Odg: Tko je zainteresiran?

Započeo ђเאק, Oktobar 04, 2009, 13:20:06 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

mislim ja da rijetko ko ovde zna skriptat CS :P

ma plzzz clickajte malooo :'(

Citat: [CH]à¸,,ภtÑ" l๏שгà¸,, l๏שгเÏ, | Ñ'เאק poslato Oktobar 04, 2009, 13:20:06 POSLE PODNE

Nismo mislili na skriptanje za CS. Nego neki razni tutoriali, download mapa i sl stvari. Vodenje servera, otvaranje servera, komande i takve stvari...

ok onda sry  :D  ::)

Correlli

Citat: [CH]à¸,,ภtÑ" l๏שгà¸,, l๏שгเÏ, | Ñ'เאק poslato Oktobar 04, 2009, 13:20:06 POSLE PODNE

Koliko sam ja ćuo Half-Life i Counter Strike koriste AMX Mod X, a sad ako neznaš šta je AMX Mod X potraži na googlu ili na SA-MP Wikiju.

Citat: Don Correlli poslato Oktobar 04, 2009, 13:47:48 POSLE PODNE

Koliko sam ja ćuo Half-Life i Counter Strike koriste AMX Mod X, a sad ako neznaš šta je AMX Mod X potraži na googlu ili na SA-MP Wikiju.

pa lol naravno da znam za to xD igrao sam CS.....

ma ne koristi se svugdi amx mod x  >:(

necu se raspravljat sa tobom kad si pametniji  :D

Correlli

Citat: [CH]à¸,,ภtÑ" l๏שгà¸,, l๏שгเÏ, | Ñ'เאק poslato Oktobar 04, 2009, 14:03:25 POSLE PODNE
ma ne koristi se svugdi amx mod x  >:(
Baš zato te pitam jer neznam, znam da Half-Life koristi, a za Counter Strike neznam, neki ljudi su mi rekli da koristi ali nisam siguran.

r4z0r

Ma nea se tu sta scriptat .. jedino pravit mape , a za to imate Hammer Editor :D .. jes tesko al se da naucit

Citat: Don Correlli poslato Oktobar 04, 2009, 14:05:13 POSLE PODNE
Citat: [CH]à¸,,ภtÑ" l๏שгà¸,, l๏שгเÏ, | Ñ'เאק poslato Oktobar 04, 2009, 14:03:25 POSLE PODNE
ma ne koristi se svugdi amx mod x  >:(
Baš zato te pitam jer neznam, znam da Half-Life koristi, a za Counter Strike neznam, neki ljudi su mi rekli da koristi ali nisam siguran.

Koristi i counter strike...

Citat: °[ яЧz0я ]° poslato Oktobar 04, 2009, 14:07:24 POSLE PODNE
Ma nea se tu sta scriptat .. jedino pravit mape , a za to imate Hammer Editor :D .. jes tesko al se da naucit

uff ja sam jedan takav program za pravit cs mape...pa loooooooooooooool neznas ni di si ni sta si  :lamp:

haha je si ti ikad probao skriptat za cs ?

nisi jer niti netrebas

imas sve modove i sva sranja za skinut sa neta a to dali ce neko znat to ubaciti ili ne njegov problem ;D

======ஜ۩۞۩ஜ======
â—,,███â–"â–' FucK oFFâ–'â–"███►
======ஜ۩۞۩ஜ======

:D Fala kurcu imamo i nekih pametnih ljudi na forumu :D

Posjetite:
TUTORIALS 4 ALL NA HRVATSKOM

Citat: galeb poslato Oktobar 04, 2009, 14:36:43 POSLE PODNE

nisi jer niti netrebas

imas sve modove i sva sranja za skinut sa neta a to dali ce neko znat to ubaciti ili ne njegov problem ;D

+ 1 ;)

I ja ponekad igram ovaj CS;S i starije serije, i naÅ¡ao ovo pa probaj linkove http://www.counterstrikesource.com/  i www.fpsbanana.com/ ImaÅ¡ modove i tutoriale kako praviti mape, a pogledaču joÅ¡ dal imam tut koji sam napravio prije par godina za jedan clan.

Citat: melhijad poslato Oktobar 08, 2009, 01:10:44 PRE PODNE
Citat: galeb poslato Oktobar 04, 2009, 14:36:43 POSLE PODNE

nisi jer niti netrebas

+ 1 ;)

I ja ponekad igram ovaj CS;S i starije serije, i naÅ¡ao ovo pa probaj linkove http://www.counterstrikesource.com/  i www.fpsbanana.com/ ImaÅ¡ modove i tutoriale kako praviti mape, a pogledaču joÅ¡ dal imam tut koji sam napravio prije par godina za jedan clan.

sry sta refresham ali sad sam tek dobro procitao :D

nisam ja mislio modove za cs nego modove za server :D, vidim da bas neznas xD

======ஜ۩۞۩ஜ======
â—,,███â–"â–' FucK oFFâ–'â–"███►
======ஜ۩۞۩ஜ======

:D Fala kurcu imamo i nekih pametnih ljudi na forumu :D

Posjetite:
TUTORIALS 4 ALL NA HRVATSKOM