Glavni razgovor #3

Započeo Correlli, Novembar 12, 2010, 11:24:22 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 5 gostiju pregledaju ovu temu.

haahah ja sam ga preso za 21GB i jos trosim xDD

Mikic95

Citat: мσмαк. ^ [5] poslato Novembar 28, 2010, 17:08:08 POSLE PODNE
Citat: mafica poslato Novembar 28, 2010, 17:05:30 POSLE PODNE
ooo evo mene nisam bio ima 10 dana.. :D nema mi neta pa dodem opet za 3 dana :D u srijedu

Nema ti neta ?  :S

Ja sad razmiÅ¡ljam o prelaženju na flat internet...  Svaki put preÄ'em limit po gigu-dvije, ali mi nikada dosad to nisu naplatili  :S 

Haha, ja sam prelazio po 3-4GB svaki puta i naplaćivali su mi, zato sam sad preÅ¡ao na flat  :D

Citat: мσмαк. ^ [5] poslato Novembar 28, 2010, 17:08:08 POSLE PODNE
Citat: mafica poslato Novembar 28, 2010, 17:05:30 POSLE PODNE
ooo evo mene nisam bio ima 10 dana.. :D nema mi neta pa dodem opet za 3 dana :D u srijedu

Nema ti neta ?  :S

Ja sad razmiÅ¡ljam o prelaženju na flat internet...  Svaki put preÄ'em limit po gigu-dvije, ali mi nikada dosad to nisu naplatili  :S 
ja zivim u BIH u Mostaru i koristim ADSL internet vec sam presao promet :D a kako da vam nenaplati :D :D :D

Kako me iznervirao ovaj SAMP 0.3c :D

Mikic95

Ja isto živim u BiH i koristio sam ADSL  i svaki puta mi naplati kad preÄ'em limit, a to se često dogaÄ'alo  :'(

meni ne naplacuju kad predem nego mi oduzimaju net od sledeci mjesec npr:

ja kupujem 30GB i sad ak potrosim 10 vise sledeci mjesec imam 20GB i tak to

Mikic95

Meni su naplaćivali po količini prijeÄ'enog prometa, 100MB je 1KM i koliko MB prijeÄ'eÅ¡ toliko moraÅ¡ platit dodatnog prometa  ;D

Nama su rekli da je svaka giga predjena 10 km.  i svaki put predjem 2-3 gige i niÅ¡ta  :D
Povratak na balkan-samp  :)  15.01.2013. 
..   

Respect : [BP]HeLoX, Correlli, [CH:FR]Djea, LordShigi, LuKsA, BloodMaster, [H]265

makelele

Kod mene je ADSL,ali imam neograniceno :D

kod mene je isto ADSL i ja ne placam nista u vezi njega tako da me ne zanima  :D

Mikic95

Ja kad sam prelazio i plaćo sam taj promet  :'(  al sad sam se prebacio na flat deri koliko oćeÅ¡  :P

cristiane

E ljudovi zasto 3.0c windows server moze samo 20 igraca? :(

makelele

evo forum radi ponovo pa mozete posjetiti nas ponekad :D
www.utopia-samp.info

Od sutra se bacamo na editovanje  teme...

Logo i bedzevi su zavrseni,pa bi to moglo biti ubaceno veceras!