[POMOC]Ne otvara SaMp,pogledajte molim vas!

Započeo TheMonk, Novembar 15, 2010, 10:32:19 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Citat: [BE] BestOne poslato Decembar 01, 2010, 16:28:00 POSLE PODNE
Vec su ti rekli,sve pobrisi...U krajnjem slucaju spremi sto ti treba i rusi windowse ;)

ma odma rusit windowse,to ti je valjda jedini nacin rjesavanja problema -.-
vjerujem da pola njih nije tolko ludo da zbog jedne igrice obicne ruse windowse

Ma tusio sam 503 puta sistem i nista,samo kad instaliram XP sistem a kad stavim neki modifikovan kao sto je na primer Windows Black,Red....onda mi sve radi ::)

Citat: Derekonja poslato Decembar 01, 2010, 19:45:20 POSLE PODNE
desni klik>run as administrator..
Nemam to.

Citat: [UF]Monk poslato Decembar 01, 2010, 22:57:40 POSLE PODNE
Ma tusio sam 503 puta sistem i nista,samo kad instaliram XP sistem a kad stavim neki modifikovan kao sto je na primer Windows Black,Red....onda mi sve radi ::)
Windows je Windows XP Home Edition SP3 (original, naravno).

Rjesio sam problem. Napravio jos jedan acc u Windowsima i sve radi bez reinstaliranja, s tog drugog acc.

Citat: Tommy_Diaz poslato Decembar 02, 2010, 00:25:22 PRE PODNE
Citat: Derekonja poslato Decembar 01, 2010, 19:45:20 POSLE PODNE
desni klik>run as administrator..
Nemam to.

Citat: [UF]Monk poslato Decembar 01, 2010, 22:57:40 POSLE PODNE
Windows je Windows XP Home Edition SP3 (original, naravno).

Rjesio sam problem. Napravio jos jedan acc u Windowsima i sve radi bez reinstaliranja, s tog drugog acc.

Dupli acc!
Msm da za to ide banana  8)
Cyb3r
           Roleplay
                        In progress by: tWix

Forum: Klik
IP: 62.75.247.14:9545

Citat: tWix poslato Decembar 02, 2010, 00:32:31 PRE PODNE
Dupli acc!
Msm da za to ide banana  8)
Sta ti seres s oprostenjem, o cemu stalno pricate vi?
Kakav dupli acc?

Za windowse govoris?
Ne smijem imati u Windowsima 2 acc ili sto?
Ne kuzim stvarno, ako mi netko moze objasnit.

black_dota

Correlli

ÄŒovjek je napisao:

Gl*pi zatucani Balkanci. PRVO pročitajte tekst 2x puta prije nego što išta napišete ili se počnete praviti pametne. Još bi razumio da ste žute rase pa imate problema sa očima da ne vidite dobro, ali ovako..
I ove zadnje dane samo čitam vaÅ¡e postove po forumu, muka mi doÄ'e kad vidim kakve sve budalaÅ¡tine piÅ¡ete ili postavljate pitanja a odgovor na to pitanje je odma iznad vaÅ¡eg novostvorenog posta.
Poslednja Izmena: Decembar 02, 2010, 15:52:18 POSLE PODNE od Dux Correlli

Citat: black_dota poslato Decembar 02, 2010, 01:37:20 PRE PODNE
oce lik da kaze da imas dva akaunta na forumu
Nemam, gledao sam forum dosta dugo kao gost, a onda sam se odlucio registirati i imam ovaj nick.

