Glavni razgovor #3

Započeo Correlli, Novembar 12, 2010, 11:24:22 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 6 gostiju pregledaju ovu temu.

Correlli

Citat: gonss.pwn poslato Novembar 16, 2010, 12:32:06 POSLE PODNE
Pa cekaj zar to nije Hriscanstvo, samo razdvojedno... Nece se bukvalno spojiti, nego ce biti jedno, ali ovo mozda nije istina, kazem da sam tako samo cuo

Kršćanstvo: katolicizam, protestantizam, pravoslavlje, nestorijanstvo i monofizitstvo. A ti kažeš da vi se ta spojena vjera zvala opet Pravoslavlje, zašto se nebi onda zvala Kršćanstvo opet? Ne znam gdje si pobrao tu stvar, ali znam da je glu*ost. Katolici su odani Vatikanu i Papi, a pravoslavci ne priznavaju Papu kao vrhovnog poglavara Crkve, zato mi reci zašto bi se katolici odrekli Svete Stolice da bi se mogli udružiti sa ogrankom Kršćanstva koji je priznaje Svetu Stolicu?
Poslednja Izmena: Novembar 16, 2010, 12:44:46 POSLE PODNE od Don Correlli

Pa, odkud znam... Samo je pisalo i rekli, za jedno 10-15 godina Katolici i Pravoslavci ce se spojiti.. EH sad mozda ce se zvati ovako il onako, ne znam..

Correlli

Citat: gonss.pwn poslato Novembar 16, 2010, 12:46:19 POSLE PODNE
Pa, odkud znam... Samo je pisalo i rekli, za jedno 10-15 godina Katolici i Pravoslavci ce se spojiti.. EH sad mozda ce se zvati ovako il onako, ne znam..

To ne može niko predvidjeti ili znati šta će se desiti za 10 - 15 godina. Ne znam odakle si pobrao tu "informaciju" o spajanju katolika i pravoslavaca u Pravoslavlje. I za koju zemlju se uopče ovdje radi? - Znam da si prije spomenuo Kosovo.

lol o cemu vi raspravljate :S

Nego Corelli koliko dugo radis na modu? ima li godinu dana?

cookie... Taj je stvarno i imao Mexico roleplay  :r ÄŒini mi se neku stariju verziju, ali je imao...
Povratak na balkan-samp  :)  15.01.2013. 
..   

Respect : [BP]HeLoX, Correlli, [CH:FR]Djea, LordShigi, LuKsA, BloodMaster, [H]265

BalkanGaming

Citat: AlÑ"Ñ"N MÑ"кA. poslato Novembar 16, 2010, 13:56:15 POSLE PODNE
cookie... Taj je stvarno i imao Mexico roleplay  :r ÄŒini mi se neku stariju verziju, ali je imao...
Ajde dobro to za mexico. Ali BP... 1. Nebi ga ti dao
2. Nebi boga mi ni haris

Correlli

Citat: Stefan_Dominic poslato Novembar 16, 2010, 13:23:56 POSLE PODNE
lol o cemu vi raspravljate :S
Čitaj od početka pa ćeš znat.

Citat: Stefan_Dominic poslato Novembar 16, 2010, 13:23:56 POSLE PODNE
Nego Corelli koliko dugo radis na modu? ima li godinu dana?
Ima i više.

Ja se samo nadam da će početkom sljedeće godine LI:RP biti otvoren ili bar pri kraju GM da bude  :$    Jedini server koji baÅ¡ čekam i planiram igrat na njemu  xd
..   

Respect : [BP]HeLoX, Correlli, [CH:FR]Djea, LordShigi, LuKsA, BloodMaster, [H]265

Citat: AlÑ"Ñ"N MÑ"кA. poslato Novembar 16, 2010, 14:27:46 POSLE PODNE
Ja se samo nadam da će početkom sljedeće godine LI:RP biti otvoren ili bar pri kraju GM da bude  :$    Jedini server koji baÅ¡ čekam i planiram igrat na njemu  xd
Takodje zasigurno igram tu

Correlli na koliko posto otprilike mod gotov?
Ja se samo nadam da će početkom sljedeće godine LI:RP biti otvoren ili bar pri kraju GM da bude  :$    Jedini server koji baÅ¡ čekam i planiram igrat na njemu  xd
I ja isto. XD

TeÅ¡ko da će ti iko moći reći na koliko je posto gotov ikoji mod  xd  To se nikad ne može tačno odrediti. Može on reći da je gotov uskoro, i dobije ideju neku pa krene joÅ¡ neÅ¡to raditi... i tako to... 
..   

BalkanGaming

Citat: gonss.pwn poslato Novembar 16, 2010, 14:29:14 POSLE PODNE
Takodje zasigurno igram tu
Takodjer, ali za one koji budu igrali bit ce bolje da nikako a ma bas nikako ne smaraju za admine i sta ce vec bit jer to vam znaci isto kao igrac ali samo teze.
Pitajte admine sa CH-a, vidicete sta ce rec. Nije vam to lako ako server ima +50 igraca.

ee i ja jedva cekam Correlli-ov srvr i GENIUS GAMING!!
A za one koji kazu da im je srvr gotov 100% uvijek lazu,jer uvijek ce izac neka nova komanda ili FS ili mapa i oni ce ja stavit na svoj GM...Bar ja tako mislim...

Corelli preporucujem ti da pocnes da pises opis servera da ga zavrsis do otvaranja :D x) :D

Citat: David Škrbić poslato Novembar 16, 2010, 16:01:33 POSLE PODNE
Corelli preporucujem ti da pocnes da pises opis servera da ga zavrsis do otvaranja :D x) :D
:D ja mislim da ce srvr correlliev biti vrhunski,ma kakav CH odma za pocetak Correlli uzmi 500 slotova a poslije vidi :D