Glavni razgovor #3

Započeo Correlli, Novembar 12, 2010, 11:24:22 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 4 gostiju pregledaju ovu temu.

Sto ne mislis da bude druge ime ne LI:RP? xD

Pa nemoze biti drugo ime onda mora da menja osnovu servera po kojoj je poceo znaci oni skinove italianse i onaj text draw i neke boje... Bolje nek bude ovako

I da može sve od jednom da promjeni, Å¡to bi mjenjao ime odjednom ?  Ja baÅ¡ mislim da je odlično i orginalno.
Povratak na balkan-samp  :)  15.01.2013. 
..   

Respect : [BP]HeLoX, Correlli, [CH:FR]Djea, LordShigi, LuKsA, BloodMaster, [H]265

LI:RP ce biti 100% senzacija i na otvorenju ce imat preko 100 igraca sigurno!
Corelli care ;)

Lajkam potpis BestOne.

RESPECT 4 EVER: John, GLC,bAndzi, Nikola, Sop, Zoki, Bruno_Venuti, Mele, Luka P,ExtremePower,Wang(neki kineski frajer)

NAJBOLJI CITATI:
Citat: [GF]Alive poslato Jun 24, 2010, 18:20:19 POSLE PODNE
Paizte ljud mozda je KayLoger! ! !
MOJI RADOVI:
[FS]Trofeji

Gamer.Im

biti ce mozda i vise od 100 ljudi jer skoro svi na balkanu znaju za LI-RP a boga mi i na www.sa-mp.com je slavan :D biti ce i ljudi iz drugih (stranih)drzava!

Citat: [CH]Corleone poslato Novembar 21, 2010, 09:33:11 PRE PODNE
biti ce mozda i vise od 100 ljudi jer skoro svi na balkanu znaju za LI-RP a boga mi i na www.sa-mp.com je slavan :D biti ce i ljudi iz drugih (stranih)drzava!

Pa nije djaba viÅ¡ejezička skripta  :D  ( Mislim da će biti balkanski, engleski, i spominjao je italijanski ).... Tako bar mislim  haha   :D
..   

Respect : [BP]HeLoX, Correlli, [CH:FR]Djea, LordShigi, LuKsA, BloodMaster, [H]265

Gamer.Im

mozda bude vise ljudi nego na CroHerzi...al na otvaranje dolazim 10000000000000% !

corelli nece kupiti 500 slotova ;)

na otvaranje dolazim samo kad ce biti ???

omg. Jednostavno ne mogu da vjerujem. Nikad mi nije bilo ovoliko dosadno, ne znam Å¡ta ću od sebe  :O
..   

Citat: AlÑ"Ñ"N MÑ"кA. poslato Novembar 21, 2010, 13:01:29 POSLE PODNE
omg. Jednostavno ne mogu da vjerujem. Nikad mi nije bilo ovoliko dosadno, ne znam Å¡ta ću od sebe  :O
Ae dam ti IP od jednog cs, pa da rokamo xD

zna neko kako da smanjim ping na CS,obicno mi bude preko 500 pa zato igram na serveru koji koriste ping faker,npr. na DmZ public  :D

Izbrisao sam davno CS, pa se kajem sad haha
..   

Poslao ti na PM de da skines, ako treba jos nekom send cu ;)

Correlli

Citat: David Škrbić poslato Novembar 20, 2010, 21:09:12 POSLE PODNE
Pa nemoze biti drugo ime onda mora da menja osnovu servera po kojoj je poceo znaci oni skinove italianse i onaj text draw i neke boje... Bolje nek bude ovako
Nema se tu šta posebnog mijenjat, sve skupa je 5 minuta posla (možda i manje).

Mijenjanje imena mi nije u interesu, jer sam to mogao napraviti na početku projekta. Ime je originalno, nitko ga nema i bolje je nego "Balkan Ovo RP" ili "Balkan Ono RP".