Tko je zainteresiran?

Započeo admin, Oktobar 03, 2009, 18:09:57 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Znaci tko je zainteresiran i tko zna kako se otvara neki novi server i kako se upravlja njime? Znaci da objasni, da napravi tutoriale i sl npr kako se otvara counter strike server i sl. tako da se prosirimo i na taj dio i da pomognemo ostalima da znaju kako ce otvoriti i neki drugi server a ne samo SA:MP. Moze vas i vise sudjelovati u pripremanju materijala i sl.

r4z0r

Tocno mislis na Counter Strike ili i ostale na tom fazonu FPS igre ? .. evo ja sam tu za sve COD4 tutoriale  ;) , a i imam mnogo iskustva sa Counter Strikeom posto sam ga igrao VEOMA dugo ! .. strah me vratit se nazad pa et na sampu sam  :D

Citat: °[ яЧz0я ]° poslato Oktobar 03, 2009, 18:11:34 POSLE PODNE
Tocno mislis na Counter Strike ili i ostale na tom fazonu FPS igre ? .. evo ja sam tu za sve COD4 tutoriale  ;) , a i imam mnogo iskustva sa Counter Strikeom posto sam ga igrao VEOMA dugo ! .. strah me vratit se nazad pa et na sampu sam  :D

Pa i COD4 naravno. Samo da se javite i da kazete sta znate, i da li mozete napraviti full tutoriale znaci da znaju kako ce upravljati serverom i sve ostalo. Tako da imamo full support u svemu.

Imao Kucni Server za CoD 2..

Isto tako Klan a na kucnom smo warove igrali...Preporucivo do max 10 igraca

Citat: admin poslato Oktobar 03, 2009, 18:09:57 POSLE PODNE
Znaci tko je zainteresiran i tko zna kako se otvara neki novi server i kako se upravlja njime? Znaci da objasni, da napravi tutoriale i sl npr kako se otvara counter strike server i sl. tako da se prosirimo i na taj dio i da pomognemo ostalima da znaju kako ce otvoriti i neki drugi server a ne samo SA:MP. Moze vas i vise sudjelovati u pripremanju materijala i sl.

ja ti znam sve stvari koje trebas za jednostavan server a za ostalo pomalo ucim ;D (i ako je moguce napravi download zonu za counter strike tako da bi ja tamo postao ;D)

======ஜ۩۞۩ஜ======
â—,,███â–"â–' FucK oFFâ–'â–"███►
======ஜ۩۞۩ஜ======

:D Fala kurcu imamo i nekih pametnih ljudi na forumu :D

Posjetite:
TUTORIALS 4 ALL NA HRVATSKOM

Correlli

Ja ću pomoći oko IV-MP kad bude gotov.

r4z0r

Slobodno mozes otvorit COD board .. board koji se odnosi za sve COD-ove .. das meni i jos nekom COD ovisniku da ti vodimo taj podforum .. sto se tice posjeta i postova biti ce ih hehe

Citat: °[ яЧz0я ]° poslato Oktobar 04, 2009, 14:12:16 POSLE PODNE
Slobodno mozes otvorit COD board .. board koji se odnosi za sve COD-ove .. das meni i jos nekom COD ovisniku da ti vodimo taj podforum .. sto se tice posjeta i postova biti ce ih hehe

Eto ga, ti postavi onda pravila i ostalo, naravno gledaj kako smo mi stavljali pravila pa ih onda na taj nacin postavi, to znaci velicina fonta, boja i sl stvari.

Citat: admin poslato Oktobar 04, 2009, 14:27:31 POSLE PODNE

Eto ga, ti postavi onda pravila i ostalo, naravno gledaj kako smo mi stavljali pravila pa ih onda na taj nacin postavi, to znaci velicina fonta, boja i sl stvari.

daj meni za cs pa ce mi se neko s vremenom prikljuciti ;D

======ஜ۩۞۩ஜ======
â—,,███â–"â–' FucK oFFâ–'â–"███►
======ஜ۩۞۩ஜ======

:D Fala kurcu imamo i nekih pametnih ljudi na forumu :D

Posjetite:
TUTORIALS 4 ALL NA HRVATSKOM

Citat: galeb poslato Oktobar 04, 2009, 14:34:54 POSLE PODNE
Citat: admin poslato Oktobar 04, 2009, 14:27:31 POSLE PODNE

Moze...

daj meni za cs pa ce mi se neko s vremenom prikljuciti ;D