Citat: Dux Correlli poslato Decembar 02, 2010, 07:11:24 PRE PODNE
ÄŒovjek je napisao:

Gl*pi zatucani Balkanci. PRVO pročitajte tekst 2x puta prije nego što išta napišete ili se počnete praviti pametne. Još bi razumio da ste žute rase pa imate problema sa očima da ne vidite dobro, ali ovako..
I ove zadnje dane samo čitam vaÅ¡e postove po forumu, muka mi doÄ'e kad vidim kakve sve budalaÅ¡tine piÅ¡ete ili postavljate pitanja a odgovor na to pitanje je odma iznad vaÅ¡eg novostvorenog posta.
Proveri IP ...
Temu je otvorio Monk i odjednom ovaj govori "resio sam problem napravio sam jos jedan acc u Windowsima" -.-!
Koliko znam Monk je imao taj problem,a ne on!  :-\ I zato mislim da je dupli acc! Opet mozda gresim
Poslednja Izmena: Decembar 02, 2010, 16:03:42 POSLE PODNE od tWix
Cyb3r
           Roleplay
                        In progress by: tWix

Forum: Klik
IP: 62.75.247.14:9545

cristiane

Citat: Dux Correlli poslato Decembar 02, 2010, 07:11:24 PRE PODNE
ÄŒovjek je napisao:

A da lijepe komentare dajes a mislim da ti nisi dobro procitao ovaj post koji mogu skontati i ljudi zute rase (procitaj tekst 2x)
Citat: Tommy_Diaz poslato Novembar 30, 2010, 18:06:43 POSLE PODNE
Ponovno imam problem:
Danas sam kupio novu graficku, obrisao drivere, ugradio novu karticu, upalim komp i BSOD. Jos 5 puta sam probao uci u Windowse, ali bezuspjesno. Probao sam u Safe mod i isto BSOD. Nakon 20ak puta je komp upalio i evo ga, radi vec sat-dva.
Instalirao sam drivere za novu graficku i restartao, sve se cini OK, ali:
kaze mi da Windows nije legalan i da je probni period istekao i da ga moram aktivirati i unjeti serijski kod ili tako neke stvari? Zna netko tko je tu lud? Windows je instaliran prije mjesec dana i uredno aktiviran.
I da, glavni problem: ne mogu vise otvoriti SA-MP (odnosno, ni SinglePlayer). A i otkad sam instalirao windowse, igrice se ruse (NFS Underground), a Dirt uopce ne zeli pokrenuti.

Bit cu vrlo zahvalan svakome tko mi pomogne :)

Poslednja Izmena: Decembar 02, 2010, 18:43:57 POSLE PODNE od cristiane

Correlli

Citat: cristiane poslato Decembar 02, 2010, 18:43:20 POSLE PODNE
A da lijepe komentare dajes a mislim da ti nisi dobro procitao ovaj post koji mogu skontati i ljudi zute rase (procitaj tekst 2x)
Siguran sam da ljepše od tebe. 8)

Citat: cristiane poslato Decembar 02, 2010, 18:43:20 POSLE PODNE
a mislim da ti nisi dobro procitao ovaj post: ...
Ne trebaš mi ti da bi mogao vidjeti takav post jer sam ga već vidio. Taj korisnik i autor ove teme nisu iste osobe, jedan je iz RH a drugi iz RS.

cristiane

CitatNe trebaš mi ti da bi mogao vidjeti takav post jer sam ga već vidio. Taj korisnik i autor ove teme nisu iste osobe, jedan je iz RH a drugi iz RS.
Moja isprika

A sto se tice komentara  8)
CitatGl*pi zatucani Balkanci
Meni ovaj komentar ne pristaje za druge neznam

Correlli

Citat: cristiane poslato Decembar 02, 2010, 19:02:47 POSLE PODNE
A sto se tice komentara  8)
CitatGl*pi zatucani Balkanci
Meni ovaj komentar ne pristaje za druge neznam

Tvoj problem - možda si se i sam našao u tome komentaru pa ti smeta. Možda ne vidiš, ali pogledaj malo postove nekih korisnika na forumu, moj post ih baš dobro opisuje. Šteta što na ovom forumu ne vlada neki normalan duh kao na službenom SA:MP forumu, ali mi smo Balkanci i različiti smo od ostalog svijeta. Nema veze, vratite se na temu.
Poslednja Izmena: Decembar 02, 2010, 19:07:13 POSLE PODNE od Dux Correlli