Adminchat

Započeo Trotinetaa_, Avgust 20, 2023, 18:08:17 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 5 gostiju pregledaju ovu temu.

Citat: realnaith poslato Avgust 21, 2023, 15:06:44 POSLE PODNE
Pomognem svakome ko ispostuje bare minimum - formular.

Smejem se Gamemodovima koji se objavljuju.
Okej slazem se da su danasnji gamemodovi obicne kojipije drugih. i za formular ajd, ali bato ako je vec pitao onda mu pomozi ili nemoj nista komentirati taj komentar gde se vi cudite je potpuno nepotreban. ako ti je vec cudno sto je to pitao ne moras komentarisati za dzaba.

Citat: PazzOnee poslato Avgust 21, 2023, 15:10:35 POSLE PODNE
Ja sam milion puta ponovio, niko ovde ne pokusava da shvati skriptanje vec oce da dobije sve na gotovo, a pitao si me sta ne valja kod tvoje komande s linka sto sam poslao, pa evo ti objasnjenje cisto da vidis kolko nemas pojma i kolko si pogresno naucio tj. nisi naucio vec pretpostavljam samo copy/paste, neznajuci sta ustvari sta radi tu i cemu sluzi

Dakle, koristis YCMD, okej, #pragma unused help cemu sluzi? Sada nicemu, jer noviji kompajler ne daje upozorenje kada se prenosni parametar ne koristi, mnogo ranije verzije compilera su izbacivale upozorenje zato je i pisano to, dakle to mozes da obrises, dve nepotrebne varijable s nizom od 256 karaktera, nepotrebno koriscenje sscanf i strmid... Kako zapravo treba da izgleda ova jednostavna komanda?
[pawn]YCMD:pustimuzikuu(playerid, params[], help)
{
   foreach(Player, i)
   {
      StopAudioStreamForPlayer(i);
      PlayAudioStreamForPlayer(i, params);
   }
   return 1;
}[/pawn]
Pa vi nastavite da gledate RETARDA TAZGETA i slicne teletabise
ALO TELETABIS otkud ti znas koju ja verziju pawna koristim ??? meni izbacuje gresku u slucaju da nemam jer nisam skinuo novu verziju pawna glupane retardirani

Onda si ti retardiran ako koristis verziju compilera od pre 10 godina, a ja ti garantujem da ne izbacuje, i da ne znas ni koju verziju koristis, a ti snimi pa dokazi, ne verujem da ces uspeti downgrade da zajebes situaciju jer si za to nesposoban hahaha

Citat: PazzOnee poslato Avgust 21, 2023, 15:20:08 POSLE PODNE
Onda si ti retardiran ako koristis verziju compilera od pre 10 godina, a ja ti garantujem da ne izbacuje, i da ne znas ni koju verziju koristis, a ti snimi pa dokazi, ne verujem da ces uspeti downgrade da zajebes situaciju jer si za to nesposoban hahaha
eto covek se smeje necemu sto uopste nije ni smesno nego si tolko poremecen i tolko se ne razumes u neke stvari a pravis se pametan a glup si ko kurac

Citat: Wizzard1 poslato Avgust 21, 2023, 15:23:00 POSLE PODNE
eto covek se smeje necemu sto uopste nije ni smesno nego si tolko poremecen i tolko se ne razumes u neke stvari a pravis se pametan a glup si ko kurac
Pa ako se ne razumem reci gde sam pogresio i nauci me, i mene i sve ostale, ajmooo

Citat: PazzOnee poslato Avgust 21, 2023, 15:24:11 POSLE PODNE
Pa ako se ne razumem reci gde sam pogresio i nauci me, i mene i sve ostale, ajmooo
Pogresio si u tome sto se pravis da si neki mnogo veci skripter od drugih to tvoje "ajmooo" pokazuje kolko si samo retardiran.

Prvo, ja nigde nisam naglasio uopste da sam skripter, kao drugo, cime se ja to pravim da sam neki MNOOOGO veci skripter od drugih i trece od kojih to drugih? Uostalom, da li si video kod koji sam prilozio, i da li si uporedio sa tvojim?

