[MAP] Burg

Započeo Marko94, Decembar 04, 2010, 11:17:48 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Dobar dan evo da vam pokazem svoju 1 mapu,radi se o Burgeru koji je ako se moze tako reci glavno mjesto u LS i okupljanje igraca na nekim serverima.Tako ce biti i sa ovim Burgerom koji ce se nalaziti na serveru koji se uskoro otvara.Download nemogu staviti  jer ce biti na serveru pa evo samo da pokazem i da komentarisete i ocjenite moj rad.
*Veceras cu da ubacim Kafic koji sam napravio pa da vidite.. ;)
-Slike-
http://img59.imageshack.us/slideshow/webplayer.php?id=mtascreen20101204105708.png

Ako download nemozes stavit onda si fulio pod forum ovo treba ici u "Slike i Video"

EDIT:vidi u mom potpisu burg pa probaj nesto slicno napravit
Poslednja Izmena: Decembar 04, 2010, 11:26:22 PRE PODNE od mafica

Svidja mi se,veoma je lepo..9/10 .. Ali si trebao procitati pravila.... :)

Citat: Dux Corellikoliko puta će se još opominjati da u ovaj pod-forum (SA:MP Mape) idu SAMO mape koje želite dijeliti sa ostalima? Ako ne želite staviti download-link, znači ako ne želite dijeliti mape sa ostalim korisnicima na ovom forumu, onda je njima mjesto u "SA:MP slike & video" pod-forumu!

No matter how hard it is, how tough life gets, never ever give up. If you do, you never will know how close you were to making it.

Izvinite slijedeci put necu pogrijesiti nisam znao.veceras cu staviti na pravo mjesto :)
Uglavnom HVALA
Poslednja Izmena: Decembar 04, 2010, 11:52:54 PRE PODNE od Marko94

Dobra mappa samo bi neke stvari maknuo...kao sto su one lampe na prvoj slici previse ih ima nisamo u betlehemu Xd,I onaj bar na sredini..ugl dobra mappa 8/10
There is no power like ///M Power
If One Day Speed Kills Me, Do Not Cry Because I Was Smiling!