UKIDA SE FACEBOOK

Započeo Frile, Januar 09, 2011, 19:55:48 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Naravno da neće ukinut. Preveliki novci se tu vrte da bi oni samo tako ukinuli.

Ovakva tema je otvorena na jednom marketinskom forumu ali sa linkom na stranu stranicu gdje je doslovno svaku sekundu sjevao novi komenatar jos jednog klasicno zatupljeno-glupog facebook korisnika koji je cmizdrio i molio da se ne zatvara,da ce uloziti novac ( :D) da se ne zatvori i sl.

Pitanje je koliko ustvari netko mora biti glup da bi i na tren pomislio da je netko spreman zatvorit projekt vrijedan tolke milione,milijarde i sta vec ne?Ali neka,sve dok je tako glupih ljudi bit ce i zarade jer upravo dok ste vi citali tu izmisljotinu iskocila vam je reklama i vi ste pritisnuli Skip AD sto je vlasniku tog besplatnog bloga donjelo zaradu.Sada izracunajte da je samo s ovog foruma blog posjetilo min. 30 ljudi pa dodajte jos stotinjak foruma s kojih je link upucen prema tom blogu i doci cete do zakljucka da se na ovakvim izmosljotinama zaradi fin novac  ;).

Ako sam nekog uvrijedio s ovim postom,ispricavam se.

Pa gle lik je doslovno zaradio nakon toliko godina rada,ujedno snimljen film "The Social Network"...I sam je rekao da previse slobodnog vremena gubi na necem sto nema sanse da kontrolira :)

There is no power like ///M Power
If One Day Speed Kills Me, Do Not Cry Because I Was Smiling!

Koliko ljudi ce se ubiti ako se ovo ukine.. :D
Umesto da ljudi izlaze napolje da se setaju oni ceo dan vise za kompom :/

cisto sumnjam da ce se ukinut, al ako se ukine bit ce mi zao, sto necu vise moc prodavat cipove za poker xD hahahahha....neam profila (svog) samo cipove xD
Citat: Originally Posted by WackoX
Originally Posted by WackoX
If i steal a television at a store, am i still legal if i put a sign on it saying "COPYRIGHT © ELECTRONIC STORE"?

Car :D...

i oni daju velike pare na facebook...treba para da se to odrzava,a jos vise su zaradili nego dali....