UKIDA SE FACEBOOK

Započeo Frile, Januar 09, 2011, 19:55:48 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Mikic95

Neka ga ukinu bit će mi drago, dosadio mi je viÅ¡e   :D

ali taj vlasnik umjesto da ga proda nekom on ukida  :o

"Šta da radim bez Facebook-a?", izjavio je Denise Bradshaw, srednjoškolac iz Indiane, "Moj se život vrti oko njega. Ja sam na Facebook-u najmanje 10 sati dnevno. Šta ću sada raditi u slobodno vrijeme?".
Koji nolifer...

Mikic95

Citat: Frile poslato Januar 09, 2011, 20:06:00 POSLE PODNE
ali taj vlasnik umjesto da ga proda nekom on ukida  :o

Nema gdje sa parama, onda ako ga proda stiže joÅ¡ para i nove brige  :D

Correlli

Trebao se je ukinuti po ovakvim izjavama već 5 puta. A i da Bog da da ovaj put to bude istina, manje će ljudi trošit svoje vrijeme i život na glu*osti.
Poslednja Izmena: Januar 09, 2011, 20:11:08 POSLE PODNE od Dux Correlli

Uh,jaka stvar i da ga ukinu,propadoh -.- Nego bi voleo da mi on da na jedno 15-ak dana FB pa da ja zaradim malo i onda ga ugasim :D

No matter how hard it is, how tough life gets, never ever give up. If you do, you never will know how close you were to making it.

Boli me kurac za facebook, nek ne ukidaju youjizz

cristiane

Citat: Frile poslato Januar 09, 2011, 19:55:48 POSLE PODNE
evo jedna zanimljivost ukida se facebook

http://zanimljiviclanci.blogspot.com/2011/01/weeklyworldnew-najavio-ukidanje.html?spref=fb
Kakva provala  :'( pa facebook vrijedi 32 milijarde a on nece prodati pa zasto bi ga zatvarao tek tako kad moze uzeti veliki novac? Gluposti iz dana u dan ulaze u ovaj offtopik,zalosno!!

fb vrijedi 55mlrd $ koliko ja znam.
ali nisam 100% siguran
i zasto bi ga ukinuli,nema razloga za to...

NAJBOLJI SERVER NA BALKANU:

Genius Gaming KLIK

...Neno...

nek se ukine i treba  :D :D :D
ja ulazim na fb 1 mjesecno  :D

daj boze da ga UKINU! bola njih je zavisno od toga ispasce mi oci od gledanja u FB!  8) samo nek se ukloni !!

Kad ne citate -.-
A i bolje da ga ukinu, ja osobno nemam ni FB profil jer je to najveca glupost koja postoji ..

ja bi bio jako sretan da ga ukinu koliko sam aktivan na FB neznam si ni pass

Koliko vas ovde pise da bi volili da ga ukinu,a kad bi ga ukinuli ne bi znali sta da radite..

Ja koristim FB,al' ako ga ukinu sta ja tu mogu?