Adminchat

Započeo Trotinetaa_, Avgust 20, 2023, 18:08:17 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 8 gostiju pregledaju ovu temu.

Niste sposobni formular da popunite a ne da skriptate...

Prvo se uci dokumentacija i osnovne stvari poput funkcija, callback, etc...

Citat: tony_ poslato Avgust 21, 2023, 06:57:31 PRE PODNE
Druže previše jedeš govna, kako da se nauči je*eno skriptanje ak nećeš nekog nešta pitat ,primjer ti je škola da nea nastavnika kako bi ti shvatio 8390248901048293084X12830912838103081290 aj mi reci legendo, zato se snimaju tutorijali za skriptanje. previše si naduvan možda si koristio pogrešni snus za tvoje godine.

Ne učiš ni lekciju u školi, a ni skriptanje na način na koji ti misliš da treba.
Kreće se od 0. Kada si video nekog nastavnika koji na početku godine predaje lekciju sa strane 58, a ne sa strane 1?
Isto tako i za skriptanje, neka otvori pawn-lang.pdf, krene da čita i uči od početka, i kroz par dana će mu dosta stvari biti jasnije.
Poslednja Izmena: Avgust 21, 2023, 09:04:59 PRE PODNE od Crownshot
My tutorials: PawnPlus MySQL, y_colours

Izvini burazeru ti kad si krenuo skriptat sve si znao? pa jebem li ti seme ja u picku. jer je lose pitati ljude za savet? Vidim ti si sve znao nisi morao nikog da gledas ili pitas. sine manje seri.

STA MISLIS ZASTO JE OVAJ FORUM NAPRAVLJEN PAMETNJAKOVICU JEDAN GLUP SI KAO KURAC KAO I SVI OVI STO SERU I KRSTE SE KAD NEKO PITA ZA SAVET I NJIMA JEBEM MATER
Poslednja Izmena: Avgust 21, 2023, 13:09:42 POSLE PODNE od Wizzard1

Citat: Wizzard1 poslato Avgust 21, 2023, 13:07:11 POSLE PODNE
Izvini burazeru ti kad si krenuo skriptat sve si znao? pa jebem li ti seme ja u picku. jer je lose pitati ljude za savet? Vidim ti si sve znao nisi morao nikog da gledas ili pitas. sine manje seri.

STA MISLIS ZASTO JE OVAJ FORUM NAPRAVLJEN PAMETNJAKOVICU JEDAN GLUP SI KAO KURAC KAO I SVI OVI STO SERU I KRSTE SE KAD NEKO PITA ZA SAVET I NJIMA JEBEM MATER

Nisam sve znao ali nisam ni srao na forumu za sve gluposti. Uzmes dokumentaciju i ucis, google i trazis kada ti nije jasno, etc...

Lose je to sto za sve trazite da vam se nacrta, zbog toga kurca u glavi nemate, zato ima da radite te ATH/UP edite celi zivot jer za nista drugo necete biti sposobni. Zato sto niste naucili i ne znate.

Citat: realnaith poslato Avgust 21, 2023, 13:18:18 POSLE PODNE
Nisam sve znao ali nisam ni srao na forumu za sve gluposti. Uzmes dokumentaciju i ucis, google i trazis kada ti nije jasno, etc...

Lose je to sto za sve trazite da vam se nacrta, zbog toga kurca u glavi nemate, zato ima da radite te ATH/UP edite celi zivot jer za nista drugo necete biti sposobni. Zato sto niste naucili i ne znate.
bravo majstore zamisli postoji google ko bi rekao nisam znao sve do sad. hvala ti sto si mi rekao

Citat: Wizzard1 poslato Avgust 21, 2023, 13:21:05 POSLE PODNE
bravo majstore zamisli postoji google ko bi rekao nisam znao sve do sad. hvala ti sto si mi rekao

Pa ocigledno treba da vam se kaze, sobzirom da pitate za retardirane stvari.

i jeste retardirana stvar ja sam mu prvi napisao da se ne bavi skriptanjem al sam mu ipak napisao kod. ja se ne krstim
ovde sto je neko zatrazio pomoc nego vi retardi poremeceni  sto kenjata po forumu vama treba jedna black lista da se napravi za vas ne znam ni koji ce te kurac ovde ako se samo krstite i necete da pomognete

Nama ? Pre vama sto nemate blage veze a pravite se da znate...
Evo potpisujem da ne znas ti, a ni vecina ovde, napraviti obican wanted level sistem koristeci samo getplayerwantedlevel i setplayerwantedlevel a ne nesto vise.
Pola vas za formular culo nije, pola vas prica nebuloze i daje code a hocete da naucite nekoga ? Kontradiktorni sami sebi.

