[GLASANJE] IRC kanal

Započeo Correlli, Septembar 20, 2009, 18:46:50 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Correlli

Eto, zanima me koliko od vas ih je za to da napravimo Balkan SA-MP IRC kanal na kojem bi mogli bolje komunicirati?
Glasanje traje 7 dana.

Pozdrav,
   Balkan SA-MP Team

jao nikad cuo za IRC ahaha pa di ti zivis.. to je prije bilo popularnije al opet.. nego naravno da  sam glasao za DA.. irc ftw za takve stvari ;)

Glaso sam za ne, ne kuzim sta ce nam. To bi samo upropastilo forum. Ne bi se postalo nista, samo bi se pricalo na IRC-u..

r4z0r

Moze , valja ! Dobra idea correli

bTw . nea potrebe da u svakom postu pises na dnu correli xDDDDDD  ???  :D

Correlli

Citat: Marijan poslato Septembar 20, 2009, 19:30:36 POSLE PODNE
Glaso sam za ne, ne kuzim sta ce nam. To bi samo upropastilo forum. Ne bi se postalo nista, samo bi se pricalo na IRC-u..

Vjeruj da ne. Šta misliš koliko ljudi dnevno traži pomoć u vezi skriptanja (zbog ćega je ovaj forum i stvoren)?
Na IRC kanalu bi mogli prićati o svaćemu ali pomoć u vezi skriptanja neće biti nuÄ'ena na IRC-u, nego na forumu.

mislim da da

[NUDIM ]
Gang-Rush server TDM besplatno

Trawis

dobra ideja correlli...btw: glaso sam za DA :)

dobra ideja slazem se da se otvori IRC

Ne zato sto meni vako i vako spor net jedva otvorim forum jos irc chat mi fali  :laugh:

matejdz

Glasao sam za Da... Vec smo razgovarali o tome, ali nas je zanimalo sto ostali korisnici foruma misle o tome...

Citat: [CH]matejdz poslato Septembar 21, 2009, 06:21:11 PRE PODNE
Glasao sam za Da... Vec smo razgovarali o tome, ali nas je zanimalo sto ostali korisnici foruma misle o tome...

biti ce odlicno,napravite to sto prije  ;D

Svi koji igraju CS-a neka nam se pridruze (:

Correlli

Citat: http://balkan-samp.com/forum/index.php?topic=1502.0
Da.     - 21 (84%)
Ne.    - 3 (12%)
Neznam.    - 1 (4%)
Å ta je to IRC?    - 0 (0%)
Ukupno Glasova: 25

Glasanje pokazuje da je više ljudi za to da imamo IRC kanal: http://balkan-samp.com/forum/index.php?topic=1512.0