Citat: PazzOnee poslato Avgust 21, 2023, 15:28:31 POSLE PODNE
Prvo, ja nigde nisam naglasio uopste da sam skripter, kao drugo, cime se ja to pravim da sam neki MNOOOGO veci skripter od drugih i trece od kojih to drugih? Uostalom, da li si video kod koji sam prilozio, i da li si uporedio sa tvojim?
Ma jok samo se smeju coveku koji je pitao nesto majmune kidarski
2. Pravis se da si veci skripter - puno seres drugim ljudima a pojma nemas
3. taj kod koji si poslao je isti kao moj  nema nista promenjeno
4. Idi igraj fortnite ili nesto drugo nije ovo za tebe pokusavas da glumis neku silu al samo ispadas jos veci retard.

Tvoj kod:
[pawn]YCMD:pustimuzikuu(playerid,params[],help)
{
   #pragma unused help
   new url[256];
   new MuzikaUrl[256];
   if(sscanf(params, "s[256]",url)) return SCM(playerid,-1,""ZELENA"[TR:RPG] "BELA"/pustimuziku [Url pesme]");
   strmid( MuzikaUrl, url, 0, strlen( url ), 256 );
   foreach(Player,i)
   {
      PlayAudioStreamForPlayer(i,url);
   }
        return 1;
}[/pawn]
Moj kod:
{
   foreach(Player, i)
   {
   }
   return 1;
}[/pawn]

Ma kakve razlike ima, skoroz nikakve...

- Kako se ja to pravim, i o kome serem, obrazlozi i ne ponavljaj jedno te isto kao papagaj

4. Idi igraj fortnite ili nesto drugo nije ovo za tebe pokusavas da glumis neku silu al samo ispadas jos veci retard.
- kako ja glumim silu, i kako ispadam retard, i to mi obrazlozi

Dakle sve to sto si napisao lepo argumentuj, i ovo je moj poslednji odgovor tebi, jer ovako ide iz supljeg u prazno, dzabe se raspravljati s tobom kad si ti glup ko kurac i ogranicen ko terasa

Citat: PazzOnee poslato Avgust 21, 2023, 15:38:17 POSLE PODNE
Tvoj kod:
[pawn]YCMD:pustimuzikuu(playerid,params[],help)
{
   #pragma unused help
   new url[256];
   new MuzikaUrl[256];
   if(sscanf(params, "s[256]",url)) return SCM(playerid,-1,""ZELENA"[TR:RPG] "BELA"/pustimuziku [Url pesme]");
   strmid( MuzikaUrl, url, 0, strlen( url ), 256 );
   foreach(Player,i)
   {
      PlayAudioStreamForPlayer(i,url);
   }
        return 1;
}[/pawn]
Moj kod:
{
   foreach(Player, i)
   {
   }
   return 1;
}[/pawn]

Ma kakve razlike ima, skoroz nikakve...

- Kako se ja to pravim, i o kome serem, obrazlozi i ne ponavljaj jedno te isto kao papagaj

- kako ja glumim silu, i kako ispadam retard, i to mi obrazlozi

Dakle sve to sto si napisao lepo argumentuj, i ovo je moj poslednji odgovor tebi, jer ovako ide iz supljeg u prazno, dzabe se raspravljati s tobom kad si ti glup ko kurac i ogranicen ko terasa
1. komanda ima istu fukciju
2. Puno seres ljudima umesto da im pomognes
3. ispadas retard zato sto se raspravljas sa ljudima i smejes im se umesto da im pomognes

ovo je klasican primer deteta koji sedi uz kompljuter devojku u zivotu njje imao i ne zna kako izaci iz svoje sobe nekada...

Citat: Wizzard1 poslato Avgust 21, 2023, 15:13:01 POSLE PODNE
ALO TELETABIS otkud ti znas koju ja verziju pawna koristim ??? meni izbacuje gresku u slucaju da nemam jer nisam skinuo novu verziju pawna glupane retardirani

Sto znaci da si outdated logicno i da trebas da se update ???

Citat: realnaith poslato Avgust 21, 2023, 15:48:12 POSLE PODNE
Sto znaci da si outdated logicno i da trebas da se update ???
Treba da uradim update compilera i hocu uradicu
.
Poslednja Izmena: Avgust 21, 2023, 15:53:30 POSLE PODNE od Wizzard1

Citat: realnaith poslato Avgust 21, 2023, 15:52:19 POSLE PODNE
Ne samo compilera ;)
jeste trebao bi i tebe da updatem. jer si ocigledno zastarela verzija