Kolege,jer u mom mjestu znam najvise o Racunarima,donose USBvo CDove,imao sam aviru,smatrao sam je Bogom,sve dok jednog dana nije Crkla  :-[,nece da radi i gotovo,sada imam "Eset Nod 32" vjeruj mi cim udjes u neku stranicu Upozorava te,cim skines neki File,netrebas ga ni otvoriti pronalazi virus,a USB koji ima Virus nece da Ucita jednostavno,ja sam veoma Siguran sa njim XD!

black_dota

avg il avast ali neznam koji je bolji mozda avg malo nez imao sam oba ovaj je bolj
nod32 sjebano skroz nedetekta pola virusa
kaspersky nece ni da se instalira normalno

poznaticovik

Najbolji? hmm po meni je Avast , iz razloga sto sve brise , bas sve i hidden files sve moguce. NOD32 jako los izbor pola toga ne brise nebitno imas li full verziju ili ne , aVast kako tako nije bas neki , Kaspersky pa onako dobar ali ako ti stave key na crnu listu pocet ce ti puno blokirat u igrici ili ce ti sporije ulazit u igre ili sl. AVG vecina verzija ti srusi sistem , zato ti je najbolji Avira sa neta full verzija neka bude znaci sa full keyem updejtas stavis full scan computer i sve ce ti naci :)

Avast kazete? E pa vidite,kada mi je ubacen virus u komp koji mi je sve po*ebao avast nije nista nasao,a za isto taj fajl je kaspersky nasao 3 virusa! kako to objasnjavate?

No matter how hard it is, how tough life gets, never ever give up. If you do, you never will know how close you were to making it.

Eset Smart Security 4 - po meni najbolji :D

AVG ;) Koristim ga jako dugo i cak mi haxove ocita kao virus, po meni je najbolji jer ocitava sve viruse. Primjer ti dajem onaj program Script Maker, meni je na AVG ocitao virus na avastu i kasperskyu nije

EVO MOLIO BIH SVE VAS KOJI STE DO SADA DALI SVOJ PRIJEDLOG DA GLASATE NA ANKETU KOJU SAM DODAO I KOJI BUDE IMAO NAJVISE GLASOVA TAJ ANTIVIRUS UZIMAM...

IPAK HVALA VAM SVIMA
Kada se kunem majkom mozda lazem, ali kada se kunem ocem govorim 100 % istinu! Majke mi!

AVG sigurno, ja imam najnoviji AVG srpska verzija (imas na installu, pita te koji jezik), NE brise nego te upozori i pita dali da obrise ili ne... Mene zivcira kad skinem neku igru ili nes, pa mi ovi poput Avire i slicno obrisu c'ack i onda sam gotov -.- AVG te upozorava, imas upravljacki centar, detektira sve moguce, svaki dan update od 7mb...
Evo kako to izgleda kod mene na Windows 7:
http://img89.imageshack.us/img89/4632/avgss.png

Upravo sam skinuo AVG i necu reci odakle,nasao sam serial koji traje do 2018. godine :D Mogu ti reci da je epic i da sam ipak za njega. :)

No matter how hard it is, how tough life gets, never ever give up. If you do, you never will know how close you were to making it.