pawn-lang.pdf

Započeo Crownshot, Avgust 21, 2023, 09:13:51 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 5 gostiju pregledaju ovu temu.

Pošto vidim da je mnogo novopečenih skriptera ovde koji jednostavno uče PAWN na način na koji nije predviđen da se uči (i.e uđu u mod i krenu da edituju), odlučio sam da napravim ovaj topic i olakšam svima vama koji imate želje, volje i motivacije da naučite da skriptate.

Šta je pawn-lang.pdf?
- Kao što sam naziv kaže, pawn-lang.pdf je celokupna dokumentacija o PAWN jeziku u kojoj se prolazi, odnosno uči o samom jeziku. Dakle sintaksa, preprocesori, deklaracije, direktive, naredbe, iskazi, funkcije, tipovi promenljivih, operacije, lista errora i warninga...

Svakome ko želi da nauči da skripta, strogo preporučujem da krene odavde. Nikakvi skripteri po YouTube-u, Facebook-u, i ostalim sranjima ne mogu da vas nauče osnovama, kao što to može ovo.

Zašto kažem osnovama?
- Zato što niko neće i ne može automatski da vam ubaci sve u glavu i da za 3 dana budete najjači skripter Balkana. Svako ima svoj način razmišljanja, uostalom i samo programiranje se bazira na logici, matematici i razmišljanju.

Github Link - pawn-lang.pdf
Poslednja Izmena: Avgust 21, 2023, 09:18:38 PRE PODNE od Crownshot
My tutorials: PawnPlus MySQL, y_colours

Citat: realnaith poslato Avgust 21, 2023, 09:25:42 PRE PODNE
rep+

Dodao bih : https://www.open.mp/bs/docs

Da, zaboravih da dodam i ovo. Ako je moderator sekcije voljan da pinuje topic (jer smatram da jeste za pinovanje), neka edituje topic i doda i ovo dole.
My tutorials: PawnPlus MySQL, y_colours

Bumpacu vas u picku materinu i ovog sa whitelistom.

Citat: Detth poslato Avgust 29, 2023, 22:20:16 POSLE PODNE
bump i whitelist on top
Ne ja nesvatam vas debilski mozak ste vi poremeceni il sta ste ?

ima da citiram jednog pisca:
"Niste ni za go kurac"

Ugodan dan  ;D