Glavni razgovor #3

Započeo Correlli, Novembar 12, 2010, 11:24:22 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 6 gostiju pregledaju ovu temu.

ima neko acc na facebooku da ima Mafia Wars lvl +500??

uf velik je lvl..ja sam 216 lvl,nedavno poceo igrati opet...ehh da,oces dati  :D

evo gledam malo opcenito o samp revoluciji i skuzim...

0.3a, nekako najupamcenija verzija i dugo je bila "na vlasti"... I zatim dolazi 0.3b u kojem uopce nevidim neke bitnije promjene....

promjene u odnosu na 0.3a
- 400 objekata
- SetPlayerHoldingObject
- ???

I nekuzim, to uopce nije neophodno, i sad gledam ovaj 0.3c koji je ok. To znaci da je 0.3b bio "na vlasti" svega 4-5 mjeseci...
I sad dolazi ovaj snazni 0.3c koji ima extremnih 20 slotova xD (ali to je rc1 tako da ce moci biti 500 ali kasnije :) )

promjene u odnosu na 0.3a/b

- Dodavanje objekata na vozilo
- Vise bojni text
- Tablice
- Mogucnost dodavanja novih objekata
- ???

I sad gledam sto se tice ovog "novih objekata", kao sto ima ovo "samp mape", bilo bi dobro da se doda novi pod-forum "SAMP Objekti" gdje bi clanovi mogli staviti svoje kreirane objekte :) Jeli dobra ideja?

cristiane

CitatI sad gledam sto se tice ovog "novih objekata", kao sto ima ovo "samp mape", bilo bi dobro da se doda novi pod-forum "SAMP Objekti" gdje bi clanovi mogli staviti svoje kreirane objekte  Jeli dobra ideja?
ideja ti nije normalna ako su ti sve takve ideje  neznam sta da ti kazem

Citat: Dux Correlli poslato Novembar 29, 2010, 19:45:19 POSLE PODNE
Citat: David Škrbić poslato Novembar 29, 2010, 17:57:07 POSLE PODNE
Jer izasao novi MTA sa objektima za 0.3c ? I link ako nije problem

MTA i SA:MP su dva različita MP moda, tako da ne vidim razloga zašto bi izlazio novi MTA Editor zbog nove verzije SA:MP moda.

Uredu nisam se pravilno izrazio... Corelli imam pitanje za tebe sta da koristim onda za dodavanje objekata?
Poslednja Izmena: Novembar 29, 2010, 20:59:45 POSLE PODNE od David Škrbić

Citat: cristiane poslato Novembar 29, 2010, 20:56:47 POSLE PODNE
CitatI sad gledam sto se tice ovog "novih objekata", kao sto ima ovo "samp mape", bilo bi dobro da se doda novi pod-forum "SAMP Objekti" gdje bi clanovi mogli staviti svoje kreirane objekte  Jeli dobra ideja?
ideja ti nije normalna ako su ti sve takve ideje  neznam sta da ti kazem

Imaš pravo.... Sad sam se sjetio da ima "GTA Download zona"...

EDIT:

Aleeeluuujaaah!

CitatUpdates

0.3c RC2 client/server update

- This release attempts to fix some of the issues with text colour embedding, like misaligned colours and interferring with character encoding. If there are still problems, please report them.
- The server is now 50 slot.
- The 0.3c RC server list is now online.
- We are monitoring client crash reports so please do report them in the crash window or paste the report in this forum section.
Poslednja Izmena: Novembar 29, 2010, 22:55:15 POSLE PODNE od [Saw]BloodMaster

78.1.181.241:7777 moj server ip kucni samp 0.3c trea

Cobra 11

Citat: mad9dog poslato Novembar 30, 2010, 14:25:47 POSLE PODNE
78.1.181.241:7777 moj server ip kucni samp 0.3c trea
jel ti server off??? posto nemogu uc....tj pokazuje mi da je off...pa me zanima.... ili je do neceg drugog...

namjestio ev sad lik bio nezz xd njem oce reinstall samp 0.3b ak imas

lol udem u samp sve normalno i odjednom nestaje mi glava i malo po malo mi je nestao cijeli covjek.. trebo sam relog ici i onda nisam se mogo konektirati u server :S:S:S:S j**** ti net -.-"

Gamer.Im

Citat: Derekonja poslato Novembar 30, 2010, 14:55:35 POSLE PODNE
lol udem u samp sve normalno i odjednom nestaje mi glava i malo po malo mi je nestao cijeli covjek.. trebo sam relog ici i onda nisam se mogo konektirati u server :S:S:S:S j**** ti net -.-"
lol

Poslednja Izmena: Novembar 30, 2010, 14:58:55 POSLE PODNE od David Škrbić

Ma ne to je bilo jos kad je bio 3.0c RC1 ali sad je na RC2 nemam tih problema :)