Glavni razgovor #3

Započeo Correlli, Novembar 12, 2010, 11:24:22 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 7 gostiju pregledaju ovu temu.

Citat: Luka P. poslato Novembar 16, 2010, 16:51:36 POSLE PODNE
Citat: mafica poslato Novembar 16, 2010, 16:38:33 POSLE PODNE
Citat: David Škrbić poslato Novembar 16, 2010, 16:01:33 POSLE PODNE
Corelli preporucujem ti da pocnes da pises opis servera da ga zavrsis do otvaranja :D x) :D
:D ja mislim da ce srvr correlliev biti vrhunski,ma kakav CH odma za pocetak Correlli uzmi 500 slotova a poslije vidi :D

I šta će postić time da uzme 500 slotova? SA-MP ne može podnjet 500 igrača od jednom (koliko god samp team tvrdio da može), i to je dokazano već na samom otvaranju/testiranju 0.3 verzije SA-MPa. Ako se sjećaš, CroHerza je imala 400 i nešto igrača na otvaranju 3.0 gamemoda i imala je problema, a koliki je hype za LI-RP dignut, sigurno će nadmašiti to ako bude imao više od 400 slotova (nadam se da neće). Onako, 200 je taman.

ja to iz sale,a ti..;D a mislis da srvr nece bit dobar,..Moze Correlli vec napravit njemu mjesto na ovom forumu medu najboljima srvrima

Citat: mafica poslato Novembar 16, 2010, 16:54:35 POSLE PODNE
Corelli preporucujem ti da pocnes da pises opis servera da ga zavrsis do otvaranja :D x) :D
:D ja mislim da ce srvr correlliev biti vrhunski,ma kakav CH odma za pocetak Correlli uzmi 500 slotova a poslije vidi :D

I šta će postić time da uzme 500 slotova? SA-MP ne može podnjet 500 igrača od jednom (koliko god samp team tvrdio da može), i to je dokazano već na samom otvaranju/testiranju 0.3 verzije SA-MPa. Ako se sjećaš, CroHerza je imala 400 i nešto igrača na otvaranju 3.0 gamemoda i imala je problema, a koliki je hype za LI-RP dignut, sigurno će nadmašiti to ako bude imao više od 400 slotova (nadam se da neće). Onako, 200 je taman.

ja to iz sale,a ti..;D a mislis da srvr nece bit dobar,..Moze Correlli vec napravit njemu mjesto na ovom forumu medu najboljima srvrima
A odkud ti to znas? Dal ce biti dobar zavisi od GM-a, organizacije, admin teama.. Nemoj jos nista tako radno, polako prvo gm da se zarsi

Citat: gonss.pwn poslato Novembar 16, 2010, 16:57:03 POSLE PODNE
Citat: mafica poslato Novembar 16, 2010, 16:54:35 POSLE PODNE

A odkud ti to znas? Dal ce biti dobar zavisi od GM-a, organizacije, admin teama.. Nemoj jos nista tako radno, polako prvo gm da se zarsi
koliko vidim Correlli kako radi ovdije na forumu,zamisli tek kako ce raditi na svom GM..Logicno..
I nadam se da ce GM biti izvrstan

Zeli li neko biti head na SGRP? Trebam samo sliku vas i godine. Sve neki malci popisanci se javljali -.-

Citat: [CH]Vilko | ♦ ♣ ♥ ♠ » poslato Novembar 16, 2010, 17:38:24 POSLE PODNE
Zeli li neko biti head na SGRP? Trebam samo sliku vas i godine. Sve neki malci popisanci se javljali -.-
ja

Svima pripadnicima islama: Bajram Serif Mubarek Olsun.

RESPECT 4 EVER: John, GLC,bAndzi, Nikola, Sop, Zoki, Bruno_Venuti, Mele, Luka P,ExtremePower,Wang(neki kineski frajer)

NAJBOLJI CITATI:
Citat: [GF]Alive poslato Jun 24, 2010, 18:20:19 POSLE PODNE
Paizte ljud mozda je KayLoger! ! !
MOJI RADOVI:
[FS]Trofeji

Cobra 11

ajd poslat cu ti sliku....ako oces.....javi mi se....

Cobra 11

Citat: RedMan poslato Novembar 16, 2010, 17:52:49 POSLE PODNE
Citat: LordShigi poslato Novembar 16, 2010, 17:48:43 POSLE PODNE
Svima pripadnicima islama: Bajram Serif Mubarek Olsun.
I od mene.
svaka cast lordshigiju kad se ovoga sjetio...evo i ja cestitam.....

hahha da dajem sliku od sebi ?? lol -.-" a zasto ?

Correlli

Citat: Luka P. poslato Novembar 16, 2010, 18:17:39 POSLE PODNE
Samo sam iznio svoje mišljenje o tome kako SA-MP "može" podnijeti 500 igrača

Pa možda bi i mogao na skripti koju dobiješ ako ideš u PAWNO IDE-u pod File -> New (CTRL + N) (blank script).

Citat: Luka P. poslato Novembar 16, 2010, 18:17:39 POSLE PODNE
@mafica, kad sam rekao da mislim da server neće bit dobar? Samo sam iznio svoje mišljenje o tome kako SA-MP "može" podnijeti 500 igrača, i rekao da je 200 taman za server poput LI-RP jer će vjerojatno biti pun većinu vremena.

Sve ovisi o lokaciji servera,ako je lokacija u BIH ili HR mislim da je moguce i vise :)

Nema to veze s lokacijom servera. Ako imas 500 igraca na roleplay modu i da su svi u istom gradu opet nece biti dobro.

RESPECT 4 EVER: John, GLC,bAndzi, Nikola, Sop, Zoki, Bruno_Venuti, Mele, Luka P,ExtremePower,Wang(neki kineski frajer)

NAJBOLJI CITATI:
Citat: [GF]Alive poslato Jun 24, 2010, 18:20:19 POSLE PODNE
Paizte ljud mozda je KayLoger! ! !
MOJI RADOVI:
[FS]Trofeji

Nisu igraci bezveze streamani u 0.3  ;)

Citat: LordShigi poslato Novembar 16, 2010, 18:37:38 POSLE PODNE
Nema to veze s lokacijom servera. Ako imas 500 igraca na roleplay modu i da su svi u istom gradu opet nece biti dobro.

Ma ne mislim sad opcenito 500 igraca,to bi ipak bilo nemoguce  :D...Ali opet velika je razlika izmedu lokacije u njemackoj i lokacija servera na balkanu,jer server manje laga i moguce je da igra vise igraca,a da nemaju tolikih problema oko portovanja...