Tutoriala milion, toliko toga kroz godine dato, a vi jos uvek pokusavate biti skripteri bez znanja. Sto je tuzno.

Pozdrav
.

Da vama treba dati bl foruma jer izgleda da ne kontate poentu njega. pravite se da ste neki skripteri niste ni s od skriptera  neki programer biti se smejao u facu i to dok ne crkne ne pravite se da ste mi neki skripteri ni za kurac niste. Pozdrav

Ja ne vidim da ovde iko pita za savet, vec zele da dobiju sve na gotovo, ajmo zajedno da procitamo sta je batica napisao, a tebe se ne isplati ni komentarisati... https://balkan-samp.com/forum/index.php?topic=144451.msg1052891#msg1052891

i mozes mi reci sta ne valja komanda radi ne kontam sta si sad teo tu da postignes? komanda koju sam napisao radi perfektno i znao sam da je sve bilo u redu sa cmd al se hteo da vidim mozda san negde zajebao. i nisam bilo je do mp3 convertora sto znaci da nije sve na gotovo kako ti kazes nego je napravljena kako treba idiote poremeceni. Preporucujem ti da se ne blamiras vise i da manje seres kad pojma nemas.
Poslednja Izmena: Avgust 21, 2023, 14:39:06 POSLE PODNE od Wizzard1

Citat: Wizzard1 poslato Avgust 21, 2023, 13:42:23 POSLE PODNE
Da vama treba dati bl foruma jer izgleda da ne kontate poentu njega. pravite se da ste neki skripteri niste ni s od skriptera  neki programer biti se smejao u facu i to dok ne crkne ne pravite se da ste mi neki skripteri ni za kurac niste. Pozdrav

Mislim da je ovo smesno sto si rekao sobzirom sta sam sve postavio i koliko ljudi sam pomogao od 2k16 do danas...

Citat: realnaith poslato Avgust 21, 2023, 14:39:59 POSLE PODNE
Mislim da je ovo smesno sto si rekao sobzirom sta sam sve postavio i koliko ljudi sam pomogao od 2k16 do danas...
a sto im sad ne pomazes ? nego im se smejes? smejes se coveku koji pokusava da shvati skriptanje. od necega se mora krenuti mozda ti izgleda blesavo to sto je bio pitao al je barem pitao i trazio pomoc. od razliku od nekih

za dzabe se blamirate i glumite neku silu
Poslednja Izmena: Avgust 21, 2023, 14:44:54 POSLE PODNE od Wizzard1

Citat: Wizzard1 poslato Avgust 21, 2023, 14:43:42 POSLE PODNE
a sto im sad ne pomazes ? nego im se smejes? smejes se coveku koji pokusava da shvati skriptanje. od necega se mora krenuti mozda ti izgleda blesavo to sto je bio pitao al je barem pitao i trazio pomoc. od razliku od nekih

za dzabe se blamirate i glumite neku silu

Pomognem svakome ko ispostuje bare minimum - formular.
Uz to pre kada pomognes nekome, makar ti kaze hvala, danas samo uzmu code i ko te jebe. Osim toga kada pomognes na nacin da nauce, opet placu po forumu da dobiju gotov code.

Smejem se Gamemodovima koji se objavljuju.
Poslednja Izmena: Avgust 21, 2023, 15:09:33 POSLE PODNE od realnaith

Ja sam milion puta ponovio, niko ovde ne pokusava da shvati skriptanje vec oce da dobije sve na gotovo, a pitao si me sta ne valja kod tvoje komande s linka sto sam poslao, pa evo ti objasnjenje cisto da vidis kolko nemas pojma i kolko si pogresno naucio tj. nisi naucio vec pretpostavljam samo copy/paste, neznajuci sta ustvari sta radi tu i cemu sluzi

Dakle, koristis YCMD, okej, #pragma unused help cemu sluzi? Sada nicemu, jer noviji kompajler ne daje upozorenje kada se prenosni parametar ne koristi, mnogo ranije verzije compilera su izbacivale upozorenje zato je i pisano to, dakle to mozes da obrises, dve nepotrebne varijable s nizom od 256 karaktera, nepotrebno koriscenje sscanf i strmid... Kako zapravo treba da izgleda ova jednostavna komanda?
[pawn]YCMD:pustimuzikuu(playerid, params[], help)
{
   foreach(Player, i)
   {
      StopAudioStreamForPlayer(i);
      PlayAudioStreamForPlayer(i, params);
   }
   return 1;
}[/pawn]
Pa vi nastavite da gledate RETARDA TAZGETA i slicne teletabise