Glavni razgovor #3

Započeo Correlli, Novembar 12, 2010, 11:24:22 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 7 gostiju pregledaju ovu temu.

Da vas obavjestim u gl.chatu (da ne otvaram temu bezveze) da su otvorene prijave za Utopia Mapping Team..

Posjetite link            http://utopia-samp.gamehosting.rs/index.php?topic=59.0
za vise informacija...

Oće iko doć za tjedan dana u Split na pijanku? :D

Jeste dosadni sa pitanjima u vezi LI:RP na koje je Correlli već odgovorio  :/

Povratak na balkan-samp  :)  15.01.2013. 
..   

Respect : [BP]HeLoX, Correlli, [CH:FR]Djea, LordShigi, LuKsA, BloodMaster, [H]265

zzz svima ;) sta ima sta se radi ??
Kada se kunem majkom mozda lazem, ali kada se kunem ocem govorim 100 % istinu! Majke mi!

cristiane

Citat: David Škrbić poslato Novembar 21, 2010, 20:55:00 POSLE PODNE
Primetio sam da neki imaju problema sa hackerima pa nek pogledaju moj potpis i videce sta da rade najsigurnija zastita...
Ne lupaj gluposti

hehheh sto niko ne prica ovdje svi samo sute -.- Aj ajmo kaladonta hocete ??? Ako hocete nastavite

Evo prva rijec

Frižider
Kada se kunem majkom mozda lazem, ali kada se kunem ocem govorim 100 % istinu! Majke mi!

Primetio sam da neki imaju problema sa hackerima pa nek pogledaju moj potpis i videce sta da rade najsigurnija zastita...

Imaš do... SAD da makneš potpis.
Povratak na balkan-samp  :)  15.01.2013. 
..   

Respect : [BP]HeLoX, Correlli, [CH:FR]Djea, LordShigi, LuKsA, BloodMaster, [H]265

omg... nisi ni ti uredu -.- .... cccc

CORRREEEEEELLLLLLIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII, AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Ajde molim te dodaj ovaj server u favorite 151.95.209.83:7777

slucajno sam naišo -.-'

Correlli

Citat: [Saw]BloodMaster poslato Novembar 22, 2010, 13:37:49 POSLE PODNE
CORRREEEEEELLLLLLIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII, AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Ajde molim te dodaj ovaj server u favorite 151.95.209.83:7777

slucajno sam naišo -.-'

Nije prvi da me kopira. Bio je i slučaj da je vlasnik neke "zajednice" kopirao ime LI-RP i čak moje ime (Correlli) samo malo drukčije (Corello).
Poslednja Izmena: Novembar 22, 2010, 13:56:52 POSLE PODNE od Don Correlli