pawn-lang.pdf

Započeo Crownshot, Avgust 21, 2023, 09:13:51 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 8 gostiju pregledaju ovu temu.

Citat: Wizzard1 poslato Avgust 29, 2023, 23:37:31 POSLE PODNE
Ne ja nesvatam vas debilski mozak ste vi poremeceni il sta ste ?

ima da citiram jednog pisca:
"Niste ni za go kurac"

Ugodan dan  ;D
Decko nemoj se ti uvrediti ali si glup ko kurac iskreno onako valjda imas mozga da razlikujes sarkazam od realne koneverzacije. <3

Ugodan dan. ;D

Citat: Detth poslato Avgust 29, 2023, 23:48:25 POSLE PODNE
Decko nemoj se ti uvrediti ali si glup ko kurac iskreno onako valjda imas mozga da razlikujes sarkazam od realne koneverzacije. <3

Ugodan dan. ;D
Kako bre sarkazam narkomane spamujete ovde bump i whitelist kao idioti napisali ste 1 ne morate 30 puta da pisete isto

Pozdrav

Citat: Wizzard1 poslato Avgust 30, 2023, 00:49:16 PRE PODNE
Kako bre sarkazam narkomane spamujete ovde bump i whitelist kao idioti napisali ste 1 ne morate 30 puta da pisete isto

Pozdrav
Decko prvo sto smo bump korisnu temu i ovo svima vama treba pa bi mozda sa tim pilecim mozgom shvatili neke osnove... A ja sam iz inata poceo to raditi vidim svima smeta pa ono, debil si.

Sportski pozdrav.

Onda si veci debil nego sto sam mislio. Mani mo se mi ove korisne teme sto je postavljena. DECKO NE MORAS DA SPAMUJES JEBENU PORUKU SVATILI SMO DOBOLJNO JE JEDNOM

Jutarnji pozdrav.
Poslednja Izmena: Avgust 30, 2023, 10:33:33 PRE PODNE od Wizzard1

Nekad se zapitam znate li sta je BUMP...

Citat: realnaith poslato Avgust 30, 2023, 10:41:02 PRE PODNE
Nekad se zapitam znate li sta je BUMP...
Nekad se zapitam i shvatim da ste budale koji spamaju BUMP bez razloga,dobro ti je onaj lik rekao citiram
"bumpam ti majku" tolko od mene.

Bump se radi kako bi se tema podigla i dozvoljen je jednom dnevno...

Naravno da cu nesto kvalitetno bump kako bi vise ljudi videlo, jer je korisno...

A to ko kome majku i sa cime i kako, to je vec vasa stvar, niste se jos ispilili na ovom forumu a vec mislite da vi diktirate pravila...

Citat: realnaith poslato Avgust 30, 2023, 11:19:19 PRE PODNE
Bump se radi kako bi se tema podigla i dozvoljen je jednom dnevno...

Naravno da cu nesto kvalitetno bump kako bi vise ljudi videlo, jer je korisno...

A to ko kome majku i sa cime i kako, to je vec vasa stvar, niste se jos ispilili na ovom forumu a vec mislite da vi diktirate pravila...
ja kolko znam postoje moderatori koji mogu da pin-aju temu ako je bitna ne morate vi da bumpate tu

Citat: Wizzard1 poslato Avgust 30, 2023, 11:39:12 PRE PODNE
ja kolko znam postoje moderatori koji mogu da pin-aju temu ako je bitna ne morate vi da bumpate tu

Ocigledno ne znas razliku izmedju BUMP-a i Pinovane teme...

Citat: realnaith poslato Avgust 30, 2023, 11:56:10 PRE PODNE
Ocigledno ne znas razliku izmedju BUMP-a i Pinovane teme...
Jebote bump  kontam ja da je ovo bitno i da ce pomoci novim skripterima, ali bas ti novi nece procitati ovo jer ih mrzi za dzabe bumpujes tu ko retard .

Citat: Wizzard1 poslato Avgust 30, 2023, 10:32:15 PRE PODNE
Onda si veci debil nego sto sam mislio. Mani mo se mi ove korisne teme sto je postavljena. DECKO NE MORAS DA SPAMUJES JEBENU PORUKU SVATILI SMO DOBOLJNO JE JEDNOM

Jutarnji pozdrav.
naith ti je sve objasnio valjda je ta tvoja retardirana glava shvatila nesto

Bump.

dzaba nekim retardiranim ljudima ne mozes da obljasnis da su glupi ko kurac. Nekad je dzaba i pokusavat kad su ljudi kao vi retardirani od rodjenja pa do sad.

Nikako mi nije jasno sta pokusavate sa tim "uvredama" osim sto sami sebe ponizavate sa istim tim izrecenim recima...

Citat: Wizzard1 poslato Avgust 30, 2023, 22:30:07 POSLE PODNE
dzaba nekim retardiranim ljudima ne mozes da obljasnis da su glupi ko kurac. Nekad je dzaba i pokusavat kad su ljudi kao vi retardirani od rodjenja pa do sad.
Ja se osecam srecno dok zajebajem retarde a volim i roknut vredjalicu pa bi ti tek onda objasnio neke stvari psoto vidim ovako si dezorjentisan

jedan se jednom prilagovanja i njegove odgovore da ne ispadne debil i da ga postuje ovaj drugi bas bas tuzno sta se radi  :'( :'( :'(