[POMOC]Ne otvara SaMp,pogledajte molim vas!

Započeo TheMonk, Novembar 15, 2010, 10:32:19 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 4 gostiju pregledaju ovu temu.

Proslo je mozda godinu dana od kako imam ovaj problem,za to vreme nisam video da je neko uopste imao nesto slicno kao ja.Niko ne zna ovo da resi (to je misterija xD).Napravio sam video klip i na njemu mozete da vidite koliko je staro.Pa da pocnemo..
Problem je u tome sto kad kliknem na samp.exe ikonicu nista se ne desava,reinstalirao sam gta,samp...i nista.Primetio sam da mi se to samo desava kad stavim Windows XP a na nekim kao sto su Windows Black,Red....mi radi sve!Pa cak i kad kliknem na pawno program isto ne mogu da ga otvorim,msm nista se ne desava kad kliknem.Evo video pa pomagajte:

http://www.youtube.com/watch?v=cAqiMa1cJjs&feature=related

Kucaj u trazilicu u kompjuteru: GTA, GTA SA, GTA San Andreas, SAMP i sve delete sto nadjes, pa onda reinstall GTA i opet install.
NAPOMENA: Instaliraj novi GTA, kupi ili skini novi, nemoj taj isti
Poslednja Izmena: Novembar 15, 2010, 10:43:31 PRE PODNE od gonss.pwn

Citat: gonss.pwn poslato Novembar 15, 2010, 10:43:08 PRE PODNE
Kucaj u trazilicu u kompjuteru: GTA, GTA SA, GTA San Andreas, SAMP i sve delete sto nadjes, pa onda reinstall GTA i opet install.
NAPOMENA: Instaliraj novi GTA, kupi ili skini novi, nemoj taj isti

Pa ovaj sam i kupio,bas me interesuje u cemu je problem,msm sto bi kupovo novi,skinucu ga ???

EDIT:
Ako je prblem do gta igrice,dajte mi link da skinem neki ispravan,al ja mislim da nije do toga,jer mi radi kad stavim neki moderniji windows ili je do net.framework-a?
Poslednja Izmena: Novembar 15, 2010, 12:17:55 POSLE PODNE od [BF]Monk

.net framework i visual basic... ako nemas .net framework 3.0 pa nadalje ove nove MP igrice ti nece otvorit... probaj pa reci

United Rol3Play Back Online
www.united-roleplay.com

...pozdrav za kraj...

Ponovno imam problem:
Danas sam kupio novu graficku, obrisao drivere, ugradio novu karticu, upalim komp i BSOD. Jos 5 puta sam probao uci u Windowse, ali bezuspjesno. Probao sam u Safe mod i isto BSOD. Nakon 20ak puta je komp upalio i evo ga, radi vec sat-dva.
Instalirao sam drivere za novu graficku i restartao, sve se cini OK, ali:
kaze mi da Windows nije legalan i da je probni period istekao i da ga moram aktivirati i unjeti serijski kod ili tako neke stvari? Zna netko tko je tu lud? Windows je instaliran prije mjesec dana i uredno aktiviran.
I da, glavni problem: ne mogu vise otvoriti SA-MP (odnosno, ni SinglePlayer). A i otkad sam instalirao windowse, igrice se ruse (NFS Underground), a Dirt uopce ne zeli pokrenuti.

Bit cu vrlo zahvalan svakome tko mi pomogne :)

cristiane

Citat: Tommy_Diaz poslato Novembar 30, 2010, 18:06:43 POSLE PODNE
Ponovno imam problem:
Danas sam kupio novu graficku, obrisao drivere, ugradio novu karticu, upalim komp i BSOD. Jos 5 puta sam probao uci u Windowse, ali bezuspjesno. Probao sam u Safe mod i isto BSOD. Nakon 20ak puta je komp upalio i evo ga, radi vec sat-dva.
Instalirao sam drivere za novu graficku i restartao, sve se cini OK, ali:
kaze mi da Windows nije legalan i da je probni period istekao i da ga moram aktivirati i unjeti serijski kod ili tako neke stvari? Zna netko tko je tu lud? Windows je instaliran prije mjesec dana i uredno aktiviran.
I da, glavni problem: ne mogu vise otvoriti SA-MP (odnosno, ni SinglePlayer). A i otkad sam instalirao windowse, igrice se ruse (NFS Underground), a Dirt uopce ne zeli pokrenuti.

Bit cu vrlo zahvalan svakome tko mi pomogne :)
Dupli acc?

Gamer.Im

cristiane

Citat[UF]Monk Tommy_Diaz
govorim za te accounte
CitatPonovno imam problem:
Koliko znam zabranjeni su dupli accounti

Citat: cristiane poslato Novembar 30, 2010, 18:23:32 POSLE PODNE
Citat[UF]Monk Tommy_Diaz
govorim za te accounte
Ne kuzim o cemu pricas, o kakavim duplim accountima?

Citat: cristiane poslato Novembar 30, 2010, 18:23:32 POSLE PODNE
Citat[UF]Monk Tommy_Diaz
govorim za te accounte

ostavi se toga molim te ;) mozda je to frendov acc -.-" pitaj ga prije da ga okrivujes..

Skuzio sam, ne, nemam MultiAcc na forumu, i postavio sam ovdje upit zbog toga sto je problem slican i da ne spamam nepotrebno otvaranjem nove teme.

Citat: [CH]Vito Black poslato Novembar 30, 2010, 18:21:39 POSLE PODNE
probaj unistalirat pa instalirat xD!
Probao sam, i dalje se ne zeli pokrenuti SAMP. Ni San Andreas se isto ne zeli pokrnuti.

Vec su ti rekli,sve pobrisi...U krajnjem slucaju spremi sto ti treba i rusi windowse ;)

Pa obrisao sam cijeli San Andreas, i registry pocistio.

Windowsi su potpuno novi, stari tek tjedan dana.