[GLASANJE] IRC kanal

Započeo Correlli, Septembar 20, 2009, 18:46:50 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Correlli

Eto, zanima me koliko od vas ih je za to da napravimo Balkan SA-MP IRC kanal na kojem bi mogli bolje komunicirati?
Glasanje traje 7 dana.

Pozdrav,
   Balkan SA-MP Team

Kora

*

Obicno smeće

jao nikad cuo za IRC ahaha pa di ti zivis.. to je prije bilo popularnije al opet.. nego naravno da  sam glasao za DA.. irc ftw za takve stvari ;)

Glaso sam za ne, ne kuzim sta ce nam. To bi samo upropastilo forum. Ne bi se postalo nista, samo bi se pricalo na IRC-u..

r4z0r

Moze , valja ! Dobra idea correli

bTw . nea potrebe da u svakom postu pises na dnu correli xDDDDDD  ???  :D

Correlli

Citat: Marijan poslato Septembar 20, 2009, 19:30:36 POSLE PODNE
Glaso sam za ne, ne kuzim sta ce nam. To bi samo upropastilo forum. Ne bi se postalo nista, samo bi se pricalo na IRC-u..

Vjeruj da ne. Šta misliš koliko ljudi dnevno traži pomoć u vezi skriptanja (zbog ćega je ovaj forum i stvoren)?
Na IRC kanalu bi mogli prićati o svaćemu ali pomoć u vezi skriptanja neće biti nuÄ'ena na IRC-u, nego na forumu.

mislim da da

[NUDIM ]
Gang-Rush server TDM besplatno

Trawis

dobra ideja correlli...btw: glaso sam za DA :)

dobra ideja slazem se da se otvori IRC

Ne zato sto meni vako i vako spor net jedva otvorim forum jos irc chat mi fali  :laugh:

matejdz

Glasao sam za Da... Vec smo razgovarali o tome, ali nas je zanimalo sto ostali korisnici foruma misle o tome...

Citat: [CH]matejdz poslato Septembar 21, 2009, 06:21:11 PRE PODNE
Glasao sam za Da... Vec smo razgovarali o tome, ali nas je zanimalo sto ostali korisnici foruma misle o tome...

biti ce odlicno,napravite to sto prije  ;D

Svi koji igraju CS-a neka nam se pridruze (:

Correlli

Citat: http://balkan-samp.com/forum/index.php?topic=1502.0
Da.     - 21 (84%)
Ne.    - 3 (12%)
Neznam.    - 1 (4%)
Å ta je to IRC?    - 0 (0%)
Ukupno Glasova: 25

Glasanje pokazuje da je više ljudi za to da imamo IRC kanal: http://balkan-samp.com/forum/index.php?topic=1512.0