Adminchat

Započeo Trotinetaa_, Avgust 20, 2023, 18:08:17 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 6 gostiju pregledaju ovu temu.

Kako da napišem ""PLAVA"(( Admin %s %s: "PLAVA")) , kako ide cjela linija može neko poslat ? :P

Pod hitno da se napravi "white lista" za ovaj forum, HITNO

ako ovo ne znas da napravis nemoj ni da pocinjes da skriptas.

prvo definisi pravu boju #define - PLAVA "{0049FF}"

new string[512], sendername[MAX_PLAYER_NAME];

format(string, sizeof(string), ""PLAVA"(( "BELA"%s: %s "PLAVA"))",sendername,text);
SendClientMessageToAll(-1,string);

ovo ti je citava linija
Poslednja Izmena: Avgust 20, 2023, 19:56:44 POSLE PODNE od Wizzard1

malo sam se zajebao pri kucanju

#define PLAVA "{0049FF}"

format(string, sizeof(string), ""PLAVA"(( %s: %s ))",sendername,text);
Poslednja Izmena: Avgust 20, 2023, 20:04:06 POSLE PODNE od Wizzard1

Citat: Wizzard1 poslato Avgust 20, 2023, 20:00:44 POSLE PODNE
malo sam se zajebao pri kucanju

#define PLAVA "{0049FF}"

format(string, sizeof(string), ""PLAVA"(( %s: %s ))",sendername,text);
A ti si jos gori, lepo ja kazem da se uvede white lista mrtva

Citat: PazzOnee poslato Avgust 21, 2023, 01:40:38 PRE PODNE
A ti si jos gori, lepo ja kazem da se uvede white lista mrtva
Srecom pa te niko nista nije pitao. cuti i uzivaj.

Citat: Wizzard1 poslato Avgust 21, 2023, 01:50:02 PRE PODNE
Srecom pa te niko nista nije pitao. cuti i uzivaj.
Svi ste vi ista govna, teletabisi sa ogranicenim mentalitetom i bez mozga, a dokle god se ne uvede white lista da se forum isprazni od vas, forum ce biti useless

Glupane poremeceni, mozes mi reci poentu foruma onda? ovaj forum je to da pomogne ljudima ovaj podforum je odeljak gde ljudi koji skriptaju pitaju nesto druge skriptere koji su iskusniji. SI TI SVE ZNAO KAD SI POCINJAO SKRIPTATI  seme ti ja tvoje. motaj kablove i idi igraj nesto drugo i manje seri

Sta se tacno pomaze? I sta je iko ovde naucio od tog pomaganja, niko se ni ne trudi da nauci nesto, vec ocekuju da mu ti resis problem i on da nastavi dalje, i kad se javi slicna situacija tako opet isto, plus sto ce ovakvi sutra da mi snimaju tutorijale o skriptanju kao i onaj retard tazge, a ne znaju osnovne stvari...

Citat: PazzOnee poslato Avgust 21, 2023, 04:26:37 PRE PODNE
Sta se tacno pomaze? I sta je iko ovde naucio od tog pomaganja, niko se ni ne trudi da nauci nesto, vec ocekuju da mu ti resis problem i on da nastavi dalje, i kad se javi slicna situacija tako opet isto, plus sto ce ovakvi sutra da mi snimaju tutorijale o skriptanju kao i onaj retard tazge, a ne znaju osnovne stvari...
od necega se mora poceti. vremeno se stice znanje
nisi ni ti znao kad si pocinjao tako i oni. slazem se da ne treba da im se uradi citava komanda nek se trude,ali treba im pruziti neku pomoc ako zapnu negde. upravo za to postoji ovaj podforum.

Kome njima? Pa ti si jedan od njih... Pomazes mu, ali mu pomazes pogresno, i posle gledas kako svi isto rade, pisu, kao sto radi i retard tazge, pokusava nekome da snimi tutorijal i da im pokazuje kako se skripta, ali skroz pogresna praksa, i sta se onda postize time?

Citat: PazzOnee poslato Avgust 21, 2023, 05:20:25 PRE PODNE
Kome njima? Pa ti si jedan od njih... Pomazes mu, ali mu pomazes pogresno, i posle gledas kako svi isto rade, pisu, kao sto radi i retard tazge, pokusava nekome da snimi tutorijal i da im pokazuje kako se skripta, ali skroz pogresna praksa, i sta se onda postize time?
Druže previše jedeš govna, kako da se nauči je*eno skriptanje ak nećeš nekog nešta pitat ,primjer ti je škola da nea nastavnika kako bi ti shvatio 8390248901048293084X12830912838103081290 aj mi reci legendo, zato se snimaju tutorijali za skriptanje. previše si naduvan možda si koristio pogrešni snus za tvoje godine.